Detroit – St. Louis 2:1 (po pr.) | Tampa – Boston 5:3 (kon.) | NY Rangers – Anaheim 7:2 (kon.)
Arizona – Vancouver 1:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Vancouver Canucks
Pondělí 23.03.2015, 01:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    H. SEDIN - 1:3
     
    58:51
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Velká škoda pro Arizonu, která zažívá stejné zklamání jako před čtyřiadvaceti hodinami. Daniel Sedin přihrál z obranného pásma HENRIKU SEDINOVI, jenž z červené čáry usměrnil puk do prázdné branky. Asistence: Daniel Sedin, Christopher Tanev.
     
    58:23
    Mike Smith stejně jako včera míří za stavu 1:2 na střídačku a Arizona hraje v šesti.
    EDLER - 1:2
     
    56:47
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají přesilovou hru a v závěru třetí třetiny jsou zpět ve vedení. Yannick Weber přihrál z pravé strany na ALEXANDERA EDLERA, který zpoza levéhu kruhu frefil tyčku, od které se puk odrazil do Smithe a od něj šel za brankovou čáru. Asistence: Yannick Weber, Radim Vrbata.
     
    55:03
    Ideální příležitost pro hosty, kteří můžou rozhodnout zápas v přesilové hře. Na trestnou lavici usedl za podražení Veye Joe Vitale.
     
    53:39
    Nebezpečné přečíslení Vancouveru! Hansen přihrál do druhé vlny McMillanovi, ten ještě posunul na volného Horvata, kterého Smith opět vychytal.
     
    44:42
    Velká chyba domácí obrany a ještě větší šance Canucks! Vitale vyhrál buly pro Campbella, který nechtěně poslal puk na Smithe, kterého z dorážky nepřekonal Bonino.
     
    32:23
    Edlerovi utekl puk na modré, toho se pak zmocnil Doan, kterého Edler sekl přes rukavici a zaslouženě dostal menší trest.
     
    25:30
    Tyčka počtvrté! Vey si výborně pokryl puk na pravé straně a poslal jej mezi kruhy Matthiasovi, který trefil spojnici horní a pravé tyče.
     
    24:09
    Už potřetí zazvonila branková konstrukce, která nyní zachránila Arizonu po švihu Burrowse.
     
    22:32
    Prvním vyloučeným hráčem je za podražení Dorsetta Andrew Campbell.
     
    21:50
    A po brejku zákonitě musel následovat obrat na druhou stranu. Hosté jeli tři na jednoho, ale po Vrbatově přihrávce pálil Bieksa do Smithe!
     
    20:39
    Rieder vystřelil zápěstím přes Webera a Markstromovi pomohla až levá tyč!
    EKMAN-LARSSON - 1:1
     
    15:34
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí tým rychle odpověděl na branku Vancouveru a je srovnáno! Nádhernou individuální akci předvedl OLIVER EKMAN-LARSSON, jehož první střelu i dorážku Markstrom vyrazil, ale na třetí pokus už dvacetigólový obránce zvedl puk pod horní tyč. Asistence: Joe Vitale.
    WEBER - 0:1
     
    14:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky se po rychlé akci zaslouženě dostávají do vedení! Radim Vrbata na levé straně vrátil puk Danielu Sedinovi, jenž přihrál mezi kruhy na naprosto osamoceného YANNICKA WEBERA, který nedal Smithovi žádnou šanci. Asistence: Daniel Sedin, Radim Vrbata.
     
    08:41
    Z osy hřiště to zkoušel Jannik Hansen, Smith betonem vyrazil a ve velké šanci se zjevil Edler, který napálil brankovou konstrukci.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 16. Ekman-Larsson (Vitale) – 15. Weber (D. Sedin, Vrbata), 57. Edler (Weber, Vrbata), 59. H. Sedin (D. Sedin, Tanev)


    Arizona Coyotes: Smith (Domingue) – Stone, Ekman-Larsson, Moore, Dahlbeck, Gormley, Campbell – Doan (C), Chipchura, Gagner – Moss, Arcobello, Rieder – Erat, Korpikoski, Cunningham – Crombeen, Vitale, McGinn.
    Vancouver Canucks: Markstrom (Lack) – Tanev, Edler, Weber, Hamhuis, Bieksa, Sbisa – Burrows, H. Sedin (C), D. Sedin – Vrbata, Bonino, Higgins – Dorsett, Vey, Matthias – Hansen, Horvat, McMillan.

    Rozhodčí: Leggo, Kowal – Galloway, Nowak
    bahis siteleri