Kazaň – Novosibirsk 2:0 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:0 (2:0, 0:0, 0:0)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 27.03.2015, 17:30 • TatNeft Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Ani Kugryšev střelou z levé strany branku Nilssona netrefil a o vítězi je pravděpodobně rozhodnuto!
     
    59:19
    Velmi rychlou ránu vyslal od modré Mamašev, který ale mířil mimo!
     
    58:15
    Moller ujel po levé straně a bekhendem se pokoušel trefit prázdnou branku. O kousek ji ale minul!
     
    57:33
    Hostujcí kouč si vzal oddechový čas a Saša je už je na střídačce. Sibir je tak se šesti bruslaři v poli!
     
    43:29
    Lukojanov našel přesnou přihrávkou v mezikruží Svitova, který vypálil z první. Jeho střelu Alexandr Salák vyrazil maskou!
     
    40:17
    Sibir opět vstoupil do třetiny lépe! Enlund táhl útok hostů po levé straně, následně prostrčil kotouč na Šalunova, který vypálil z první. Nilsson ale zasáhl úspěšně!
     
    36:09
    Další nebezpečnou střelu od modré čáry vyslal Mamašev, který pořádně protáhl Nilssona!
     
    31:55
    Alexander Burmistrov teď trefil holí do obličeje Vladmira Butuzova, který se skácel k zemi. Rozhodčí pochopitelně vylučují a přesilovku si zahraje i SIbir.
     
    27:13
    Kazaň si teď ale zahraje klasickou přesilovku. Další zbytečný faul v útočném pásmu předvedl Sannikov, který podrazil Burmistrova.
     
    26:40
    Azevedo a Hersley skončili po vzájemném souboji na zemi. Po chvilce si to chtěli vyřídit i ručně, k tomu je však nepustili rozhodčí! Oba hráči nicméně putují na trestnou lavici za hrubost.
     
    23:36
    Kugryšev postupoval do útočného pásma, Jakov Rylov mu ale do cesty vložil hůl a ruský útočník spadl na zem. Rozhodčí neváhal a vylučuje!
     
    21:27
    No tak teď při domácích stálo velké štěstí! Šalunov poslal před branku pas z pravé strany, do jeho přihrávky vložil hůl Ullström. Kotouč trefil břevno Nilssonovo branky! Následnou dorážku Enlunda už švédský gólman pokryl!
    Konstantin KOLCOV - 2:0
     
    19:05
    Kazaň vstřelila branku!
    Svitov udržel kotouč u mantinelu a našel mezi kruhy KONSTANTINA KOLCOVA, který pohotově vypálil. Salák jeho ránu vyrazil na sebe, kotouč se ale nakonec do branky odrazil. Velkou měrou tomu pomohl i Artjom Lukojanov, který operoval před Salákem. Asistence: Alexander Svitov.
     
    18:28
    A zase Oscar Moller! Azevedo na sebe natáhl dva protihráče a předl puk Mollerovi, ten udělal krásnou stahovačku Ignatovičovi a chtěl vystřelit. Obránce Sibiru mu ale hůl zablokoval a puk se odrazil do strany, tam jej ještě stihl Moller a vystřelil po druhé. Jeho dorážku už si Salák pohlídal!
     
    17:44
    Kazaň je již v plném počtu a Kornějev je zpět na ledě!
     
    15:44
    Sannikov nabral rychlost na pravé straně a dostával se před Nilssona. Nedovoleným způsobem ho zastavil Kornějev a míří na trestnou lavici.
     
    12:21
    Bude se vylučovat na straně Sibiru! Na trestnou lavici míří Ullström za zcela zbytečný zákrok za brankou!
    Oscar MOLLER - 1:0
     
    11:13
    Kazaň vstřelila branku!
    A domácí se dostávají do vedení! Za brankou Sibiru nedokázal zachytit kotouč Vereščagin, a ten se dostal k Azevedovi, ten ho příklepl do jízdy OSCARU MOLLEROVI, který si puk zpracoval a vystřelil přesně k tyči! Asistence: Justin Azevedo
     
    04:45
    Domácí jsou zatím daleko více aktivní a dostávají se do zajímavých šancí. Do jedné z nich si najel Vrána, který se prokličkoval až před Saláka. Svou střelu ale nasměřoval mimo tyče!
     
    01:46
    Na modré čáře zaváhal hostující Vereščagin a do šance se dostával Gluchov. Jeho ránu dokázal Salák pouze vyrazit, kotouč zůstal na brankovišti, ale naštěstí pro hosty ho právě Vereščagin dokázal dostat pryč!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 12. Moller (Azevedo), 20. Kolcov (Svitov)


    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Zacharčuk, Rylov, Nikulin, Kornějev, Denisov, Medveděv, Musin, Pajgin – Kolcov, Svitov (C), Lukojanov – Mirnov, Azevedo "C", Moller – Gluchov, Vrána, Varnakov – Petrov, Burmistrov, Kostitsyn
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Mamašev, Alexejev, Hersley, Ožiganov, Menšikov, Vereščagin, Ignatovič, Gimajev – Šalunov, Enlund, Ullström – Kugryšev, Koskiranta, Kopejkin (C) – Sannikov, Gubin, Monja – Butuzov, Šumakov, Bobrov

    Rozhodčí: Bulanov, Ronn – Medveděv, Sazonov

    Diváci: 8508
    bahis siteleri