Philadelphia – Chicago 4:1 (kon.) | Edmonton – Colorado 4:3 (kon.) | Calgary – Dallas 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Philadelphia Flyers
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 26.03.2015, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Michael RAFFL - 4:1
     
    55:55
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí trestají. MICHAEL RAFFL v přečíslení 2 na 1 naznačil přihrávku na svého spoluhráče a následně prostřelil hostujícího brankáře střelou na bližší tyč. Asistence: Matt Read, Michael Del Zotto.
    Andrew SHAW - 3:1
     
    42:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je sníženo. Po přihrávce Keitha vyslal ANDREW SHAW na bránu domácích ránu jako z děla, která propálila vše, co stálo v cestě. Asistence: Duncan Keith, Antoine Vermette.
    Claude GIROUX - 3:0
     
    33:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Prosazuje se i elitní formace domácích. Voráček z kraje pásma poslal střílenou přihrávku na CLAUDA GIROUXE, který z mezikruží jen usměrnil kotouč pod horní tyč hostující klece. Asistence: Jakub Voráček, Michael Del Zotto.
    Ryan WHITE - 2:0
     
    27:09
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do trháku. Po vhazování pálil Colaiacovo od modré, jeho střelu ještě dokázal tečovat v mezikruží RYAN WHITE, čímž usměrnil kotouč za záda Crawforda. Asistence: Carlo Colaiacovo, Nicklas Grossmann.
    Wayne SIMMONDS - 1:0
     
    07:20
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Po zmatku hostujících hráčů vidíme první gól utkání. Read se dostal k puku na pravém kruhu, poslal kotouč na druhou stranu, kde stál připravený WAYNE SIMMONDS, který nedal svojí prudkou střelou hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Matt Read, Nick Schultz.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 8. Simmonds (Read, Schulz), 28. White (Colaiacovo, Grossmann), 34. Giroux (Voráček, Del Zotto), 56. Raffl (Read, Del Zotto) – 43. Shaw (Keith, Vermette)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Streit, Del Zotto, MacDonald, Grossmann, Colaiacovo, Schultz – Voráček, Giroux, Raffl, Simmonds, Couturier, Read, White, Cousins, Rinaldo, VandeVelde, Bellemare, Schenn
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Seabrook, Timonen, Rozsíval, Keith, Hjalmarsson, Oduya – Shaw, Toews, Saad, Hossa, Vermette, Sharp, Versteeg, Richards, Carcillo, Desjardins, Kruger, Nordstrom
    bahis siteleri