Buffalo – Toronto 4:3 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 1:4 (kon.) | Anaheim – Edmonton 5:1 (kon.)
San Jose – Colorado 5:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:1 (0:0, 1:0, 4:1)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 02.04.2015, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    John SCOTT - 5:1
     
    56:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to je velmi kruté pro hosty. JOHN SCOTT bekhendem vyhazoval kotouč ze svého pásma a černá guma se k překvapení samotného střelce došourala za brankovou čáru. Asistence: Ben Smith.
    Logan COUTURE - 4:1
     
    55:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí rozhodují dnešní utkání. LOGAN COUTURE se ujal ve středním pásmu puku a přímo z půlící čáry trefil prázdnou bránu hostí. Asistence: Melker Karlsson, Brent Burns.
    Patrick MARLEAU - 3:1
     
    50:12
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí během minuty odpovídají! Hertl vybojoval kotouč, předal ho Couturovi, který zpoza branky našel v mezikruží volného PATRICK MARLEAUA. Tento veterán domácího celku vystřelil bez přípravy a trefil horní část hostující brány. Asistence: Logan Couture.
    Matt DUCHENE - 2:1
     
    48:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Redmond našel na pravé straně volného MATTA DUCHENA, který střelou z téměř nulového úhlu prostřelil Stalocka. Brankář San Jose kotouč vyrazil lapačkou pouze do svého ramena, od kterého se dále černá guma odrazila do domácí brány. Asistence: Zach Redmond, John Mitchell.
    Chris TIERNEY - 2:0
     
    48:01
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají dvougólového vedení! Fedunovu bekhendovou střelu vyrazil Berra lapačkou jen k Nietovi, který zakončoval do betonu švýcarského gólmana. Následně se černá guma odrazila na hůl CHRISE TIERNEYHO, jehož střela už si cestu za brankovou čáru našla. Asistence: Matt Nieto, Taylor Fedun.
    Scott HANNAN - 1:0
     
    36:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí konečně jdou do vedení! Burns nabídl kotouč střílenou přihrávkou SCOTTU HANNANOVI, který z levého kruhu přesně usměrnil kotouč za záda švýcarského brankáře Berry. Asistence: Brent Burns, Joe Pavelski.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 37. Hannan (Burns, Pavelski), 49. Tierney (Nieto, Fedun), 51. Marleau (Couture), 56. Couture (Karlsson, Burns), 57. Scott (Smith) – 49. Duchene (Redmond, Mitchell)


    San Jose Sharks: Stalock (Niemi) – Burns, Hannan, Braun, Dillon, Fedun, Irwin – Karlsson, Thornton, Pavelski, Hertl, Couture, Marleau, Wingels, Tierney, Nieto, Goodrow, Smith, Scott
    Colorado Avalanche: Berra (Varlamov) – Barrie, Guenin, Redmonay, Hejda, Holden, Stuart – Iginla, Duchene, Mitchell, Tanguay, O´Reilly, Landeskog, Everberg, Cliche, McLeod, Hishon,Hamilton, Caron
    bahis siteleri