Turín – Lazio 0:2 (kon.) | Fiorentina – AC Milán 2:1 (kon.) | AS Řím – Sampdoria 0:2 (kon.)
konec
AS Řím
0:2 (0:0)
UC Sampdoria
Pondělí 16.03.2015, 21:00 • Stadio Olimpico (kapacita: 82 307 diváků), Řím • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Poslední střídání na straně hostů. Ze hry odchází Eder, jeho místo zaujme na poslední vteřinky Wszolek.
     
    90
    Astoriho hlavičku směřující za brankářová záda vyhlavičkoval na brankové čáře Palombo!
     
    86
    Pjanić si vybil frustraci v souboji s Palombem, za což vidí po zásluze žlutou kartu.
     
    82
    Keita právě obdržel červenou kartu, ale odmítá tomu uvěřit a nechce opustit hřiště. Keita totiž dostal během několika vteřin dvě žluté za své protesty a úplnou klukovinou oslabuje svůj tým.
     
    81
    Pjanićův přízemní pokus vytáhl konečky prstů Viviano na další roh. Domácím dnes není opravdu přáno a brankář Viviano má svou branku zakletou.
     
    80
    Verdeho dělovku musel brankář Viviano vytěsnit se vší námahou nad břevno! Následovat bude roh pro AS.
    Luis MURIEL - 0:2
     
    78
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Zmar domácího týmu dokonává po rychlém protiútoku z dorážky LUIS MURIEL! Řím tak s největší pravděpodobností poprvé v sezóně padne na vlastní půdě!
     
    75
    Sampdoria střídá. Odpracováno má Okaka, jehož nahradí Muriel.
     
    73
    Avizované střídání je tady. Trenér Garcia posiluje útok o Ljajiće a naopak ze hry stahuje obránce Torosidise.
     
    68
    Další změna v sestavě AS. Ze hry spěchá Iturbe, místo něho přichází hroťák Doumbia.
     
    64
    Střídají i hosté. Pro dnešek má dohráno Obiang, jehož místo zaujme Duncan.
     
    63
    Domácí trenér sahá ke střídání. Ze hry odchází Totti, který dnes spálil dvě velké šance, místo něj si zahraje nadějný mladíček Verde.
     
    60
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Jak umí být fotbal krutý se přesvědčují domácí fanoušci. Poté, co jejich tým zahodil pět vyložených příležitostí, přichází odpověď na druhé straně, kdy se Sampdoria z první střely na branku prosazuje. Jmenovitě se o to postaral LORENZO DE SILVESTRI, který uplatnil důraz v pokutovém území a placírkou rozvlnil síť za De Sanctisem.
    Lorenzo DE SILVESTRI - 0:1
     
    57
    Stoper Astori stáhl k zemi útočníka Edera a následně si prohlédl z blízka žlutou kartu.
     
    51
    Gervinho oklamal pohybem Palomba, který jej následně poslal k zemi. Vyfasoval tak zaslouženě žlutou kartu. AS bude navíc rozehrávat další přímý volný kop z nadějné pozice.
     
    47
    Florenziho centr propadl až na zadní tyč, kde na svojí příležitost číhal Totti. Ten byl však celou situací zaskočen, že pouze stehnem tečoval míč těsně vedle levé tyče! Další promarněná příležitost na straně AS!
     
    45+1
    Gervinho utekl hostujícím zadákům a následně si to z boku namířil přímo na brankáře Vivianiho. Ten jeho střelu na přední tyč srazil reflexivním zákrokem na roh!
     
    45
    Další velká příležitost! Gervinho naservíroval míč na malém vápně pro Pjaniće, jehož pokus v pádu zastavil na brankové čáře Viviano! Pjanić nemůže věřit svým očím!


     
    41
    Dvě velké příležitosti promarnili domácí fotbalisté během necelé minuty! Nejprve nedokázal Gervinho využít situace, když přesprintoval posledního hráče hostů a brankář proti němu pouze bezmocně vyběhl. Poté Totti nezužitkoval centr na zadní tyči, neboť neodhadl dráhu letu kulatého nesmyslu.
     
    39
    Na hřišti se přiostřuje. Další žlutou kartu vidí hostující hráč Silvestre, který doslova sestřelil k zemi rozběhnutého Iturbeho.
     
    28
    Iturbe našel ve výhodné pozici zcela volného Tottiho, jehož přízemní dělovka směřovala pouze do brankáře Viviana! Zatím největší šance zápasu.
     
    24
    Obiang poslal k zemi Florenziho a stává se prvním držitelem žluté karty v dnešním utkání.
     
    13
    Pjanićův střílený centr hledal na zadní tyči číhajícího Gervinha, jenže toho o zakončení připravil reflexivním zákrokem brankář Viviano, jenž dokázal konečky prstů vytěsnit míč z Gervinhova dosahu.

    Petr Král

    Branky: 60. De Silvestri, 78. Muriel

    Karty:   57. Astori (ASR), 86. Pjanić (ASR) – 24. Obiang (SMD), 39. Silvestre (SMD), 51. Palombo (SMD)   82. S. Keita (ASR)


    AS Řím: De Sanctis – Torosidis (73. Ljajić), Yanga-Mbiwa, Astori, Holebas – Pjanić, S. Keita, Florenzi – Gervinho, Totti (C) (63. Verde), Iturbe (68. Doumbia).
    Náhradníci: Lobont, Skorupski – Cole, Ljajić, Paredes, Spolli, Uçan, Verde, Pellegrini, Doumbia, Calabresi, A. Sanabria.

    UC Sampdoria: Viviano – De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Regini – Obiang (64. Duncan), Palombo, Soriano – Okaka (75. Muriel), Eto'o, Eder (90+1. Wszolek).
    Náhradníci: Romero, Frison – Duncan, Correa, Bergessio, Muriel, Dordević, Coda, Marchionni, Wszolek.

    Rozhodčí: Calvarese – Passeri, Paganessi
    bahis siteleri