Ne – Bohemians - NE 7:6 (kon.) | Vítkovice – Chodov 5:6 (po pr.)
po prodl.
1. SC TEMPISH Vítkovice
5:6 (1:2, 2:1, 2:2 - 0:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 29.03.2015, 16:00 • SC Dubina Ostrava • Play-off Extraligy žen
     
    63:42
    Chodov právě vstřelil branku!
    ELIŠKA KŘÍŽOVÁ střelou po zemi z velkého brankoviště bere naději Vítkovicím na druhý bod víkendu. Asistence: Lucie Paulovičová.
     
    55:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    KATARÍNA KLAPITOVÁ přidává svůj druhý gól, když skočila a v předklonu dorazila míček do brány. Asistence. Denisa Ferenčíková.
     
    46:25
    Chodov právě vstřelil branku!
    Míček se objevuje před prázdnou bránou Kubíčkové, a tak se jej ujímá MARTINA ŘEPKOVÁ, čímž navyšuje na 5:4. Asistence: Eliška Křížová.
     
    46:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    KATARÍNA KLAPITOVÁ dostala nabito před Provázkovou a skóruje ke vzdálenější tyči brány Chodova. Asistence: Hana Sládečková.
     
    45:27
    Chodov právě vstřelil branku!
    Rychlá přihrávka dopředu k bráně Kubíčkové, odkud se trefuje ZUZANA TUČKOVÁ. Asistence: Magdaléna Plašková.
     
    39:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rychlý protiútok domácím končí gólem do šatny pro Chodov! Niemcová se rozběhla na Provázkovou, v tandemu jí běžela TAMARA HAŠOVÁ, která zakončila do odkryté brány z levé části hřiště. Asistence: Anna Niemcová.
     
    37:03
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak to domácím nevyšlo. Mandátová s Laitinenovou si obě hlídaly jednu hráčku, ta přesto poslala míček do středu hřiště, kde si Enenkelová nepohlídala GABRIELU TOŽIČKOVOU. Asistence: Magdalena Klímová.
     
    28:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    TAMARA HAŠOVÁ číhala ve velkém brankovišti natočena bokem k Provázkové, když v tom k ní přiletěl míček, který do brány umístila bekhendovou střelou. Pro navrátilce Hašovou se v dnešním zápase jednalo o první střídání, které bylo hned gólovým! Asistence: Andrea Pastušková.
     
    13:13
    Chodov právě vstřelil branku!
    Urbánková vyslala míček na Kubíčkovou, od které se odrazil před běžící MAGDALÉNU PLÁŠKOVOU, pro kterou poslání míčku do brány nebyl problém. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    07:07
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tým z Jižního Města potřeboval pouze sedmadvacet sekund na srovnání! Po buly se domácí dostaly před Provázkovou, akce jim ale nevyšla, a tak se do útoku dostal Chodov, za který se prosadila ZUZANA TUČKOVÁ. Bez asistence.
     
    06:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Útok Chodovu nevyšel dle představ, k míčku se tak dostaly Vítkovice, konkrétně MICHAELA ŠPONIAROVÁ, která na Provázkovou zkusila střelu tahem, a ta se ujala. Asistence: Klára Kociánová.

    Tomáš Matoušek

    Branky a nahrávky: 7. Šponiarová (Kociánová), 29. Hašová (Pastušková), 40. Hašová (Niemcová), 47. Klapitová, 56. Klapitová (Ferenčíková) – 8. Tučková, 14. Plášková (Urbánková), 38. Tožičková (Klímová), 46. Tučková (Plášková), 47. Řepková (Křížová), 64. Křížová (Paulovičová)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Ranochová) – Šponiarová, Šupáková, Šrotová, Halfarová, Hašová, Ferenčíková, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Pastušková "C", Sládečková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Laitinenová, Vobořilová, Paloncyová, Ratajová
    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Klabanová) – Tučková, Dvořáková, Lacková, Klímová, Křížová, Urbánková, Tožičková, Plášková, Kuchařová, Řepková, Vojáčková, Paulovičová "C", Beránková, Hofmanová, Bachmaierová

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 151
    bahis siteleri