Buffalo – Washington 3:4 (0:1 po s.n.) | Tampa – Montreal 4:2 (kon.) | Edmonton – Toronto 4:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 1:0 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:2 (1:0, 2:2, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Úterý 17.03.2015, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Gól nakonec uznán nebyl, a tak zápas nejspíše skončí výsledkem 5:2 pro domácí.
     
    59:46
    Rozhodčí ještě stále telefonuje.
     
    59:34
    Dravecký trefil nejspíš břevno, ale bude se možná volat na video.
     
    58:45
    Tomáš Plíhal (TRI) dostává ještě dvě minuty za sekání. Hra se opět stěhuje do útočného pásma Mladé Boleslavi.
     
    58:23
    Plíhal v obrovské šanci, avšak na Martina Růžičku si nepřišel. Hra je přerušena a pro postavení útočícího hráče v brakovišti vykázána do neutrálního pásma.
     
    58:00
    Potrestán byl Dominik Pacovský (MBL) – dvě minuty za hrubost.
    Tomáš KLIMENTA - 5:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    56:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nejspíše je už rozhodnuto. Hosté zkusili odvolat gólmana, jenže to se jim nevyplatilo. TOMÁŠ KLIMENTA dopravil kotouč do branky a Bruslaři nadělují Ocelářům nelichotivého "bůra". Domácí aréna je v euforii. Asistence: Michal Broš, Václav Kočí.
     
    56:09
    Třinec odvolal gólmana a hraje power-play!
     
    56:02
    Milan Mikulík (MBL) je potrestán dvěma minutami za vysokou hůl. Dokáží Oceláři utkání ještě zdramatizovat?
     
    55:51
    Obrovská šance Klimenty, který jel s Mikulíkem na Hrubce! Druhý jmenovaný se snažil puk usměrnit do klece, avšak třinecký brankář ucpal všechny možné skulinky.
     
    52:07
    Dnešní utkání sleduje 4 200 diváků. Je tedy vyprodáno!
    Martin LÁTAL - 4:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    51:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MARTIN LÁTAL nevymýšlel nic složitého. Šimona Hrubce překonal pohlednou střelou, která zapadla pod víko třinecké branky. Toto může být rozhodující moment střetnutí.
     
    51:33
    Látal byl faulován, a tak se pojede trestné střílení. Vladimír Roth (TRI) jej zahákoval.
     
    45:28
    Rostislav Klesla vložil hokejku do rozjetého puku a namířil přímo na Růžičkovu branku. Boleslavský brankář ukrývá kotouč senzačně ve své lapačce.
     
    41:13
    Za vysokou hůl byl potrestán dvěma minutami Lukáš Žejdl (TRI).
    Michal BÁRTA - 3:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    37:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tato branka domácích byla velmi povedená. Matěj Stříteský tradičně od modré ostřeloval hostující svatyni, čímž způsobil velký závar v brankovišti. Osamoceného kotouče se následně ujal MICHAL BÁRTA, jenž jej nekompromisně poslal do branky mezi levou tyčí a gólmanem. Asistence: Matěj Stříteský, Dominik Pacovský.
     
    37:04
    Josef Hrabal (TRI) byl vyloučen na dvě minuty za sevření puku rukou.
    Erik HRŇA - 2:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    34:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Mladoboleslavští po prvním inkasovaném gólu výrazně polevili a dovolili Ocelářům, aby se vrátili do zápasu a vyrovnali. Před brankou se octl nikým nehlídaný ERIK HRŇA, který poslal kotouč z blízkosti za Růžičkova záda. Začíná se tedy opět od vyrovnaného stavu. Asistence: Jakub Klepiš, Štefan, Růžička.
     
    32:11
    Oceláři se budou bránit. Rostislav Klesla (TRI) dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Dokáží si Boleslavští navrátit své dvoubrankové vedení?
    David CIENCIALA - 2:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    31:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    DAVID CIENCIALA si najel k brance a z velkého úhlu poslal kotouč pod horní víko. Boleslavští možná tento pokus poněkud podcenili. Třinečtí jsou ale každopádně opět ve hře. Asistence: Radim Matuš, Daniel Rákos.
     
    28:41
    Tentokrát se vylučuje na straně Mladé Boleslavi. David Výborný (MBL) inkasoval dvouminutový trest za vysokou hůl.
     
    28:08
    Erik Hrňa se rozjel tváří v tvář proti Martinu Růžičkovi, který jej však z blízkosti vychytal. Toto byla jedna z větších příležitostí hostů v zápase.
    Michal BÁRTA - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    26:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavský útočník MICHAL BÁRTA dnes hraje velmi povedené utkání a je hodně často vidět. Za svou aktivitu byl odměněn brankou z dorážky. Šimon Hrubec neměl proti jeho ráně šanci. Asistence: Mitja Robar, Ctirad Ovčačík.
     
    22:45
    Obrovská šance Mladé Boleslavi, když Pacovský střílel na branku. Z mého pohledu to vypadalo, že se kotouč dostal za brankovou čáru. Rozhodčí však nekompromisně rozpažil.
     
    20:46
    Za podražení si posedí dvě minuty na trstné lavici Rostislav Klesla (TRI). Mladá Boleslav si tedy hned v úvodu periody zahraje přesilovou hru.
     
    18:18
    Mladá Boleslav špatně vystřídala a hrála v šesti. Toho si všiml čárový rozhodčí, který přerušil hru. Třinec tedy bude hrát svou druhou přesilovku v zápase. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odsedí dvě minuty na trestné lavici Martin Látal (MBL).
     
    14:26
    Přichází první vyloučení domácích v zápase. Za podražení inkasuje dvouminutový trest Mitja Robar (MBL). Dokáží i Oceláři využít svou první početní výhodu v zápase? To uvidíme v následujících dvou minutách, ihned po Komerční přestávce.
     
    11:53
    Velká příležitost Slezanů. Na domácí branku se hnal Roth, který se snažil překonat boleslavského brankáře střelou pod betony, což mu nevyšlo. Dorážet se poté pokoušel ještě jeden z jeho spoluhráčů. Ani to ale kýžený gól nepřineslo.
     
    07:05
    Na branku Ocelářů se hnal David Výborný, což přimělo Slezany k dalšímu faulu. Za hákování dostává dvě minuty exboleslavský Marek Trončinský (TRI). Využijí domácí i druhou přesilovku v tomto zápase?
    Mitja ROBAR - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    06:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští bleskově využívají přesilovou hru. Na modré se tradičně napřáhl MITJA ROBAR, jehož rána skončila až za zády Šimona Hrubce. Bruslaři jdou tedy do vedení. Asistence: Milan Mikulík, Tomáš Klimenta.
     
    05:44
    Prvním kdo usedá za katr v tomto zápase je Štefan Růžička (TRI). Odpyká si dvouminutový trest za držení protihráče.
     
    02:03
    Obrovská šance Ocelářů. Ciencala se snažil puk procpat do branky, což se mu nepodařilo. Následně to zkoušeli ještě jeho spoluhráči, ale rozhodčí nakonec kvůli velké skrumáži přerušili hru.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 7. Robar (Mikulík, Klimenta), 27. Bárta (Robar, Ovčačík), 38. Bárta (Stříteský, Pacovský), 52. Látal (TS), 57. Klimenta (Broš, Kočí) – 32. Cienciala (Matuš, Rákos), 35. Hrňa (Klepiš, Š.Růžička)


    BK Mladá Boleslav: Růžička M. (Rittich) – Stříteský, Kučný, Ovčačík, Kočí, Trška, Robar, Čermák – Klimenta, Broš, Látal – Bárta, Výborný, Pacovský – Lenc, Musil, Hyka – Pabiška, Kašpařík, Mikulík
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Roth, Klesla, Galvas, Linhart, Trončinský, Doudera, Foltýn, Hrabal – Hrňa, Klepiš, Růžička Š. – Dravecký, Polanský, Adamský – Kovařčík, Plíhal, Žejdl – Cienciala, Matuš, Rákos

    Rozhodčí: Šindler, Hejduk – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 4 200 (vyprodáno)
    bahis siteleri