Slovensko – Švédsko 3:4 (kon.)
konec
Slovensko
3:4 (2:0, 1:2, 0:2)
Švédsko
sk Čtvrtek 02.04.2015, 16:30 • ZŠ Pavla Demitru, Trenčín • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Záverečný pokus slovenského tímu ešte priniesol možnosť na vyrovnanie, medzi kruhmi sa dostal k odrazenému puku Dej, no bekhendom netrafil bránu.
    KRONWALL - 3:4
     
    59:47
    Švédsko dalo gól!
    Nezvládnutý záver stretnutia v podaní slovenského tímu. Netakticky sa domáci vysunuli dopredu a potom nestíhali rozobrať Švédov pri protiúoku. Wallmark našiel napravo STAFFANA KRONWALLA a švédsky kapitán obstrelil brankára Laca.
    Asistencie: Wallmark, Pettersson
    RIDDERWALL - 3:3
     
    52:09
    Švédsko dalo gól!
    Až v samom závere presilovky sa Švédi usadili v pásme, obrancovia si rozohrali puk, Andersson nabilKronwallovi, ktorého prudký príklep ešte pred bránou tečoval za bezmocného Laca CALLE RIDERWALL.
    Asistencie: Kronwall, C.Andersson.
     
    50:40
    Podhraský, Slovensko, 2 min – vrazenie na mantinel
     
    49:00
    Veľká možnosť pre Miklíka, ktorému posunul puk medzi kruhy Dej. Michel Miklík však strelou zápästím neobstrelil Lassinanttiho.
     
    36:17
    Tréner Par Marts vidí, že jeho tím je pod tlakom a zápas sa môže rozhodnúť v jeho neprospech. Skúša to zvrátiť oddychovým časom.
     
    36:17
    Slováci prečíslili súpera, Bartovič prenechal z ľavej strany na druhé krídlo Miklíkovi, ale ten zoči-voči gólmanovi Švédska neuspel.
     
    35:42
    Dvaja na dvoch postupovali slovenskí hráči dopredu, Viedenský prekročil pri mantineli útočnú modrú, natiahol na seba jedného brániaceho hráča a poslal Tyborovi medzi kruhy, ten to skúsil švihom spoza beka, ale nepresne.
     
    35:03
    Nagy sa zmocnil puku v strednom pásme, rýchlo nabral kurz brána a obrancovia ho nestíhali. Zakončenie slovenského kanoniera ale dobre postaveného Lassinanttiho neprekvapilo.
    HUDÁČEK - 3:2
     
    32:15
    Slovensko dalo gól! Prvý útok Slovenska sa usadil v pásme súpera, najprv mal dobrú pozíciu Nagy, ale aj po vyrazení jeho strely sa mužstvo trénera Vujteka udržalo na puku, z pravej strany poslal na bránu puk LIBOR HUDÁČEK a gólman hostí, ktorý mal zakrytý výhľad, na puk nedosiahol.
    Asistencia: Nagy
    Trestné strieľanie
     
    29:44
    Ján Sýkora sa snažil vymiešať brankára, ale chýbala mu rýchlosť a tak hoci si Lassinanttiho položil, z uhla poslal puk nad bránu. Trestné strieľanie tak ostalo nevyužité.
     
    29:44
    Sýkora bol faulovaný v nájazde – trestné strieľanie.
     
    29:27
    Prudká strela Nygarda trafila Laca do masky, po následnej skrumáži sa dostal k nebezpečnej dorážke Aslund, ale z tesnej blízkosti neprestrelil brankára.
    A.PETTERSSON - 2:2
     
    28:42
    Švédsko dalo gól!
    Výborne zahratá presilovka Švédov, rozhodilli kombináciou brániacu štvoricu, Aslund predložil z pravej strany na ľavý kruh voľnému ANDRE PETTERSSONOVI, ten do odkrytej brány vyrovnal.
    Asistencie: Aslund
     
    28:05
    Kozák, Slovensko, 2 min – držanie
     
    27:08
    Švédsky tlak pokračuje, ďaľšiu nebezpečnú akciu zakončoval Zaar, no betón Laca bol pripravený.
    ANDERSÉN - 2:1
     
    23:59
    Švédsko dalo gól!
    Bengtsson namieril na bránu z ľavého kruhu, Lacovi ostal puk ležať na betóne, čo využil droážajúci NICLAS ANDERSÉN a puk dorazil za bezmocného brankára.
    Asistencia: Bengtsson
     
    23:20
    Aslund vystrelil spoza obrancu, puk vyrazený Lacom sa k švédskemu útočníkovi vrátil, ale slovenský brankár vykryl aj jeho opakovaný pokus.
     
    20:30
    Pred švédskou bránou sa po odraze puku dobre zorientoval Hudáček, no z otočky nenamieril presne, hoci mal dobrú parketu medzi kruhmi.
    NAGY - 2:0
     
    15:38
    Slovensko dalo gól! Za bránou bojovala o puk dvojica reprezentantov Slovenska. Hudáček poslal puk LADISLAVOVI NAGYOVI, ktorý si ho spracoval, využil, že nebol nikým atakovaný, spoza brány sa otočil okolo žrdky a povedľa brankára zasunul k žrdke.
    Asistencie Hudáček.
     
    14:15
    Sám pred bránou dostal šancu na dorážku Bengtsson, ale Laco si postrážil jeho pokus. Vzápätí mu prišiel na pomoc Čerešňák.
     
    12:45
    Švédsku moznosť na vyrovnanie vypracoval šikovnou individuálnou akciou Andre Pettersson, spred brány posielal na stred Wallmarkovi, ten už bol pri dorážke zrazený obrancom.
    LUŠŇÁK - 1:0
     
    11:27
    Slovensko dalo gól! Haščák spoza brány poslal medzi kruhy Dejovi, ktorého strelu vyrazil Lassinantti pred seba, tam síce bol obranou atakovaný PATRIK LUŠŇÁK, no podarilo sa mu prepasírovať puk za brankárov chrbát.
    Asistencie:Dej, Haščák
     
    09:07
    Čerešňák, Slovensko, 2 min – zdržiavanie hry – vystrelenie puku
     
    04:48
    V závere presilovky sa na modrej oprel do puku Podhradský, jeho strelu šikovne tečoval pred bránkou Viedenský a brankárovi Švédska pomohla žrdka!
     
    03:15
    Slováci zavreli troch hráčov súpera, Švarný so Slobodom ohrozili brankára, no ten zatiaľ drží svoj tím.
     
    02:51
    C.Andersson, Švédsko, 2 min – hákovanie
     
    02:51
    Graňák skvelým pasom poslal do útoku Bližňáka, ktorý ušiel obrane, ale pri zakončení bol faulovaný. Slovenskí rozhodcovia sa neodvážili písknuť trestné, takže 14 sekúnd presilovky 5 na 3.
     
    01:42
    Radoslav Tybor prekľučkoval pomedzi obrancov a sám sa rútil na brankára. Lenže strelu gólman Lassinantii vytesnil mimo bránu.
     
    01:05
    A.Pettersson, Švédsko, 2 min – hákovanie
    Marken.cz

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 12. Lušňák (Dej, Haščák), 16. Nagy (Hudáček), 33. Hudáček (Nagy) – 24. Andersén (Bengtsson), 29. A.Pettersson (Aslund), 53. Ridderwall (Kronwall, C.Andersson), 60. Kronwall (Wallmark, Pettersson)


    Slovensko: Konrád (Laco) – K.Sloboda, Švarný, Podhradský, Baranka, Jurčina, Graňák, P.Čerešňák – L.Hudáček, T.Marcinko, L.Nagy – J.Sýkora, Viedenský, Tybor – Miklík, Bližňák, Bartovič – Marcel Haščák, Lušňák, Dej – Gríger
    Švédsko: Lassinantti (Pettersson-Wentzel) – C.Andersson, Kronwall, Motin, Ekbom, Gunnarsson, Andersén – Zaar, Wallmark, A.Pettersson – Viksten, Ridderwall, M.Johansson – Nygard, P.Carlsson, Aslund – Sandberg, Bengtsson, Sorensen – Thuresson

    Rozhodčí: Baluška, Mullner – Šefčík, Výleta

    Diváci: 5680
    bahis siteleri