Mladá Boleslav – Bulldogs 5:4 (po pr.) | Tatran – Vítkovice 4:5 (0:3 po s.n.)
po prodl.
Předvýběr.CZ Florbal MB
5:4 (1:2, 1:1, 2:1 - 1:0)
Bulldogs Brno
Sobota 28.03.2015, 19:00 • Městská sportovní hala Mladá Boleslav • Play-off Livesport Superligy florbalu
Předzápasové kurzy
     
    60:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem vítězné branky dnešního napínavého duelu je RADEK GWUŹDŹ, který se prosazuje nechytatelnou bombou po nahrávce od Jelínka. Asistence: Jan Jelínek.
     
    57:00
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Obrovská radost teď pro změnu na druhé straně. Autorem čtvrté branky Brna je DAVID COUFAL. Asistence: Petr Kadlec.
     
    43:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrovská radost v Mladé Boleslavi! Autorem čtvrté branky Technology je znovu JIŘÍ CURNEY, který se trefuje z přečíslení. Asistence: Tomáš Chroust.
     
    40:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem vyrovnávací branky je domácí zabiják JIŘÍ CURNEY, který po rychlé akci zvedá náladu domácím příznivcům. Asistence: Jan Jelínek.
     
    38:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Boleslav přeci jen dává branku. Autorem druhé branky Technology je PAVEL BOUŠKA, který využívá početní převahy domácích. Asistence: Petr Novotný.
     
    35:58
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Teď už to s Boleslaví nevypadá dobře, přitom jak probíhá dnešní utkání. Autorem třetí branky itelligence je dnes už podruhé LUDĚK ONDRÁČEK, poté, co Novotný ztratil před bránou míček. Asistence: Vít Hrubý.
     
    18:32
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Hosté se opět dostávají do vedení. Autorem branky je LUDĚK ONDRÁČEK, který po úročném výpadu hostů dostal přihrávku od Juhaňáka a správně zakončil. Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    04:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Boleslavi stačilo na vyrovnávací branku jednadvacet vteřin. Sotva domácí rozehráli, nahrál Martin Rožnovják před bránu TOMÁŠI KADLECOVI, který rychle srovnává. Asistence: Martin Rožnovják.
     
    03:39
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Autorem branky je DAVID HRAZDIRA, který utlumuje fandící diváky úvodním gólem do sítě domácích. Asistence: Jiří Koutný.

    Josef Zdobinský

    Branky a nahrávky: 4. Kadlec (Rožnovják), 39. Bouška (Novotný), 41. Curney (Jelínek), 44. Curney (Tom. Chroust), 61. Gwuźdź (Jelínek) – 4. Hrazdira (J. Koutný), 19. Ondráček (Juhaňák), 36. Ondráček (Hrubý), 57. Coufal (Kadlec)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Výtisk) – Novák, Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, Jelínek – P. Bouška, Novotný "C", Ekl, Salát, Tom. Chroust, Tad. Chroust, J. Bouška, Rožnovják, Ludvík, Curney, Fojta.
    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Jalový, Jeski, Komenda, Hrazdira, Bauer, Jakůbek "C" – Kadlec, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Hrubý, Koutný J., Koutný M., Mendrek, Sládeček, Veselý, Žižka, Ondráček.

    Rozhodčí: František Pangerl a Jiří Šedivý

    Diváci: 720
    bahis siteleri