Boca Chotěboř – F.A. Zole Č. Lípa 12:3 (kon.) | Interobal Plzeň – COMBIX Ústí n/L 7:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Litoměřice 6:3 (kon.)
Radobýl Litoměřice – Písek 2:6 (kon.) | Jablonec n/N – Arsenal Benešov 2:1 (kon.) | Dalmach Turnov – Česká Lípa 4:9 (kon.)
konec
CF Radobýl Litoměřice
2:6 (2:2)
FC TEX-COLOR Písek
Pátek 20.03.2015, 20:00 • SH Chemik, Lovosice • 2. Futsal liga západ
     
    39:41
    Písek právě vstřelil branku!
    Nakonec Písek přidává ještě jednu branku. Autorem branky je ŠIMON URYCH. Jeho střela se otřela o tyč a následně zapadl míč do sítě domácích. Asistence: Jan Kubeš.
     
    39:18
    Mühlfait orazítkoval po úspěšné kličce pouze tyč hostující brány.
     
    38:55
    Písek právě vstřelil branku!
    Tentokrát to už ale hráčům hostí vyšlo. STANISLAV ŠTEIER obdržel míč u pravé tyče a se zakončením už si poradil. Ekrt se snažil vykrýt spodní část brány a tak Šteier poslal zkušeně míč pod horní tyč. Asistence: Šimon Urych.
     
    37:11
    Zdeněk Hanzl (RAL) obdržel červenou kartu za zachycení míče před brankovištěm. Navíc svůj tým oslabil o jednoho hráče na následující dvě minuty.
     
    36:49
    Písek právě vstřelil branku!
    Tentokrát už to ale Litoměřicím vyšlo. STANISLAV ŠTEIER se ujal ztraceného míče, který poslal přes celou hrací plochu do domácí brány míč. Bez asistence.
     
    35:40
    Litoměřice zkoušejí hru bez brankáře.
     
    35:32
    Oddechový čas pro CF Radobýl Litoměřice.
     
    32:31
    Tak jsem to zakřikl. Hned dvojice hostujících hráčů se hnala vstříc domácí bráně. Urycha však zklamala při zakončení hodně velká nepřesnost, neboť netrefil zcela odkrytou bránu Litoměřic.
     
    Dnešní zápas sleduje 20 diváků.
     
    30:29
    Velká chyba v zakončení hostů. Šteier si několikrát vyměnil míč s Nováčkem. Poslední přihrávka směřovala směrem na Nováčka, ten měl před sebou úplně prázdnou bránu, kterou nedokázal v pádu trefit.
     
    29:08
    Jan Kubeš (PIS) obdržel žlutou kartu za zdržování hry.
     
    28:41
    Znovu Urych v akci. Tentokrát se hnal tváří v tvář Ekrtovi, ale na domácího brankáře nevyzrál, i když se pokusil o kličku.
     
    27:19
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté rozjeli nenápadnou akci. V jednu chvíli byli v jednom chumlu všichni čtyři hráči Písku a tak to vzal JAN NOVÁČEK na sebe. Dokázal zmást svého strážce a když nahrával před opuštěnou bránu, srazil si Hanzl míč do vlastní brány. Branka je však připsána Nováčkovi. Bez asistence.
     
    26:19
    Velmi pěknou kombinace předvedl Urych společně se Šteierem. Po Šteierově zadovce zakončoval první jmenovaný, ale bránu Litoměřic netrefil.
     
    23:13
    Vítězslav Horvát (RAL) byl odměněn rozhodčími žlutou kartou za faul na probíhajícího protihráče, kterého poslal skluzem k zemi.
     
    18:25
    Nejprve si nepřišel na své proti Ekrtovi Šteier, o pár sekund později na druhé straně nevyzrál na Mareše Kyzlík.
     
    17:39
    Nejprve střela Matějky skončila na rukavicích Mareše, aby následně Mühlfait z opačné strany nastřelil horní tyč hostující brány.
     
    16:04
    Radobýl Litoměřice právě vstřelil branku!
    Rohový kop ještě nebyl proměněn, ale ve chvíli, kdy se rozehrál aut, tak domácí předvedli pohlednou kombinaci. Rosocha při své střele k levé tyči našel dobře postaveného VÍTĚZSLAVA HORVÁTA, který doslova dotlačil míč do brány Písku svojí zadnicí. Asistence: Jakub Rosocha.
     
    12:39
    Domácí mají k dispozici volný kop z hranice sedmi metrů. Velká příležitost domácích na skórování.
     
    12:26
    Jakub Rosocha (RAL) obdržel žlutou kartu za zbytečné řeči vůči rozhodčímu.
     
    11:51
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté zareagovali bleskově na vyrovnávací branku. Šteier podržel míč a protihráče dostatečně dlouho na zádech, aby mohl kulatý nesmysl následně sklepnout na ONDŘEJE MEŠKU, který zakončoval u levé tyče do odkryté brány. Asistence: Stanislav Šteier.
     
    11:31
    Písek právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš, přesně toto pravidlo v tuto chvíli platilo. Nejprve se hosté pouze zastřelovali, ale při protiútoku domácích posunul míč Rosocha na LUBOŠE KYZLÍKA, který nenechal Mareše zasáhnout míč. Asistence: Jakub Rosocha.
     
    09:19
    Kyzlík nevěděl co s míčem a tak zvolil střelu bodlem. Míč o malý kousek minul hostující bránu.
     
    08:54
    Písek právě vstřelil branku!
    Po rohu následovala rozehrávka volného kopu. Kubeš od pravé postranní čáry našel u levé tyče domácí brány zcela osamoceného STANISLAVA ŠTEIERA, který už neměl problém zasunout míč do prázdné klece domácích. Asistence: Jan Kubeš.
     
    07:15
    Kyzlík se ocitl po rozehrání autu v akrobatickém zakončení. Střela nebyla příliš prudká a tak si s ní Mareš poradil. Zatím největší šance na vstřelení branky.
     
    04:51
    Hanzl znovu v akci, tentokrát na druhé straně hrací plochy. Nejprve prošel polovinu hrací plochy bez větších potíží a po narážečce od Mühlfaita zakončoval. Míč proletěl jen kousek vedle levé tyče Marešovy brány.

    Josef Cestr

    Branky: 12. Kyzlík (Rosocha), 17. Horvát (Rosocha) – 9. Šteier (Kubeš), 12. Meška (Šteier), 28. Nováček, 37. Šteier, 39. Šteier (Urych), 40. Urych (Kubeš)

    Karty:   13. Rosocha (RAL), 24. Horvát (RAL) – 30. Kubeš (PIS)   38. Hanzl (RAL)


    CF Radobýl Litoměřice: Ekrt – Mühlfait, Horvát, Hanzl, Rosocha, Matějka, Kyzlík
    FC TEX-COLOR Písek: Mareš – Reidinger, Nováček, Šteier, Kubeš, Urych, Meška

    Rozhodčí: Lubomír Řeháček, Jan Krupa
    Delegát: Jan Hora

    Diváci: 20
    bahis siteleri