Minnesota – Calgary 4:2 (kon.) | Chicago – Columbus 2:5 (kon.) | Edmonton – Dallas 4:0 (kon.)
Washington – Nashville 3:4 (kon.) | Boston – NY Rangers 4:2 (kon.) | Philadelphia – San Jose 2:3 (1:2 po s.n.)
NY Islanders – Anaheim 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Arizona 3:2 (kon.) | Detroit – Tampa 4:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:2 (0:0, 3:1, 3:1)
HC Sparta Praha
Sobota 28.03.2015, 15:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
    Daniel PŘIBYL - 6:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    57:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tentokrát branka platí a Sparta snižuje! Takže ještě jednou. Puk se dostal na modrou čáru k Barinkovi, který jej z první poslal směrem na branku. Tam se zjevil DANIEL PŘIBYL a na hraně vysoké hole tečoval střelu přesně do horního růžku – 6:2! Asistence: Michal Barinka, Miroslav Forman.
    Tomáš PLÍHAL - 6:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    47:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři pokračují v rozkladu pražské Sparty a v přesilovce přidávají šestou branku! Ružička měl mezi kruhy po přihrávce Hrni spoustu času a vystřelil. Janus vyrazil kotouč jen před sebe, na brankovišti si jej našel TOMÁŠ PLÍHAL a zasunul do odkryté branky – 6:1! Asistence: Štefan Ružička, Erik Hrňa.
    Milan DOUDERA - 5:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    44:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Mikuš ztratil na modré čáře rovnováhu, upadl a přišel o kotouč! Toho využil napadající MILAN DOUDERA, který se vydal do úniku, stíhán Saboličem! Doudera si slovinského útočníka odstavil tělem a zakončil přesně do horního rohu Novotného branky – 5:1! Bez asistence.
    Vladimír DRAVECKÝ - 4:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    43:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlou a svižnou akcí odskakují Oceláři již do tříbrankového vedení! Orsava ve středním pásmu předal puk VLADIMÍRU DRAVECKÉMU, který si stáhl kotouč před Pilařem a postupoval sám na Novotného! Poté zvolil slovenský útočník prudkou střelu, která se zastavila až v síti – 4:1! Asistence: Jakub Orsava, Lukáš Galvas.
    Erik HRŇA - 3:1
     
    34:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí zničehonic navyšují svůj náskok a znovu vedou o dvě branky! Ružička podržel puk za brankou a pak přihrál ke střele Kleslovi. Ránu třineckého kapitána z první ještě tečoval ERIK HRŇA a kotouč Novotnému propadl až do sítě – 3:1! Asistence: Rostislav Klesla, Štefan Ružička.
    Lukáš PECH - 2:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    31:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta využívá rychlý protiútok a snižuje! Roth přišel u hrazení lacino o kotouč a Kumstát pak předal puk do jízdy LUKÁŠI PECHOVI. Ten se prodral po pravém křídle a rozhodl se pro střelu. Hrubec ještě napoprvé zasáhl, na dorážku už nárok neměl – 2:1! Asistence: Petr Kumstát.
    Martin ADAMSKÝ - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    26:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Následně se totiž Třinečtí usadili v útočném pásmu a přesilovku přetavili v druhý zásah! Polanský se zmocnil puku za Novotným, nadvakrát jej propasíroval přes Piskáčka až mezi kruhy, odkud se přesně trefil rozjetý MARTIN ADAMSKÝ – 2:0! Asistence: Jiří Polanský, Rostislav Klesla.
    Radim MATUŠ - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    23:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    RADIM MATUŠ trestné střílení proměňuje a posílá Oceláře do vedení! Mladý útočník jel hodně rozvážně a před Janusem si přibrzdil. Poté provedl bleskový bekhendový blafák a zvedl kotouč do odkryté horní poloviny branky – 1:0! Bez asistence.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 24. Matuš (TS), 27. Adamský (Polanský, Klesla), 35. Hrňa (Klesla, Ružička), 44. Dravecký (Orsava, Galvas), 45. M. Doudera, 48. Plíhal (Ružička, Hrňa) – 32. Pech (Kumstát), 58. Přibyl (Barinka, Forman)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Roth, Klesla (C), Galvas (A), Linhart, Trončinský, M. Doudera, Foltýn – Hrňa, Klepiš, Ružička – Kreps, Plíhal, Orsava – Dravecký, Polanský (A), Adamský – Cienciala, Pechanec, Matuš – Růžička. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Sparta Praha: Novotný (od 45. Janus) – Ďaloga, Mikuš, Pilař (A), Polášek, Piskáček, Barinka, Eminger – Kumstát, Pech, Rolinek (C) – Réway, Hlinka (A), Buchtele – Sabolič, Cingel, Vondrka – Forman, Přibyl, Dvořáček – Černoch. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Martin Fraňo, Oldřich Hejduk – Jaromír Bláha, Jiří Svoboda

    Diváci: 5063 (97 % celkové kapacity)
    bahis siteleri