Francie – Brazílie 1:3 (kon.)
konec
Francie
1:3 (1:1)
Brazílie
Čtvrtek 26.03.2015, 21:00 • Stade de France, Paříž • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    BRAZÍLIE
    I Brazílie je momentálně v přípravné fázi. V červnu ji čeká "Copa America" a tým Carlose Dungy chce být co nejlépe připraven. Brazílii kromě dnešního utkání s Francií čeká ještě jedno utkání. V neděli se v Londýně utkání s Chile.

    Brazílie odehrála od září šest přípravných duelů a všechny vyhrála! V září dokázala porazit 1:0 Ekvádor. Poté přišla hodně cenna výhra nad Argentinou! O tři dny později se Kanárci představili v Japonsku. O všechny branky se postaral Neymar a Brazílie vyhrála 4:0. Stejným poměrem zvládla utkání v Turecku. Tentokrát dával Neymar "pouze" dvě branky. I poslední utkání svěřenci Carolse Dungy zvládli. Na půdě Rakouska dokázali gólem Firmina v závěru vyhrát 2:1.

    Kanárci se v dnešním zápase budou muset obejít bez dvojice z PSG – David Luiz a Marquinhos. Thiago Silva by měl být přípraven nastoupit. Místo dvojice z PSG povolal Dunga obránce Gabriela Paulistu z Arsenalu, ten by si mohl v dnešním utkání odbýt premiéru v národním týmu. Kapitánskou pásku by měl navléct Neymar.

    PŘEDPOKLÁDANÁ SESTAVA
    Jefferson – Marcelo, Miranda, Silva, Danilo – Fernandinho, Gustavo – Robinho, Oscar, Willian – Neymar
     
    FRANCIE
    Francie má jako pořadatel EURA 2016 účast jistou, a tak vyplňuje reprezentační pauzy přátelskými duely. Tento týden má má výběr Didiera Deschampe naplánována dvě utkání. Dnes se utká s Brazílii a v neděli přivíta v Saint-Étienne Švýcarsko.

    Země galského kohouta má za sebou do října pět přípravných duelů. Svou přípravu načala Francie domácím utkáním s Portugalskem. Francie po gólech Benzemy a Pogby vyhrála 2:1. O tři dni později se představila na půdě Arménie. Francie potvrdila roli favorita a zvítězila 3:0. První zaváhání příšlo trochu překvapivě v utkání s Albánii, kde Francie prohrávala od 40. minuty 0:1. Až v 73. minutě vyrovnal Griezmann na konečných 1:1. Poslední utkání ale Francouzi zvládli a porazili doma Švédsko 1:0.

    Deschamps se bude muset obejít bez své brankářské jedničky Hugo Llorise, který má zdravotní problémy. To samé platí i o Paulu Pogbovi, kterého také nepustilo zranění. Na jeho místě by měl nastoupit Steve Mandanda z Marseille. Na svůj reprezentační debut bude také čekat útočník Lyonu Nabil Fakir, který nasázel už jedenáct branek a premiérově obdržel pozvánku do francouzské reprezentace. Tento hráč marockého původu by měl ale začít utkání na lavičce. V základní sestavě se jistě objeví Karim Benzema a Antoine Griezmann.

    PŘEDPOKLÁDÁNA SESTAVA
    Mandanda – Evra, Varane, Koscielny, Jallet – Griezmann, Guilavogui, Sissoko, Matuidi, Valbuena – Benzema
     
    Hezký fotbalový večer! Dnes nás čeká opravdová fotbalová lahůdka! Zaměříme se totiž na přípravné utkání Francie a Brazílie. V kádrech obou týmů nastoupí zvučná jména a učitě se bude na co dívat! Úvodní výkop je naplánován na Stade de France v 21:00 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Úvodní sestavy:

    Francie: Mandanda – Evra, Sakho, Varane, Sagna – Matuidi, Schneiderlin, Sissoko – Griezmann, Benzema, Valbuena
    Náhradníci: Lacazette, Costil, Trémoulinas, Jallet, Payet, Kondogbia, Guilavogui, Zouma, Koscielny, Fekir, Giroud, Ruffrier

    Brazílie: Jefferson – Filipe Luis, Silva, Miranda, Danilo – Elias, Gustavo – Willian, Neymar, Oscar – Roberto Firnimo
    Náhradníci: Diego Alves, Douglas Costa, Fabinho, Fernandinho, Gabriel Paulista, Gil, Luiz Adriano, Marcelo, Marcelo Grohe, Philippe Coutinho, Robinho, Souza.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodního výkopu se ujal Neymar s Roberto Firnimem. Míč putoval na stopery Brazílie a Kanárci zakládají postupný útok.
     
    1
    Sagna obral o míč Oscara, cestu vpřed mu ale zavřel Filipe Luis, a tak obránce Arsenalu přihrál Valbuenovi, ten opřel míč právě o Luise a Francie bude vhazovat.
     
    2
    Francie teď kombinuje na své polovině. Brazílie ale napadá velmi vysoko a Varane si musel pomoci zpětnou přihrávkou na Mandandu.
     
    3
    MIranda dostal míč na levou stranu k Oscarovi, tomu se ale nepovedlo přejít přes Sagnu a Brazílie má k dispozici autové vhazování.
     
    4
    Willianovi nesedlo zpracování přihrávky od Danila a míč si ukopl. Poté se dostal do souboje s Matuidim, záložník Chelsea příšlápl Matuidimu nohu, nicméně na trávníků leží právě on. Po malé chvilce se ale zvedl a hra může pokračovat.
     
    5
    Kanárci mají opět míč po kontrolou a kombinují na své polovině. Filipe Luis opět poslal míč na Oscara, ten ale opět narazil na Sagnu.
     
    6
    Sagna je zatím na pravé straně vlemi aktivní. Teď prostrčil míč na Benzemu, který si ho dokázal pokrýt před Luize Gustavem. Záložník Wolfsburgu fauloval a Francie má k dispozici volný přímý kop.
     
    7
    Valbuena hledal centrem ve vápně hlavu Varaneho, těsně před ním ale odhlavičkoval míč na roh Danilo.
     
    7
    Valbuena si stihl doběhnout až k rohovému praporku. Jeho centr našel Varaneho, ten v krkolomné pozici prodloužil míč na Benzemu, který hlavičkoval a všichni si mysleli, že Francie půjde do vedení! Famózní zákrok ale předvedl Jefferson! Při dopadu se ale zranil a nyní je ošetřován!
    Výborný zákrok Jeffersona
     
    9
    Valbuena se ujal i dalšího rohového kopu, jeho další centr byl ale hodně přetažený a míč zamířil pryč z vápna.
     
    10
    Ve středu hřiště dobře zapracoval Schneiderlin a Francie mířila do protiútoku. Valbuena si ale nepočínal na pravé straně příliš úspěšně a Filipe Luis ho o míč obral.
     
    11
    Do rychlého protiútoku se dostala i Brazílie, Roberto Firnimo postupoval osamocen středem hřiště. Dostal se i ke střele, ta ale byla zablokována.
     
    12
    Firnimo figuroval i v další příležitosti Brazílie. Oscar poslal do vápna přízemní centr, který útočník Hoffenheimu šikovně pouštěl. Sakho ale jeho úmysl přečetl a i s trochou štěstí dostal míč pryč.
     
    14
    Kanárci jsou opět v kombinaci na polovině hřiště. Francie ale v napadání příliš aktivní není, čímž svému soupeřovi postup na útočnou polovinu značně ulehčuje.
     
    15
    Sissoko si vzal míč u svého vápna a velmi rychle s ním přešel na útočnou polovinu. Následně ho chtěl předat na levou stranu Griezmannovi, do přihrávky ale vložil nohu Willian. Naštěstí pro domácí se míč od Willainovo nohy odrazil k Evrovi.
     
    16
    Dlouhý míč mířil na Neymara, který si chytře počkal na dobíhajícího Sakha, otřel o něj míč a Brazílie bude zahrávat svůj první rohový kop tohoto utkání.
     
    17
    Rohový kop Brazílie rozehrál Oscar, na brankovišti vyskočil nejvýše Benzema a míč odhlavičkoval. Poté postupoval po pravé straně Valbuena, tomu ale vystavil razantní stopku Felipe Luis, který ale žlutou za svůj zákrok neuviděl.
     
    18
    Domácímu týmu rychlý protiútoku nevyšel. Brazilci tak opět uklidňují hru a kombinují na své polovině hřiště.
     
    19
    Oscar se pokoušel vysunout na křížným centrem na pravou stranu Williana, ten ale myšlenku svého spoluhráče zjevně vůbec nepochopil a do náběhu vůbec nešel.
     
    20
    Po chybě Schneiderlina se k míči před vápnem dostal Neymar, který chytře obstřelil Varaneho. Proti jeho střele ale výborně zasáhl Mandanda. Naštěstí pro domácí se k dorážce Firnimo nedostal.
    Proti střele Neymara zasáhl Mandanda
    Raphaël VARANE - 1:0
     
    21
    Francie právě vstřelila branku!
    Nedáš! Dostaneš! Francie se ujímá vedení! Francie zahrávala už třetí rohový kop. Do třetice všeho dobrého to Valbuenovi vyšlo a poslal krásný centr do vápna. Na ten si naskočil RAPHAËL VARANE a přesnou hlavičkou uklidil míč k tyči!
     
    23
    Francie se hnala do dalšího protiútoku. Griezmann si ale nepohlídal ofsajdovou linii a pomezní rozhodčí to velmi dobře postřehl.
     
    24
    Francie je po vstřelené brance v laufu a podniká rychlé útoky. Ten poslední vedl Benzema, který si netroufl proti Silvovi a raději posunul míč na stranu k Sagnovi. Jeho nadýchaný centr měl mířt právě na Benzemu, našel však pouze hlavu Mirandy.
     
    26
    Velmi překvapivé jméno v základní sestavě Kanárků Elias se dostal ke střele z dobrých 25 metrů. Mandanda ale mohl zůstat v klidu, neboť rána mířila vysoko nad.
     
    27
    Francie předvedla dlaší výbornou kombinaci. Míč se po přihrávce Benzemy dostal na levou stranu k Matuidimu, který odcentroval. Jeho centr srazil na roh Silva.
     
    28
    Valbuena hledal svým centrem opět hlavu Varaneho, ten byl v tomto případě bráněn velmi těsně. Pro míč si následně došel Jefferson.
     
    29
    Na polovině Francie byl faulovaný Neymar. Kanárci zkoušeli zahrát standardní situaci na krátko, tuto myšlenku ale Francouzi velmi dobře přečetli a míč dostali za polovinu.
     
    30
    Brazílie vybojovala rohový kop, toho se ujal Oscar. Mandanda musel ven z branky a situaci zvládl, když vyboxoval míč za vápno. Hra ale pokračovala a z pravé strany přilétl další centr, i v tomto případě Mandanda vyběhl a míč vyboxoval.
     
    31
    Sagna u postranní čáry postrčil Neymara, sudí faul odpískal, nicméně dle opakovaných záběru, zákrok tak hrozně nevypadal.
     
    32
    Elias zapracoval velmi dobře ve středu pole a posílal míč na Neymara, ten jej pouště s doměním, že za ním je Firnimo, tomu tak ale nebylo.
     
    34
    Neymar prokličkoval středem pole a předložil míč do běhu Robertu Firnimovi, ten se šikovně vyhnul Matuidimu. Poté si ale míč předkopl a Sakho míč odkopnul, při odkopu ale trefil právě Firnima a od něj se míč odrazil do zámezí.
     
    35
    Valbuena teď šel do riskantního skluzu proti Filipe Luisovi, ten ho nechtěně atakoval kolenem do obličeje. Valbuena by ale měl být v pořádku. Srážka nebyla tak razantní.
     
    36
    Willian dostal na pravou stranu pěkný míč od Firnima, ten okamžitě směřoval do vápna na Neymara. Mandanda je ale ve vzduchu dnes velmi jistý, pro míč si vyskočil a lapil jej.
     
    37
    Miranda chtěl poslat zpětnou přihrávku k Jeffersonovi, byl však pod tlakem Valbueny a míč odkopl na roh!
     
    37
    Právě Valbuena se ujal rozehrávky rohového kopu. Na jeho přetažený centr si nabíhal na zadní tyči Varane, míč se odrazil od Mirandy do zámezí, nicméně rozhočí ukázal na odkop od branky.
     
    39
    Brazílie se po delší odmlce dostává do své pomalé kombinace na polovině hřiště. Francie se lehce zatáhla, a tak můžou Kanárci postupovat na polovinu svého soupeře.
     
    41
    Brazílie právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Brazílie v posledních minutách nebyla příliš aktivní, nicméně se ji podařilo vyrovnat! Firnimo byl před vápnem pod tlakem Sissoka, i tak dokázal procpat míč na OSCARA, který vystřelil z první, ačkoliv byl tísněn Sakhem. Míč poté prošel za záda Mandandy a záložník Chelsea se mohl jít radovat!
    OSCAR - 1:1
     
    42
    Iniciativu okamžitě převzala Francie, který se velmi rychle dostala s míčem na polovinu svého soupeře a momentálně kombinuje na pravé straně.
     
    43
    Filipe Luis se snažil najít ve vápně Neymara, u míče byl dříve Varane a míč odkopl. Ten zachytil Sissoko, následně byl ale faulován Eliasem a domácí zůstanou u míče.
     
    44
    Na levé straně se dopustil faulu Danilo a Francie má ideální příležitost na vyrovnání!
     
    45
    Rozehrávky volného přímého kopu se ujal tradičně Valbuena. Jeho centr na hranici vápna nechtěně prodloužil Silva. Jefferson šel ven z branky a míč lapil do rukavic.
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta nad rámec základní hrací doby.
     
    45+1
    Rychlý protiútok Brazílie táhl po levé straně Neymar, ten si ale proti Sakhovi nevěřil, a tak předal míč na Oscara. Ten byl tísněn Sissokem a poslal míč na Luize Gustava, který vystřelil. Ve vápně trefil ruku Sagny, ten ji měl však u těla a navíc si chránil obličej, tudíž se penalta pískat nebude!
    Luiz Gustavo nastřelil ruku Sagny
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas nabídl skvělou podívanou. Francouzi se do zápasu pustili pěkně zostra a hned v desáté minutě mohli jít do vedení. Proti Benezmově hlavičce ale vytáhl parádní zákrok Jefferson. Ve 20. minutě střílel nebezpečně Neymar, proti jeho střele se ale vytáhl Mandanda! O minutu později udeřilo na druhé straně! Na roh Valbueny si naskočil Raphaël Varane a Franci šla do vedení. Brazilci se poté vůbec nemohli dostat zpět do hry, nicméně v 41. minutě vyrovnali. Na míč od Firnima si naběhl Oscar a prostřelil Mandandu!

    Druhý poločas začne na Stade de France přibližně v 22:02!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Brazílie začala druhý poločas aktivním napadáním francouzské rozehrávky. Sagna tak musel zvolit zpětnou přihrávku k Mandandovi.
     
    47
    Griezmann v prvním poločase příliš vidět nebyl, až teď o sobě dal vědět centrem z levé strany. Ten však našel pouze hlaviu Mirandy, který míč odhlavičkoval.
     
    47
    Matuidi postupoval středem hřiště, nedovoleným způsobem ho zastavil Gustavo a Francie má k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    48
    K rozehrávce se postavil Valbuena a Griezmann. Centr do vápna poslal nakonec prvně jmenovaný, míč však nikoho z jeho spoluhráčů nenašel a Jefferson tak neměl problém s jeho chycením.
     
    49
    Valbuena je zatím nejaktivnějším hráčem na hřišti. Před chvílí se dostal k dalšímu centru, kterým hledal Benzemu. Útočník Realu se ale k míči nedostal, neboť si pro něj vyskočil Jefferson.
     
    50
    Griezmann prošel středem hřiště a prostrčil míč na nabíhajícího Benzemu, ten se dokázal dostat před Silvu. Stoper PSG ukázal svou extratřídu a vynikajícím obranným zákrokem Benzemu o míč obral!
     
    51
    Willian operoval s míčem na pravé straně, následně se pokoušel hledat na středu Firnima, ten však na poslední chvíli podklouzl a míče se zmocnil Elias, který našel před vápnem Luize Gustava. Záložník Wolfsburgu se opřel do míče a vyslal přízemní střelu, Mandanda byl však na místě a míč vyrazil!
    Proti střele Gustava zakročil Mandanda
     
    52
    Nemyar si vyčkal na ideální moment a snažil se vysunout nabíhajícího Firnima. Jeho míč byl ale příliš dlouhý a došel si pro něj Mandanda.
     
    53
    Kanárci se dostávají opět do klidné kombinace na vlastní polovině. Dopředu se nikterak neženou.
     
    55
    Oscar prostrčil míč na pravou stranu pro Williana, ten hledal na "desítce" Neymara. Výborný obranný zákrok předvedl Schneiderlin, Brazílie ale bude zahrávat rohový kop.
     
    56
    Oscar se ujal i tohoto rohového kopu, hlavička Firnima ale mířila mimo.
     
    57
    Brazílie právě vstřelila branku!
    A Brazílie otáčí skóre! Willian skvěle udržel míč v souboji s Schneiderlinem a postupoval směrem vpřed. Výbornou přihrávkou mezi obránci vybídl ke skórování NEYMARA, který se střelou z úhlu nemýlil! Pro Neymara je to už 43. branka v reprezentaci!
    NEYMAR - 1:2
     
    58
    Po faulu na Matuidiho zahrával Valbuena standardní situaci. Svým centrem hledal za obranou Varaneho, ten se však k míči nedostal. Francie ale bude zahrávat rohový kop.
     
    59
    Po krásném Benzemově centr z pravé strany míč propadl až k Sissokovi, který si míč zpracoval a chystal se zakončit. Jefferson ale velmi rychle vyběhl a zmenšil tak střelecký úhel. Střelu Sissoka následně dokázal vyrazit!
    Proti střele Sissoka výborně zasáhl Jefferson
     
    60
    Griezmann našel na zadní tyči volného Karima Benzemu, ten svou střelu ale nasměřoval vysoko nad branku Jeffersona!
     
    62
    Matuidi teď zatahal za dres svého spoluhráče z PSG Thiaga Silvu. Hned po tomto zákroku se mu přiběhl omluvit.
     
    63
    Griezmann předvedl výbornou individuální akci, když se protáhl kolem Williana a střelou z dobrých 25 metrů protáhl Jeffersona! Další rohový kop pro Francii!
    Pěkná střela Griezmanna
     
    64
    Následný rohový kop Valbueny pro Jeffersona žádné nebezpečí neznamenal. Obrana Brazílie dokázala centr odvrátit.
     
    66
    Patrice Evra s Thiagem Silvou se střetli v tvrdém souboji u rohového praporku. Míč se nakonec dostal do zámezí. Hlavní arbitr přisoudil míč Brazílie, což bylo dle opakovaných záběrů správné rozhodnutí.
     
    67
    Francie v posledních minutách tlačí svého soupeře. Dostává se do šancí, vyrovnávací branky se ale zatím nedočkala.
     
    68
    Brazílie se dostala opět do velmi rychlého protiútoku a před vápnem střílel Oscar. Jeho střelu vyrazil Mandanda na roh!
     
    69
    Brazílie právě vstřelila branku!
    1:3! Kanárci nehrají v dnešním utkání až tak dobrý fotbal, nicméně jsou neskutečně produktivní. Na rohový kop Williana si naskočil LUIZ GUSTAVO, který se přesnou hlavičkou k tyči nemýlil! Mandanda byl v tomto případě bez šance!
    Luiz GUSTAVO - 1:3
     
    70
    A Brazílie mohla vzápětí přidal další branku. Po levé straně pláchl Willian, který se dostal i ke střele. Ta však byla z velkého úhlu, Mandanda musel i tak zasahovat. Následuje rohový kop Kanárků.
     
    71
    Následujícího rohového kopu se ujal Oscar, jeho centr však nikoho z jeho spoluhráčů nenašel. Mandanda šel ven z branky a míč lapil.
     
    74
    Francie poprvé v tomto zápase střídá! Na hřiště jde místo Sissoka Kondogbia. Griezmanna střídá Fekir, který tak zažije preméru v národním týmu!
     
    75
    Francie měla k dispozici další standardní situaci. Tradiční exekutor Valbuena, tentokrát ale neposlal do vápna ideální centr. Na zadní tyči se míč snažil zachytil Varane, leč marně.
     
    76
    Brazílie již hraje to, co potřebuje. Vpřed se nikterak nežene a v poklidu kombinuje na své polovině hřiště.
     
    77
    Do další šance Brazílie se dostal Neymar, který převedl ve středu pole hezký slalom, když obešel trojici hráčů. Jeho střela z hranice vápna ale mířila vysoko nad branku Mandandy.
     
    79
    Domácí hráči se po delší době dostávají k míč a můžou zaútočit. Brazílie se ale velmi rychle zformovala.
     
    80
    Do vápna posílal z levé strany velmi rychlý centr Sagna. Na ten si počkal uvnitř vápna Silva, kterému nedělalo problém míč odkopnout.
     
    81
    Sagna měl proti sobě dvojici protihráčů, i tak si ale obránce Manchesteru City dokázal poradit a může postupovat vpřed.
     
    82
    Didier Deschamps se snaží rozproudit hru svého týmu dalším střídáním. Ze hřiště odchází Valbuena, který dnes předvedl dobrý výkon. Nahrazuje ho mladý Payet.
     
    83
    I Carlos Dunga sáhá k prvnímu střídání. Výborný výkon dnes podal Willian, toho nahrazuje útočník Doněcku Douglas Costa.
     
    84
    Čtvrté střídání týmu Francie. Deschamps posíla do hry dalšího útočníka. Přichází Olivier Giroud, ze hřiště jde Matuidi.
     
    85
    Nabil Fekir si dovolil velmi odvážnou kličku proti Filipemu Luisovi. Obránce Chelsea se ale obehrát nenechal a hráče Lyonu poslal k zemi. Žlutou kartu však hostující hráč neuviděl.
     
    86
    Podruhé v dnešním zápase střídá Brazílie. Ze hřiště jde jednogólový Oscar, na hřiště míří Souza.
     
    87
    Nabil Fekir je po svém příchodu velmi aktivní! Teď dostal přihrávku na pravou stranu od Benzemy, útočník Lyonu udělal kličku do středu a vystřelil přízemní střelu, ta skončila těsně vedle pravé tyče Jeffersonovo branky!
    Střela Fekira mířila těsně vedle
     
    88
    Velmi vtipná situace se udála u třetího střídání Brazílie. Luiz Adriano byl připraven u postranní čáry a kříčel, že má být střídán Luiz Gustavo. Nakonec byl ale vystřídán Roberto Firnimo, který byl zřejmě nejblíže.
     
    90
    Teď už opravdu jde ze hřiště Luiz Gustavo. Na hřišti je nahrazen Fernandihnem.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+1
    Benzema byl teď velmi tvrdě dohrán Thiagem Silvou, rozhodčí neváhal a faul odpískal. Francie rozehrála standardní situaci nakrátko a kombinuje na polovině svého soupeře.
     
    90+2
    Brazílie opravdu závěr zápasu hodně protahuje. V posledních minutách už páté střídání! Ze hřiště jde Elias a je nahrazen Marcelem.
     
    90+3
    První žlutou kartu utkání dostává Brazilec Souza za ostrý zákrok na Benzemu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Dnešní krásný zápas je u konce! Francie vedla, nicméně Brazílie dokázala vývoj utkání otočit a zvítězila 3:1!

    První poločas nabídl skvělou podívanou. Francouzi se do zápasu pustili pěkně zostra a hned v desáté minutě mohli jít do vedení. Proti Benezmově hlavičce ale vytáhl parádní zákrok Jefferson. Ve 20. minutě střílel nebezpečně Neymar, proti jeho střele se ale vytáhl Mandanda! O minutu později udeřilo na druhé straně! Na roh Valbueny si naskočil Raphaël Varane a Franci šla do vedení. Brazilci se poté vůbec nemohli dostat zpět do hry, nicméně v 41. minutě vyrovnali. Na míč od Firnima si naběhl Oscar a prostřelil Mandandu!

    Francie vstoupila do druhého poločasu aktivněji, nicméně opět inkasovala. V 57. minutě se rozběhl Willian, dokázal udržet míč a předložil jej Neymarovi, který se trefil přesně k tyči! Francie poté svého soupeře "mačkala" a vytvořila si několik slibných šancí. Ve výborném výkonu ale pokračoval Jefferson. V 69. minutě Brazilci své vedení navýšili! Na roh Williana si naskočil Luiz Gustavo a Brazílie vedla 1:3! V závěru ještě nebezpečně střílel Fekir, jeho rána se ale mezi tři tyče nevešla. Brazílie v závěru několikrát střídala a Francie už se k závěrečnému tlaku nedostala.

    STATISTIKY ZÁPASU
    Držení míče – 44% – 56%
    Střely na branku – 5 – 8
    Střely mimo – 2 – 3
    Rohové kopy – 7 – 5
    Zásahy brankářů – 5 – 4

    To je z mé strany vše a u dalšího (nejen) fotbalového přenosu se těším brzy nashledanou! (23:01:13)

    Jan Havlovic

    Branky: 21. Varane (Valbuena) – 41. Oscar (Firnimo), 57. Neymar (Willian), 69. Gustavo

    Karty:   90+3. Souza (BRA)


    Francie: Mandanda – Evra, Sakho, Varane, Sagna – Matuidi, Schneiderlin, Sissoko – Griezmann, Benzema, Valbuena
    Náhradníci: Lacazette, Costil, Trémoulinas, Jallet, Payet, Kondogbia, Guilavogui, Zouma, Koscielny, Fekir, Giroud, Ruffrier

    Brazílie: Jefferson – Filipe Luis, Silva, Miranda, Danilo – Elias, Gustavo – Willian, Neymar, Oscar – Roberto Firnimo
    Náhradníci: Diego Alves, Douglas Costa, Fabinho, Fernandinho, Gabriel Paulista, Gil, Luiz Adriano, Marcelo, Marcelo Grohe, Philippe Coutinho, Robinho, Souza

    Rozhodčí: Rizzoli – Tonolini, Manganelli (vš. ITA)
    bahis siteleri