Boston – Anaheim 2:3 (po pr.) | Buffalo – Arizona 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Los Angeles 2:3 (kon.)
Washington – New Jersey 3:2 (po pr.) | Carolina – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 1:5 (kon.)
Detroit – San Jose 4:6 (kon.) | Tampa – Nashville 2:3 (kon.) | Toronto – Florida 1:4 (kon.)
Winnipeg – Montreal 5:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 1:4 (kon.)
po prodl.
Washington Capitals
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
New Jersey Devils
Pátek 27.03.2015, 00:05 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jevgenij KUZNĚCOV - 3:2
     
    61:13
    Washington právě vstřelil branku!
    A je hotovo, Washington vyhrál v prodloužení! Kuzněcov odvedl velmi dobrou práci u branky soupeře, poté se puk dostal k Alznerovi. Ten ho poslal na Matta Niskanena, jehož tvrdou ránu zastavila až síť Schneiderovy branky! Puk se navíc ještě odrazil od hole JEVGENIJE KUZNĚCOVA, jemuž je branka připsána. Asistence: Matt Niskanen a Karl Alzner.
    Steve BERNIER - 2:2
     
    59:30
    Devils právě vstřelili branku!
    Nyní už to ale vyšlo a STEVE BERNIER 30 sekund před koncem třetí třetiny vyrovnává na 2:2! Cammalleri z pravého rohu posunul puk na Gomeze, jenž zpoza branky našel svého spoluhráče, který dopravil puk do klece a je to 2:2! Asistence: Scott Gomez a Mike Cammalleri.
    Travis ZAJAC - 2:1
     
    34:41
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové se prosazují ve vlastním oslabení a snižují na 1:2! Střelu Patrika Eliáše Holtby vyrazil pouze do míst, kde byl na dorážku připravený TRAVIS ZAJAC, jenž dostal puk za záda domácího gólmana! Asistence: Patrik Eliáš a Adam Larsson.
    Eric FEHR - 2:0
     
    21:35
    Washington právě vstřelil branku!
    Z nenápadné střely od modré čáry přichází druhá branka Capitals! ERIC FEHR po odehrání Frasera získal puk a poslal ho směrem na branku, Schneider si ani nestihl kotouče všimnout a ten tak zapadl až do branky! Bez asistence.
    Karl ALZNER - 1:0
     
    02:51
    Washington právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku, nepotřebovali jsme na ní ani tři minuty hry! Obránce KARL ALZNER dostal perfektní přihrávku od Niskanena a krásnou střelou zápěstím prostřelil Coryho Schneidera! Asistence: Matt Niskanen a Marcus Johansson.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 3. Alzner (Niskanen, Johansson), 22. Fehr, 62. Kuzněcov (Niskanen, Alzner) – 35. Zajac (Eliáš, Larsson), 60. Bernier (Gomez, Cammalleri)


    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Orpik, Carlson, Alzner, Niskanen, Gleason, Green – Ovečkin, Bäckström, Johansson – Glencross, Kuzněcov, Brouwer – Laich, Fehr, Wilson – Chimera, Latta, Ward
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene, Larsson, Merrill, Severson, Fraser, Gelinas – Boucher, Gomez, Bernier – Cammalleri, Zajac, Tootoo – Henrique, Eliáš, Gionta – Ruutu, Josefson, Zubrus

    Rozhodčí: Jackson, Leggo – Sericolo, Nowak

    Diváci: 18506
    bahis siteleri