Jičín – Tatran 2:4 (kon.) | Královské Vinohrady – ELITE PRAHA 2:5 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
2:5 (0:0, 2:2, 0:3)
ELITE PRAHA
Neděle 22.03.2015, 17:00 • TJ Sokol Vinohrady • Play-down Extraligy žen
     
    57:21
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Pětiminutové vyloučení stojí Vinohrady dnešní zápas. ELITE předvedlo potřetí během chvilky stejnou akci a opět slaví úspěch. Autorkou branky je opět BARBARA JELÍNKOVÁ. Asistence: Veronika Zittová.
     
    57:03
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Podobná akce jako před pár okamžiky. Zittová shodila míček na BARBARU JELÍNKOVOU, která se natlačila před branku a prostřeluje Velčickou. Asistence: Veronika Zittová.
     
    56:50
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    V jednoduchosti je krása. Jelínková přihrála DANIELE FRANTÍKOVÉ a ta bez váhání posílá ELITE do vedení. Asistence: Barbara Jelínková.
     
    39:02
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    IVANA HYRŠLOVÁ se s ničím nepárala, využila volného prostoru a krásnou střelou od mantinelu trefila přesně vzdálenější růžek branky Gécové. Bez asistence.
     
    37:04
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Zittová vykouzlila milimetrovou křižnou přihrávku na PETRU NOSKOVOU, která z první trefuje poloodkrytou brnaku a posílá ELITE do vedení. Asistence: Veronika Zittová.
     
    35:53
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    VERONIKA ZITTOVÁ se dostala k použití své nejsilnější zbraně a střelou z otočky vyrovnává na 1:1. Nutno však dodat, že hostující útočnice měla velkou dávku štěstí, neboť Velčická letící balonek zasáhla, ale ten i přes její veškerou snahu doplachtil až do sítě. Bez asistence.
     
    25:25
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Bartošová dobře zblokovala střelu Denkové a spolu s Tvrzníkovou vyrazila do protiútoku. Aneta Tvrzníková potáhla míček a přes poslední obránkyni přihrála právě NATÁLII BARTOŠOVÉ, která nekompromisní střelou pod břevno otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Aneta Tvrzníková.

    Lukáš Vacuška


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým ELITE PRAHA. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 26. Bartošová (Tvrzníková), 40. Hyršlová – 36. Zittová, 38. Nosková (Zittová), 57. Frantíková (Jelínková), 58. Jelínková (Zittová), 58. Jelínková (Zittová)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Velčická (Máčilová) – Sladkovská, Reichová, Kotíková, Honzová, Strejcovská, Valášková (C) – Petřeková, Hyršlová, Macurová, Tvrzníková, Čermáková, Černovská, Bartošová, Jiříčková, Šádková
    ELITE PRAHA: Gécová (Mičolová) – Novotná, Syslová, Radová, Chvátalová (C), Jelínková, Vranová, Lamková, Simajchlová, Nosková, Vejdělková, Drobná, Havlíková, Frantíková, Štěpánová, Rybyčková, Vránová, Zittová, Denková

    Rozhodčí: Zdeněk Cholek, Jana Matulíková

    Diváci: 77
    bahis siteleri