TK k ostravské části MS v ledním hokeji (kon.) | TK skokana Romana Koudelky po sezoně (kon.)
konec
Tisková konference skokana na lyžích Romana Koudelky

Úterý 31.03.2015, 13:00 • Hotel Sovereign • Tiskové konference
     
    S přáním, aby se Romanovi nová sezona povedla podle představ, se s Vámi loučím a na počtenou zase u nějaké další reportáže. (13:24:48)
     
    Otázky byly vyčerpány a teď následují individuální rozhovory.
     
    "Vykolejení s kombinézama se už nesmí dít. Nesmím koukat, že závodník přede mnou má větší kombinézu, ten za mnou taky. Musím se soustředit sám na sebe, na své skoky a přeměření necháme na Fischery."
     
    "Kuba (Janda) i Honza (Matura) jsou stále platní členové týmu. Objevil se mladý Polášek, ale tihle starší kluci rozhodně do starého železa nepatří."
     
    "Celkový SP bude mít větší prioritu. Budu se chtít vyvyarovat chyb, které jsem letos udělal."
     
    "V tréninku máme víc času soustředit se na letovou fázi a nemám obavu, že by výsledky nepřišly."
     
    "Turné je pro mě důležité vždy. MS v letech je další vrchol – budu tam zkoušet kratší lyže."
     
    "I na konec sezony se dívám pozitivně, snad jediný nepovedený závod byl v Planici. Pobavíme se o tom s Richiem, aktuálně mi posílá jen tréninky, taky to nechce moc řešit."
     
    "Nevadí mi trénovat celý rok, trošku je problém cestování, to je únavné."
     
    "Během dovolené budeme hledat hotel, kde bude posilovna. Hlavně s činkou tam je několik těžkých opakování. Sice činka o váze 95 kg bolí, ale je vidět, že se to vyplatí."
     
    "Pokud Fischer dodrží svůj příslib, budu se moci soustředit jen na skákání."
     
    "Lyže zkracovat už asi nebudu, maximálně tak o 2 centimetry."
     
    Otázka na kombinézy. "To je téma, k němuž já se nerad vracím, ale od Fischerů máme přislíbeno, že si to budou víc hlídat. Problémem jsem se zbytečně zabýval, což byla chyba."
     
    "Po Planici jsem si párkrát vyjel na lyže. Teď mě čeká měsíc dřiny. Pak tam mám 10 dní odpočinku, teplo, moře. A pak už tam máme za dveřma novou sezonu . Já nedokážu moc sedět, takže tam bude nějaký golf, volejbal."
     
    "Video s Polákama bylo takové překvapivé odlehčení. Začalo to blbnutím s kamerou a večer koukáme, že je to v polské televizi."
     
    "Richie to nemá se mnou jednoduchý. Když se to sejde, tak dokážu být pěkně otravnej člověk, ale ta spolupráce je skvělá. Andrea sice lehce žárlí, ale je to moje práce a ona to chápe."
     
    "Rodiče mají obrovskou zásluhu. Dali mi obrovskou podporu a to, co měli, obětovali mně."
     
    "Hodně jsem začal posilovat, s činkama, pracovat na zádech. Byl jsem překvapen, s jakou lehkostí to dělám a že mě to baví."
     
    "Paní Sládečková mě otočila, že to je sice práce, ale abych ji bral jako zábavu. Takže jsem si to začal víc užívat. Richie byl poslední kousek skládačky, která do sebe zapadla a hned to bylo vidět. Taky jsme zapracovali na materiálu, lyžích, kombinézách."

    Jaroslav Vávra

    Informace
    Přítomní: Roman Koudelka (skokan na lyžích), Ondřej Čihař (ředitel komunikace & PR SPORT INVEST Group)
    bahis siteleri