Boston – Tampa 3:2 (2:0 po s.n.) | Pittsburgh – Edmonton 6:4 (kon.) | Carolina – Dallas 3:5 (kon.)
Montreal – Ottawa 2:5 (kon.) | Detroit – Columbus 1:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 4:2 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 1:0 (2:0 po s.n.) | Colorado – New Jersey 2:1 (2:1 po s.n.) | Vancouver – Los Angeles 0:4 (kon.)
Arizona – Chicago 1:2 (kon.) | San Jose – Nashville 2:0 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:5 (2:0, 0:2, 0:3)
Ottawa Senators
Pátek 13.03.2015, 00:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Marc METHOT - 2:5
     
    52:36
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Skvělou práci za brankou odvedl Chiasson, který nejprve vybojoval puk před dotírajícími obránci Habs a následně přesně přihrál před brankou na volného MARCA METHOTA, který nepříliš nápadní střelou překonává domácího brankáře, když jeho střela zapadla přesně do horního rohu branky. Asistence: Alex Chiasson a Milan Michálek
    Erik KARLSSON - 2:4
     
    49:43
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa přečkala čtyřminutové vyloučení Puempela a hned po jeho návratu na ledovou plochu udeřila. Milan Michálek zavezl puk do útočného pásma, kde svou přesnou přihrávkou přes šíři hřiště našel ERIKA KARLSSONA, který puk tečoval za záda Price. Tato branka dost připomínala první gól švédského hráče. Asistence: Milan Michálek
    Mark STONE - 2:3
     
    41:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa využívá přesilovou hru a ztrhává vedení na svou stranu. Střelu od mantinelu vyslal Wiercioch, jeho střelecký pokus před Pricem tečoval MARK STONE, který posílá puk za záda kanadského brankáře. Asistence: Patrick Wiercioch a Erik Karlsson.
    Erik CONDRA - 2:2
     
    38:21
    Ottawa právě vstřelila branku!
    V závěru druhé části hry po ubráněném tlaku Canadiens Senátoři vyrovnávají. Skvělou práci odvedl Pageau, který s pukem přebruslil polovinu útočné pásmo. Domácího Price rozhodil z postavení a následně přihrávkou zpoza branky našel v zahuštěném prostoru ERIKA CONDRADA, kterému však nedělo problém poslat puk do odkryté branky. Asistence: Jean-Gabriel Pageau a Mark Borowiecki.
    Erik KARLSSON - 2:1
     
    22:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa se dostala do rychlého protiútoku, když Legwand vyvezl puk po levé straně do útočného pásma, kde jej přihrál na pravou stranu na volného ERIKA KARLSSONA, který svou přesnou střelou snižuje na 1:2. Asistence: David Legwand a Marc Methot.
    Max PACIORETTY - 2:0
     
    08:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    Eller vybojoval puk pro MAXE PACIORETTYHO, který se utrhl na obranné čáře Montrealu do samostatného úniku. V tváří tvář Hammondovi americký střelec chladnokrevně zakončil a posílá Canadiens do dvoubrankového vedení. Asistence: Lars Eller.
    P. K. SUBBAN - 1:0
     
    06:43
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal Canadiens využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení.Markov přihrál na modrou čáru na Subbana, který svou typickou dělovou ránou vypálil, tento střelecký pokus před brankou za záda Hammonda MAX PACIORETTY, čímž otevřel gólový účet tohoto zápasu. Asistence: P.K. Subban a Andrej Markov

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 7. Pacioretty (Subban, Markov), 9. Pacioretty (Eller) – 23. Karlsson (Legwand, Methot), 39. Condra (Pageau, Borowiecki), 42. Stone (Wiercioch, Karlsson), 50. Karlsson (Michálek), 53. Methot (Chiasson, Michálek)


    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Markov, Subban, Gilbert, Petry, Beaulieu, Gončar – Pacioretty, Desharnais, Gallagher – Galchenyuk, Plekanec, Parenteau – Eller, De La Rose, Smith-Pelly – Prust, Mitchell, Weise.
    Ottawa Senators: Hammond (Anderson) – Methot, Karllsson, Wiercioch, Ceci, Cowen, Borowiecki – Hoffman, Zibanejad, Ryan – Michálek, Turris, Stone – Condra, Pageau, Lazar – Puempel, Legwand, Chiasson.

    Rozhodčí: Leggo, Lee – Cameron, Cormier
    bahis siteleri