Boston – Tampa 3:2 (2:0 po s.n.) | Pittsburgh – Edmonton 6:4 (kon.) | Carolina – Dallas 3:5 (kon.)
Montreal – Ottawa 2:5 (kon.) | Detroit – Columbus 1:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 4:2 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 1:0 (2:0 po s.n.) | Colorado – New Jersey 2:1 (2:1 po s.n.) | Vancouver – Los Angeles 0:4 (kon.)
Arizona – Chicago 1:2 (kon.) | San Jose – Nashville 2:0 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Winnipeg Jets
Pátek 13.03.2015, 00:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nick BJUGSTAD - 4:2
     
    59:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Jeden z hráčů Floridy vypíchl Scheifelemu kotouč do středního pásma a následnou rozehrávku Jets zachytil Jussi Jokinen, jenž přihrál NICKU BJUGSTADOVI, který z útočné modré trefuje prázdnou bránu Winnipegu. Asistence: Jussi Jokinen.
     
    58:02
    Hosté jsou s pukem v útočném pásmu a Hutchinson je odvolán z branky!
    Aleksander BARKOV - 3:2
     
    56:07
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida se vrací do vedení! Jágr se zastavil s kotoučem před útočnou modrou, kde si tělem hlídal puk a počkal si na najíždějící spoluhráče. Huberdeau po zadovce od Jágra posunul puk na ALEKSANDERA BARKOVA a talentovaný Fin se z vrcholu kruhů prosazuje střelou na zadní tyč. Asistence: Jonathan Huberdeau, Jaromír Jágr.
     
    49:38
    Winnipeg si zahraje přesilovku! Pirri si jde odsedět dvouminutový trest za domácí lavičku.
     
    47:40
    Tlustý je teď hodně aktivní a nyní se objevil v gólové pozici, z níž však těsně míjí branku!
    Drew STAFFORD - 2:2
     
    46:13
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se změna v první formaci vyplácí! Jiří Tlustý s Michalem Frolíkem byli na začátku akce, která končí gólem na 2:2. Puk se před mezikružím dostal k DREW STAFFORDOVI, který si ho zpracoval ve vzduchu a následně zblízka překonal Ellise. Gólman Floridy si sice na puk sáhl, ale gólu nezabránil. Asistence: Michael Frolík, Jiří tlustý.
     
    38:49
    Další přesilovka pro Floridu! Jágr teď uplatnil své zkušenosti v osobním souboji s Toby Enströmem, který si půjde odsedět dvě minuty za držení protihráče.
    Brad BOYES - 2:1
     
    37:07
    Florida právě vstřelila branku!
    Jágr si zpracoval kotouč před brankou a poslal ho doleva na Huberdeaua. Hutchinson už byl mimo branku a Huberdeau ještě přihrál do mezikruží, kde byl BRAD BOYES, který v "šermířském souboji" s Pardym natřikrát doklepl kotouč do zcela prázdné branky. Asistence: Jonathan Huberdeau, Jaromír Jágr.
     
    36:14
    Winnipeg zachytl rozehrávku Panterů a Frolík dostal přihrávku do samostatného úniku, který zakončil jen střelou mimo branku.
     
    34:39
    Jágr se ve středním pásmu zmocnil kotouče, který si vyměnil s Barkovem a byla z toho velká šance Panterů! Po zmatku před Hutchinsonovou brankou se puk dostal opět k Jágrovi, který mohl z úhlu dorážet do odkryté branky, ale trefil jen tyč.
    Mark SCHEIFELE - 1:1
     
    29:14
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARK SCHEIFELE převzal na vlastní polovině kotouč od Wheelera a najel s pukem až k vrchu pravého kruhu v útočném pásmu, odkud srovnává stav utkání přízemní střelou mezi Ellisovy betony. Asistence: Blake Wheeler, Adam Pardy.
     
    27:04
    Toby Enström nejprve schytal hit od Jágra a následně bude vyloučen na dvě minuty za krosček na Barkova.
     
    24:23
    Jussi Jokinen ujel hostující obraně a svůj únik zakončil střelou do břevna Hutchinsonovy branky!
     
    23:03
    Aaron Ekblad (FLA) si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
    Derek MACKENZIE - 1:0
     
    16:28
    Florida právě vstřelila branku!
    Bolland poslal od mantinelu kotouč zadovkou najíždějícímu DEREKU MACKENZIEMU, který hodně natáhl krok a ve skoku usměrnil puk bekhendovou stranou hole do protipohybu Hutchinsona, jenž si sice na kotouč sáhl, ale nestihl ho zastavit před brankovou čárou. Asistence: Dave Bolland, Shawn Thornton.
     
    15:20
    Jágr si v útočném pásmu krásně najel na Barkovovu přihrávku za obranu, ale zblízka pak těsně minul branku!

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 17. MacKenzie (Bolland, Thornton), 38. Boyes (Huberdeau, Jágr), 57. Barkov (Huberdeau, Jágr), 60. Bjugstad (Jokinen) – 30. Scheifele (Wheeler, Pardy), 47. Stafford (Frolík, Tlustý)


    Florida Panthers: Ellis (Brittain) – Campbell, Ekblad – Mitchell, Gudbranson – Kulikov, Kampfer – J. Jokinen, Bjugstad, Boyes – Huberdeau, Barkov, Jágr – Pirri, Trocheck, Hayes – Bolland, MacKenzie, Thornton
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enström, Myers – Stuart, Trouba – Harrison, Pardy – Ladd, Frolík, Stafford – Tlustý, Scheifele, Wheeler – Thorburn, Lowry, Stempniak – O'Dell, Slater, Peluso

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Dan O’Rourke – Tony Sericolo, Pierre Racicot
    bahis siteleri