HC Plzeň – Hr. Králové 6:9 (kon.) | Sparta – Přerov 4:3 (po pr.) | Č. Budějovice – Vítkovice 2:6 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
6:9 (0:5, 2:4, 4:0)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 28.03.2015, 09:15 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    59:07
    Za hákování vyloučen hradecký Löffler.
     
    56:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se nevzdávají. V krátkém časovém sledu se Plzeň prosazuje podruhé. Střelu Balína vyrazil Ševců pouze před sebe, odkud dorazil kotouč za záda bezmocného brankáře DOMINIK HOUDEK. Asistence: Petr Balín, Ondřej Staněk.
     
    55:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Využije! Jsou to hráči ze západu Čech, kteří se třetí brankou ve třetí třetině pomalu vrací do utkání. Přikryl dokázal přihrávkou napříč brankovištěm nalézt volného FILIPA KOVÁŘÍKA, který snížil na 5:9. Asistence: Filip Přikryl, Martin Lang.
     
    54:04
    Za hákování vyloučen hradecký Dudek.
     
    53:48
    Za vysokou hůl vyloučen plzeňský Hosnédl.
     
    51:51
    Za krosček vyloučen plzeňský Löffler.
     
    47:59
    Za vražení na hrazení vyloučen plzeňský Hosnédl.
     
    46:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jak se Plzni poslední přesilovky vůbec nedařily, tak vyloučení Moronga dokázali potrestat bleskurychle. Mužík s Langem si prohodili role a byl to právě MARTIN LANG, který střelou z bezprostřední blízkosti snížil na 4:9. Asistence: Radek Mužík, Filip Přikryl.
     
    46:43
    Za podražení vyloučen hradecký Morong.
     
    45:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Co se nepovedlo při přesilovce, zdařilo se při hře 5 na 5. Lang našel přihrávkou zpoza brány volného RADKA MUŽÍKA a ten neměl problém dopravit kotouč do prázdné klece, neboť brankář Ševců se již přesunoval k druhé tyči. Asistence: Lang.
     
    44:38
    Velká šance Východočechů. Poppel dostal nabito mezi kruhy a jen těsně minul.
     
    43:20
    Za podražení vyloučen hradecký Dudek.
     
    40:33
    Za hákování vyloučen hradecký Kašpar.
     
    40:16
    Od úvodních minut závěrečného dějství Lvi nepolevují v tempu, které nastolili od samého začátku utkání. Poppel tvrdou střelou tahem trefil pouze připravenou vyrážečku Bieleckého.
     
    39:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla od FILIPA PŘIKRYLA paráda. Podél pravého mantinelu nabral plzeňský útočník rychlost, přebruslil hradeckou obranu a střelou nad vyrážečku nedal Ševců šanci. Asistence: David Hosnédl.
     
    37:03
    Za podražení vyloučen hradecký Řehák.
     
    36:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    A další využitá přesilovka. Tentokrát se krásnou střelou prezentoval JAKUB MYŠKA. Ani střídání brankářů tedy Indiánům moc nepomohlo. Bez asistence.
     
    35:51
    Za nedovolené bránění vyloučen plzeňský Šeba.
     
    35:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další branka Lvů, tentokrát po ose Kašpar, Poppel, Síla. Poppel našel krásnou přihrávkou před bránou zcela osamoceného VOJTĚCHA SÍLU, pro kterého již nebyl problém zvýšit na sedmibrankový rozdíl. Asistence Lukáš Kašpar, Petr Poppel.
     
    34:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se Indiáni dočkali. Nahození DOMINIKA JAROŠÍKA od modré čáry rozvlnilo síť za zády Ševců. Hradecký brankář měl zakrytý výhled a tak nemohl proti střele nikterak zasáhnout. Asistence: Filip Přikryl, Filip Kovářík.
     
    31:39
    Morong z levého kruhu nejdříve mířil jen těsně mimo a posléze z podobné pozice orazítkoval svou střelou břevno.
     
    30:24
    Za vysokou hůl vyloučen plzeňský Přikryl.
     
    30:24
    Západočeši se již radovali z gólu, neboť Lang z mezikruží prostřelil ležícího Ševců, pro předchozí faul však nemohla být branka uznána.
     
    29:39
    Přikryl si najel mezi kruhy a střelou po dlouhé době prověřil brankáře Ševců.
     
    28:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další krásná kombinace v podání mladých Lvů. Od modré čáry Bárta nahodil kotouč, ten si zpracoval Pirkl, jenž místo zakončení, které se mu nabízelo, volil ještě bekhendovou přihrávku na VOJTĚCHA ZÁLIŠE, pro kterého nebyl problém zasunou kotouč do prázdné branky. Asistence: Oliver Pirkl, Tomáš Bárta.
     
    25:13
    Za hákování vyloučen plzeňský Přikryl.
     
    24:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    I druhý plzeňský brankář v dnešním zápase kapituluje. Nahození Myšky od modré tečoval před bránou OLIVER PIRKL. Asistence: Jakub Myška.
     
    23:01
    Mezi kruhy si vybruslil Poppel, ale ve velké šanci přestřelil.
     
    22:14
    Za hákování vyloučen plzeňský Staněk.
     
    19:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další krásná akce Lvů korunována pátou brankou. Naar našel před brankou MARTINA NEDOMLELA, který ač bráněn, dokázal propasírovat kotouč za záda brankáře. Jeho střelu pravděpodobně tečoval i plzeňský obránce, čímž svému brankáři situaci rozhodně neulehčil. Asistence: Jakub Naar.
     
    18:43
    První velká šance Indiánů v zápase. Lang přebruslil svého strážce a tváří v tvář brankáři nechal vyniknout Ševců.
     
    16:40
    Plzeň od bůra mnoho nedělilo. Síla se dostal k odraženému puku a jen těsně minul branku.
     
    16:01
    Další gól měl na hokejce Síla, ale jeho střelu z mezikruží zlikvidoval Bruk.
     
    13:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    O podobnou situaci, jako při třetí brance, se Hradečtí pokusili ještě několikrát, z čehož rezultoval závar před brankou Bruka. A dnes velice aktivní PETR POPPEL se dostal na brankovišti k volnému puku nejrychleji a přehodil již ležícího Bruka. Asistence: Jan Klodner.
     
    12:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec v krátkém časovém sledu zvyšuje již na tříbrankový rozdíl. Od pravého mantinelu vystřelil Myška a jeho ránu tečoval ze vzduchu, mimo dosah brankáře, VOJTĚCH ZÁLIŠ. Asistence: Jakub Myška.
     
    11:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jak správně naložit s přesilovou hrou teď ukázali Hradečtí. Oba asistenti Královských lvů si prohodili role a střelou z mezikruží zvýšil MATĚJ MORONG. Asistence: Petr Poppel, Jan Klodner.
     
    11:08
    Za napadení vyloučen plzeňský Löffler.
     
    07:14
    Za držení hole vyloučen hradecký Junek.
     
    06:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z krásné spolupráce dvou hradeckých asistentů vzešla první branka utkání. V přečíslení 2 na 1 našel krásnou přihrávkou Morong PETRA POPPELA a ten střelou pod víko nedal Brukovi šanci. Asistence: Matěj Morong.
     
    01:20
    První velká šance zápasu. Záliš našel na brankovišti zcela osamoceného Pirkla, který střelou na zadní tyč nechal vyniknout levý beton Bruka.

    Radek Kozel

    Branky a nahrávky: 35. Jarošík (Přikryl, Kovářík), 40. Přikryl (Hosnédl), 46. Mužík (Lang), 47. Lang (Mužík, Přikryl), 55. Kovářík (Přikryl, Lang), 57. Houdek (Balín, Staněk) – 7. Poppel (Morong), 12. Morong (Poppel, Klodner), 12. Záliš (Myška), 14. Poppel (Klodner), 20. Nedomlel (Naar), 25. Pirkl (Myška), 29. Záliš (Pirkl, Bárta), 36. Síla (Poppel, Kašpar), 37. Myška


    HC Plzeň 1929: Bruk (od 21. Bielecký) – Houdek, Hosnédl, Löffler, Kovářík, Matějček "C", Jarošík, Hacaperka – Balín, Lang, Reisnecker, De Sousa, Mužík, Staněk, Šeba, Pechr, Kolář, Přikryl, Karbulka, Princl. Trenér: Petr Kořínek.
    Královští lvi Hradec Králové: Ševců (Novotný) – Řehák, Junek, Sajdl, Myška, Bárta, Kašpar, Klodner "C" – Brejcha, Nedomlel, Záliš, Poppel, Síla, Pirkl, Müller, Doležal, Naar, Dudek, Morong. Trenér: Jiří Janoušek ml..

    Rozhodčí: Kohoutek – Vepřovský, Urubčík
    bahis siteleri