Montreal – Tampa 3:5 (kon.) | St. Louis – Vancouver 1:4 (kon.) | Chicago – Los Angeles 4:1 (kon.)
Dallas – Calgary 3:5 (kon.) | Colorado – Edmonton 1:4 (kon.) | Arizona – Buffalo 1:4 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Vancouver Canucks
Úterý 31.03.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexandre BURROWS - 1:4
     
    58:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A je hotovo! Schwartzova přihrávka v útočném pásmu byla zachycena Danielem Sedinem a ALEXANDRE BURROWS poslal téměř přes celé hřiště puk do prázdné branky! Asistence: Daniel Sedin.
     
    58:15
    Brian Elliott míří na střídačku, Blues to zkusí se šesti hráči v poli!
     
    48:08
    Tvrdý zákrok na Tarasenka je potrestán vyloučením na dvě minuty. Odsedí je Kevin Bieksa (VAN), který se snažil jít po puku, ale místo toho srazil ruského útočníka.
    Radim VRBATA - 1:3
     
    47:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí byli aktivnější, ovšem branky se dočkali hosté! RADIM VRBATA vzal přečíslení 2 na 1 sám na sebe, prostřelil Elliotta pod rukou (tzv. teploměr) a dočkal se své 31. branky v sezoně 2014/2015! Asistence: Chris Higgins a Christopher Tanev.
     
    37:38
    Střelu Zbyňka Michálka vyrazil Läck pouze do míst, kde stálo několik hráčů. K puku se nakonec dostal Ryan Reaves, který ho okamžitě napálil na branku, švédský brankář ovšem vytasil svůj beton a vyrazil herní předmět do bezpečí!
     
    34:49
    Patrik Berglund mohl vyrovnat, jeho bekhendové zakončení z bezprostřední blízkosti šlo ovšem vedle branky Eddieho Läcka!
    Nick BONINO - 1:2
     
    33:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky si posléze své vedení berou zpátky, to je něco! NICK BONINO už měl před sebou zcela odkrytou branku, neboť střela Kevina Bieksy se od zadního mantinelu odrazila před branku na druhou stranu! Bez problémů tak dopravil puk do sítě. Asistence: Kevin Bieksa a Radim Vrbata.
    Zbyněk MICHÁLEK - 1:1
     
    32:44
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno, ZBYNĚK MICHÁLEK vstřelil svou první branku v dresu St. Louis Blues! Jokinen skvěle vybojoval puk a poslal ho právě na českého zadáka, jehož tvrdou střelu zastavila až síť Läckovy branky! Asistence: Olli Jokinen a T.J. Oshie.
    Shawn MATTHIAS - 0:1
     
    23:54
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Další chyba v obraně Bluesmanů už je potrestána a máme tu úvodní branku! Domácí střídali, zatímco Tanev dlouhou přihrávkou poslal do úniku SHAWNA MATTHIASE, který si v souboji s Elliottem poradil a poslal Vancouver do vedení 1:0! Asistence: Christopher Tanev.
     
    22:52
    V oslabení se do samostatného úniku dostal dánský útočník Jannik Hansen, který měl dost času na rozmyšlenou. Nakonec zvolil střelu zápěstím, kterou ovšem Elliott skvěle lapil!
     
    21:14
    První přesilovku si zahraje také St. Louis. Alexander Edler (VAN) je vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    17:02
    Za držení je vyloučen Marcel Goc (STL) a Canucks tak budou hrát první přesilovou hru v dnešním utkání.
     
    11:31
    Velkou šanci měl nyní Derek Dorsett, který se dostal do samostatného úniku! Byl donucen k rychlé střele zápěstím, kterou ovšem Elliott zlikvidoval betonem! Skvělý zákrok domácího gólmana, hra je přerušena a následuje komerční přestávka.
     
    06:15
    Brian Elliott chyboval v rozehrávce bekhendem a před jeho brankou byl pořádný rozruch, kdy Henrik Sedin dorážel už do zcela odkryté klece! Puk tam ovšem nedopravil, neboť brankář Blues se stihl vrátit do brankoviště a s pomocí obránců zamezili kotouči v cestě do branky!

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 33. Michálek (Jokinen, Oshie) – 24. Matthias (Tanev), 34. Bonino (Bieksa, Vrbata), 48. Vrbata (Higgins, Tanev), 59. Burrows (D. Sedin)


    St. Louis Blues: Elliott (Allen) – Gunnarsson, Pietrangelo, Bouwmeester, Michálek, Jackman, Shattenkirk – Jokinen, Backes, Oshie – Schwartz, Lehterä, Tarasenko – Jaškin, Stastny, Berglund – Ott, Goc, Reaves
    Vancouver Canucks: Läck (Markström) – Edler, Tanev, Hamhuis, Weber, Sbisa, Bieksa – D. Sedin, H. Sedin, Burrows – Higgins, Bonino, Vrbata – Matthias, Vey, Dorsett – Kenins, Horvat, Hansen

    Rozhodčí: O’Halloran, Joannette – Sharrers, Miller

    Diváci: 19204
    bahis siteleri