Boston – Anaheim 2:3 (po pr.) | Buffalo – Arizona 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Los Angeles 2:3 (kon.)
Washington – New Jersey 3:2 (po pr.) | Carolina – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 1:5 (kon.)
Detroit – San Jose 4:6 (kon.) | Tampa – Nashville 2:3 (kon.) | Toronto – Florida 1:4 (kon.)
Winnipeg – Montreal 5:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 1:4 (kon.)
konec
New York Islanders
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
Los Angeles Kings
Pátek 27.03.2015, 00:05 • Nassau Veterans Memorial Coliseum, New York (kapacita 16234 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:45
    Jaro Halák míří na střídačku, domácí zkusí štěstí v šesti hráčích v poli!
    Anže KOPITAR - 2:3
     
    55:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Elitní útok Kings se z dlouhého tlaku v útočném pásmu dokázal prosadit! Justin Williams se svou individuální akcí neuspěl, následná Sekerova střílená přihrávka našla přesně hokejku ANŽEHO KOPITARA, který nasměroval puk přesně za Halákvoa záda! Asistence: Andrej Sekera a Alec Martinez.
     
    50:43
    Po chybě v obraně Islanders se do velké šance dostal Tyler Toffoli, tváří v tvář Jaro Halákovi ale se svou střelou neuspěl!
    Johnny BOYCHUK - 2:2
     
    43:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácím se přeci jen v závěru početní výhody podařilo skórovat! Po krkolomné kombinaci se puk dostal na modrou čáru k JOHNNY BOYCHUKOVI, který tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě! Quickovi ještě před brankou clonil Josh Bailey, puk ale zřejmě netečoval! Asistence: Ryan Strome a Josh Bailey.
    Tyler TOFFOLI - 1:2
     
    41:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Při početní výhodě Islanders se ovšem mění skóre na druhé straně! Tavares trochu podcenil situaci v obraně a hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho, Halák ještě dokázal vyrazit střelu Cartera, na dorážku TYLERA TOFFOLIHO byl už ale krátký! Asistence: Jeff Carter a Jake Muzzin.
     
    41:43
    Přesilová hra pro Islanders, za držení protihráče je vyloučen Matt Greene.
     
    36:22
    Nielsen už mohl střílet do poloprázdné brány, nakonec ještě přihrával na Tavarese, jehož střelu kryje Quick. Islanders ale mačkají svého soupeře v obranném pásmu, hala opět bouří!
     
    34:58
    Drew Doughty míří na trestnou lavici za nedovolené bránění, Islanders si tak zahrají první přesilovou hru v dnešním zápase.
     
    30:51
    Casey Cizikas opět mohl vrátit vedení na stranu Isles, jeho zakončení po obtočení branky ale na poslední chvíli zlikvidoval Quick!
    Nick SHORE - 1:1
     
    30:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tomu se říká horká sprcha pro domácí Islanders! Po návratu i druhého hráče na led hala šílela, chvíli na to se ale individuální akci prosadil Dustin Brown, jehož střelu na hranici brankoviště ještě tečoval NICK SHORE, který si tak připisuje svůj první gól v kariéře v NHL! Asistence: Dustin Brown a Alec Martinez.
     
    28:13
    Brown byl na útočné modré čáře zasažen vysokou holí do obličeje, na trestnou lavici tak míří i Travis Hamonic!
     
    27:47
    Za podražení míří na trestnou lavici domácí obránce Nick Leddy, uvidíme tak první přesilovou hru v dnešním zápase.
     
    26:36
    Neuvěřitelným zákrokem se prezentoval Quick, když lapačkou vychytal v obrovské šanci Anderse Lee!
    Frans NIELSEN - 1:0
     
    25:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Zvýšená aktivita domácích Islanders nese úspěch velmi brzy! Hosté propadli v útočném pásmu, Hamonic získal kotouč a společně se svými spoluhráči se vyřítil do přečíslení 3 na 1. Akci táhl Kuljomin, který v útočném pásmu přenechal puk FRANSI NIELSENOVI, na jehož střelu zápěstím Quick neměl nárok! Asistence: Nikolaj Kuljomin a Travis Hamonic.
     
    20:13
    Anže Kopitar hned zkraje druhé třetiny nastřelil tyčku Halákovy branky!
     
    15:02
    Halák opět předvedl úžasný zákrok proti střele Justina Williamse, Martinez se už k dorážce nedostal, domácí posléze odehráli kotouč na zakázané uvolnění.
     
    07:09
    Další velká šance Los Angeles! Anže Kopitar vzal situaci dva na jednoho na sebe, jeho střelu na vzdálenější tyč ale Jaroslav Halák předpokládal a výborným zákrokem šanci slovinského útočníka zneškodnil!
     
    06:19
    Z ničeho nic se Králové dostali do situace tři na jednoho, Jake Muzzin střílenou přihrávkou našel přesně hokejku Dwighta Kinga, Halák už byl překonán, puk se ale odrazil od tyčky!

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 26. Nielsen (Kuljomin, Hamonic), 44. Boychuk (Strome, Bailey) – 31. Shore (Brown, Martinez), 42. Toffoli (Carter, Muzzin), 56. Kopitar (Sekera, Martinez)


    New York Islanders: Halák (Neuvirth) – de Haan, Hamonic, Leddy, Boychuk, Strait, Hickey – Bailey, Tavares (C), Okposo – Lee, Nelson, Strome – Kuljomin, Nielsen, Kennedy – Martin, Cizikas, Clutterbuck. Trenér: Jack Capuano.
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Regehr, Sekera, Martinez, Greene – Gáborík, Kopitar, Williams – King, Carter, Toffoli – Clifford, Richards, Nolan – Brown (C), Shore, Lewis. Trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Pollock, Rehman – Shewchyk, Barton

    Diváci: 16170
    bahis siteleri