Sparta – HC Plzeň 4:3 (kon.) | Vítkovice – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Přerov 6:1 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 26.03.2015, 12:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    59:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Střelou do prázdné branky se přes celé kluziště prezentoval vítkovický ADAM BERÁNEK. O vítězi dnešního klání je rozhodnuto. Asistence: Jan Vojtovič.
     
    49:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Že i ve Vítkovicích mají šikovné, technické hráče nyní dokázal JAKUB KYLNÁR, který si vybruslil až před hradeckého brankáře a střelou bekhendem poslal Moravany do vedení. Bez asistence.
     
    47:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle se v zápasech takto mladých hráčů jen tak nevidí. Hradecký útočník TOMÁŠ MÜLLER protancoval vítkovickou obranou a střelou zápěstím, která olízla břevno Dobešovy branky, vyrovnal. Asistence: Oliver Pirkl.
     
    33:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Střelu Vojtoviče z mezikruží neudržel v lapačce Ševců a pro JAKUBA KYLNÁRA již nebyl problém dorazit kotouč do odkryté klece. Asistence: Jan Vojtovič.
     
    25:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí využívají přesilovou hru. Po vyhraném vhazování se kotouč dostal až na modrou čáru, odkud vyslal tvrdý projektil hradecký kapitán JAN KLODNER a vymetl pavučinu v růžku Dobešovy branky. Asistence: Petr Poppel, Matěj Morong.
     
    04:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Střelu od modré vyrazil hradecký brankář pouze za branku, kde se kotouče zmocnil Beránek. Ten si všiml na brankovišti volného KRYŠTOFA ŠÁNKA, který poslal Vítkovice do vedení. Asistence: Adam Beránek.

    Radek Kozel

    Branky a nahrávky: 5. Šánek (Beránek), 34. Kylnár (Vojtovič), 50. Kylnár, 60. Beránek (Vojtovič) – 26. Klodner (Poppel, Morong), 48. Müller (Pirkl)


    HC Vítkovice Ridera: Dobeš – Kočí, Popelář, Řehák, Becher, Bieniek, Zapletal "C" – Šánek, Zajíc, Kylnár, Tvrdý, Vojtovič, Pastor, Moškoř, Plánka, Beránek, Vjačka. Trenér: Radoslav Kuřidým.
    Královští lvi Hradec Králové: Ševců (Novotný) – Řehák, Junek, Sajdl, Myška, Bárta, Kašpar, Klodner "C" – Brejcha, Nedomlel, Záliš, Poppel, Síla, Pirkl, Müller, Doležal, Naar, Dudek, Morong. Trenér: Jiří Janoušek ml..

    Rozhodčí: Veselý – Lainka, Kuřítko.
    bahis siteleri