Novosibirsk – Magnitogorsk 3:1 (kon.) | Kazaň – Omsk 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Jokerit 4:2 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:0 (0:0, 2:0, 0:0)
Avangard Omsk
Čtvrtek 19.03.2015, 17:30 • TatNeft Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Avangard už to zkouší v šesti! Barulin na střídačce!
     
    50:31
    Azevedo krásnou zadovkou poslal puk na Mirnova, který našel najetého Musina. Do jeho střely ale vložil hůl pohotový Gustafsson a kotouč skončil v ochranné síti!
     
    48:13
    Denisov je již zpět na ledě a Kazaň přežila své první oslabení v tomto zápase!
     
    46:13
    Přesilovka pro Avangard! Na trestnou lavici usedá Vladimir Denisov, který u mantinelu ostře atakoval Semjonova!
     
    44:03
    Lukojanov našel křížnou přihrávkou na pravé straně Svitova, ten ale posílal puk před branku na teč pro Kolcova. Ten ani napodruhé nezpracoval puk!
     
    42:15
    Po levé straně ujel Svitov, toho ale křižoval Kuljaš, tak domácí útočník udělal otočku a nahrál před branku na Kolcova, ten si ale puk špatně šzpracoval a do zakončení se nedostal!
     
    40:33
    Tak to je nepříjemnost pro Omsk! Vyloučen je Ivan Fisčenko a Bars bude hrát přesilovku!
     
    39:39
    Moller si narazil kotouč s Azevedem v rohu kluziště a najel si před branku. Jeho zakončení ale Barulin dokázal vytěsnit mimo!
     
    38:17
    Pěrežogin teď zkusil trik Petra Lešky a obtočil se za brankou, což Nilsson nečekal. Nicméně provedení hostujícího útočníka ideální nebylo, švédský gólman se stihl rychle přesunout a puk udržel před brankovou čárou!
    Alexandr BURMISTROV - 2:0
     
    34:47
    Kazaň vstřelila branku!
    A je tu další úder pro Avangard! Tak to, co teď předvedl ALEXANDR BURMISTROV bylo neuvěřitelné! Burmistrov se zmocnil puku na levé straně, obešel tři spoluhráče, na závěr si položil i Barulina a zasunul kotouč do prázdné branky! Výborná individuální akce tohoto ruského útočníka! Bez asistence.
     
    34:33
    Po pravé straně se dostával před branku Gluchov, toho si vzal na starost Gustaffson. Domácímu útočníkovi se nakonec podařilo dostat puk před branku, tam dorážel jak Vrána, tak i Kostitsyn. Puk za čáru ale nedostali!
    Oscar MOLLER - 1:0
     
    33:51
    Kazaň vstřelila branku!
    A domácí se přibližují účasti v semifinále! Mirnov zavezl kotouč do útočné třetiny a mezi kruhy našel úplně volného OSCARA MOLLERA, Barulin byl na jeho střelu krátký a puk nakonec doklouzal do sítě! Hostující kouč ještě protestoval, neboť v blízkosti Barulina stál Vrána, rozhodčí však už svůj verdikt zpět nevezmou! Asistence: Igor Mirnov
     
    29:04
    Největší příležitost přišla až po vypršení trestu. Kolcov našel před brankou volného Vránu. Českému útočníkovi se ale zakončení přiliš nepovedlo a Barulin předvedl jistý zákrok!
     
    26:54
    Máme tu první vyloučení tohoto utkání! Chad Kolarik velmi ostře atakoval Mirnova u mantinelu a dostává dvě minuty! Svému trestu se ale směje, zřejmě s verdiktem rozhodčího nesouhlasí.
     
    25:49
    Kuljaš teď nahodil kotouč od modré na Nilssona, od něj se puk pouze odrazil před branku, kde stál Berdnikov. Tomu stačilo trefil poloprázdnou branku. Švéd v brance Barsu ale předvedl neuvěřitelný skok a od jeho vyrážečky se kotouč dostal do ochranné sítě!
     
    24:59
    Domácí hráči se teď dožadovali odpískání faulu po zákroku na Azeveda, vylučovat se ale nebude.
     
    21:15
    Gončarov vyhazoval puk o mantinel, na jeho vyhození si ale najel Širokov, který postupoval na Nilssona. Vypadalo to, jakoby se šance zalekl a jeho zakončení se doklouzalo pod Nilssona!
     
    19:15
    Mirnov teď našel na pravé straně úplně volného Azeveda, ten na nic nečekal a tvrdě vypálil. Jeho dělovka ale mířila těsně mimo!
     
    16:19
    Odražený puk si na modré vzal Medveděv, který vystřelil. Před brankou stál úplně volný Azevedo, ten puk tečoval. Barulin ale zasáhl a kotouč je v ochranné síti!
     
    06:55
    Druhá formace Barsu měla výborné střídání. Azevedo na sebe natáhl dvojici protihráčů a poté předal puk mezi kruhy na Mollera. Střela švédského útočníka ale mířila přímo do středu branky a Barulin puk lapil!
     
    03:08
    Lukojanov výborně napadal u mantinelu Popova a vybojoval kotouč, rozhlédl se a přihrávkou hledal před brankou Svitova, ten však puk těsně nestihl!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 34. Moller (Mirnov), 35. Burmistrov


    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Nikulin, Kornějev, Zacharčuk, Rylov, Denisov, Medveděv, Musin – Mirnov, Azevedo, Miller – Kolcov, Svitov, Lukojanov – Gluchov, Vrána, Kostitsyn – Petrov, Burmistrov, Archipov
    Avangard Omsk: Barulin (Šilin) – Kuljaš, Gustafsson, Gončarov, Kulik, Ljamin, Gluchov, Dervuk – Pěrežogin, Popov, Kolarik – Širokov, Fisčenko, Semjonov – Berdnikov, Schutz, Rasskazov – Musatov, Michejev, Pervušin

    Rozhodčí: Bělov, Bulanov – Gorděnko, Tomilov

    Diváci: 8204
    bahis siteleri