Jičín – Tatran 2:4 (kon.) | Královské Vinohrady – ELITE PRAHA 2:5 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
2:5 (0:0, 2:2, 0:3)
ELITE PRAHA
Neděle 22.03.2015, 17:00 • TJ Sokol Vinohrady • Play-down Extraligy žen
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Přeji vám příjemný nedělní večer a budu se těšit při sledování dalších florbalových online přenosů. (18:51:25)
     
    Statistiky utkání:
    střely na branku: 23:37
    vyloučení: 0:0 + Tvrzníková (SKV) 5 min.
    využití: 0:3

    Nejlepší hráčky utkání:
    Jana Velčická (SKV) – Barbara Jelínková (ELI)
     
    Zápas je u konce. Chléb se dnes lámal až na samém konci utkání, kdy na 5 minut na trestnou lavici usedla domácí Tvrzníková a ELITE dokázalo nabídnutou šanci bezezbytku využít. Během půlminuty nasázely hostující florbalistky svým soupeřkám tři téměř totožné branky a definitivně tak rozhodly. Dnešní výsledek znamená, že ELITE uvidíme v extralize i příští rok. Domácí Vinohrady o svou příslušnost mezi elitními týmy budou muset ještě bojovat. Jejich soupeř vzejde z dvojice Jičín – Tatran.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Syslová trefuje tyčku.
     
    58:48
    Hyršlová osvobozuje svůj tým.
     
    57:21
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Pětiminutové vyloučení stojí Vinohrady dnešní zápas. ELITE předvedlo potřetí během chvilky stejnou akci a opět slaví úspěch. Autorkou branky je opět BARBARA JELÍNKOVÁ. Asistence: Veronika Zittová.
     
    57:03
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Podobná akce jako před pár okamžiky. Zittová shodila míček na BARBARU JELÍNKOVOU, která se natlačila před branku a prostřeluje Velčickou. Asistence: Veronika Zittová.
     
    56:50
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    V jednoduchosti je krása. Jelínková přihrála DANIELE FRANTÍKOVÉ a ta bez váhání posílá ELITE do vedení. Asistence: Barbara Jelínková.
     
    56:38
    Vranová zůstává ležet na hrací ploše poté, co ji Tvrzníková nešikovně zasáhla holí do hlavy a vypadá to na delší ošetřování. Aneta Tvrzníková pochopitelně usedá na 5 minut na trestnou lavici. Domácí tak budou hrát do konce základní hrací doby ve čtyřech.
     
    56:25
    Na druhé straně se dostala k odraženému míčku Vranová, ale ani její snaha nekončí ohrožením Velčické.
     
    56:02
    Čermáková dostala nabito na pravém křídle, ale z prvního doteku nedokázala trefit branku.
     
    54:43
    Vranová s Chvátalovou se dostali do protiútoku. už to vypadalo, že celá akce skončí někde v rohu, ale Chvátalová se dokázala zorientovat, dostat míček z pod nohou svých i soupeřky a snažila se ještě oslovit Vranovou. Velčická však dobře přečetla hru a nahrávka tak skončila v jejích rukou.
     
    53:01
    Hra se trochu uklidnila. Navrch mají obrany obou týmů.
     
    51:32
    Na druhé straně se s podobným zákrokem vytasila Gécová, která vzala šanci Tvrzníkové.
     
    51:20
    Musí si ovšem hlídat zadní vrátka. Tentokrát ale celou situaci hasí Velčická, která nenechala soupeřku z blízkosti ani pořádně zakončit.
     
    50:57
    Domácí hráčky jsou v těchto fázích zápasu nebezpečnějším týmem.
     
    49:53
    Petřeková se uvolnila u pravého mantinelu a zkusila pozornost Gécové, která musela předvést pohotový zákrok rukou, neboť střela Petřekové měla gólové parametry.
     
    48:48
    Čermáková se zbavila své strážkyně, ale pak trefila jen Vranovou stojící před brankou.

    Lukáš Vacuška


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým ELITE PRAHA. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 26. Bartošová (Tvrzníková), 40. Hyršlová – 36. Zittová, 38. Nosková (Zittová), 57. Frantíková (Jelínková), 58. Jelínková (Zittová), 58. Jelínková (Zittová)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Velčická (Máčilová) – Sladkovská, Reichová, Kotíková, Honzová, Strejcovská, Valášková (C) – Petřeková, Hyršlová, Macurová, Tvrzníková, Čermáková, Černovská, Bartošová, Jiříčková, Šádková
    ELITE PRAHA: Gécová (Mičolová) – Novotná, Syslová, Radová, Chvátalová (C), Jelínková, Vranová, Lamková, Simajchlová, Nosková, Vejdělková, Drobná, Havlíková, Frantíková, Štěpánová, Rybyčková, Vránová, Zittová, Denková

    Rozhodčí: Zdeněk Cholek, Jana Matulíková

    Diváci: 77
    bahis siteleri