NY Islanders – Ottawa 1:2 (kon.) | Washington – Dallas 2:4 (kon.) | Columbus – Edmonton 5:4 (po s.n.)
Minnesota – Anaheim 1:2 (kon.) | Calgary – Toronto 6:3 (kon.) | Philadelphia – Detroit 7:2 (kon.)
Pittsburgh – Boston 0:2 (kon.) | San Jose – Chicago 2:6 (kon.)
konec
Calgary Flames
6:3 (4:1, 2:1, 0:1)
Toronto Maple Leafs
Sobota 14.03.2015, 01:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    David BOOTH - 6:3
     
    40:29
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A sudí branku uznává, čas se vrací o 4 sekundy a stav se posouvá na 3:6! DAVID BOOTH vystřelil od mantinelu do tyčky, od té se ale puk odrazil do zad Hillera a od jeho zad ještě do zadní tyčky. Asistence: Jake Gardiner, Dion Phaneuf.
    Jiří HUDLER - 6:2
     
    28:14
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Využitá početní výhoda a šest gól v síti Toronta. Nabídku na teč od Widemana využil JIŘÍ HUDLER, který tak ke svým dvěma asistencím přidává gól. Asistence: Dennis Wideman, Johnny Gaudreau.
    David BOOTH - 5:2
     
    24:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic máme sníženo. DAVID BOOTH si s bekem na zádech vybruslil před branku a z otočky vystřelil pod betonem brankáře Hillera. Asistence: Leo Komarov, Eric Brewer.
    Sean MONAHAN - 5:1
     
    21:29
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A odbíjí pátá! Další chyba obrany Toronta a další gól Flames. Gaudreau poslal obloučkem puk do střední třetiny, domácí se ocitli v přečíslení 3 na 1, z pravého kruhu nahrál Hudler na SEANA MONAHANA, který se trefil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Jiří Hudler, Johnny Gaudreau.
    Sean MONAHAN - 4:1
     
    14:38
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Druhá branka v jednom oslabení Flames je tu! Toronto je na tom zle, je to už 4:1. Engelland vyhrál souboj ve vlastní třetině, posunul na Brodieho, jenž nalezl dlouhým pasem SEANA MONAHANA, a ten svůj únik zakončil forhendovou kličkou. Asistence: T. J. Brodie, Derik, Engelland.
    Mikael BAKLUND - 3:1
     
    11:40
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Ale Flames se prosazují potřetí, a to i v oslabení! Mikael Baklund obral ve středním pásmu soupeře o kotouč a společě s Colbornem unikal sám na brankáře Reimera, MIKAEL BAKLUND však vzal situaci na sebe a zamířil přesně nad vyrážečku. Bez asistence.
    Richard Pánik - 2:1
     
    08:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A Maple Leafs svou možnost přesilovky využívá! Od modré čáry vyslal dělovku Morgan Rielly a jeho střelu přesně tečoval RICHARD PÁNIK pod horní tyč. Asistence: Morgan Rielly, Jake Gardiner.
    Drew SHORE - 2:0
     
    07:07
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A Flames střílí další branku a dostává se do dvoubrankového vedení! Z pravého kruhu vystřelil Brodie, jeho střelu si před Reimerem zastavil DREW SHORE a zakončil přes beton. Asistence: T. J. Brodie, Mason Raymond.
    Johnny GAUDREAU - 1:0
     
    05:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A domácí tlak proměňují v úvodní gól zápasu! Jirka Hudler vystřelil z mezikruží, s jeho pokusem si sice ještě Reimer poradil, na dorážku volného JOHNNYHO GAUDREAUA byl už ale krátký. Asistence: Jiří Hudler, Sean Monahan.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 6. Gaudreau (Hudler, Monahan), 8. Shore (Brodie, Raymond), 12. Baklund, 15. Monahan (Brodie, Engelland), 22. Monahan (Hudler, Gaudreau), 29. Hudler (Wideman, Gaudreau) – 9. Pánik (Rielly, Gardiner), 25. Booth (Komarov, Brewer), 41. Booth (Gardiner, Phaneuf)


    Calgary Flames: Hiller (Rämö) – Wideman, Russell, Engelland, Brodie, Diaz, Schlemko – Hudler, Monahan, Gaudreau – Jones, Backlund, Bouma – Colborne, Jooris, Raymond – Ferland, Stajan, Bollig.
    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Phaneuf, Gardiner, Rielly, Brewer, MacWiliam, Brennan – Kessel, Bozak, Lupul – Pánik, Holland, Van Riemsdyk – Booth, Smith, Komarov – Kozun, Sill, Lindström.

    Rozhodčí: Kowal, Walsh – Sharrers, Galloway

    Diváci: 19 289 (vyprodáno)
    bahis siteleri