Columbus – NY Islanders 4:3 (2:0 po s.n.) | Montreal – Washington 4:5 (0:1 po s.n.) | Ottawa – Tampa 2:1 (po pr.)
Detroit – Boston 2:3 (kon.) | Florida – Carolina 6:1 (kon.) | St. Louis – Calgary 4:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 2:3 (kon.) | Chicago – Vancouver 3:1 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 8:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
6:1 (1:0, 3:0, 2:1)
Carolina Hurricanes
Pátek 03.04.2015, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Chris TERRY - 6:1
     
    58:56
    Carolina právě vstřelila branku!
    Gól v přesilové hře znamená kosmetickou úpravu skóre. CHRIS TERRY se prosazuje bekhendovou střelou z předbrankového prosotru. Luongo čisté konto neudrží. Asistence: Justin Faulk, Eric Lindholm.
    Vincent TROCHECK - 6:0
     
    46:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Když se něco kazí, tak úplně. Tak nějak by se dala charakterizovat hra hostů. VINCENT TROCHECK dorazil vlastní střelu do branky. Druhá branka v dnešním zápase pro tohoto hráče. Fanoušci Floridy jsou v sedmém nebi. Asistence: Jimmy Hayes, Jussi Jokinen.
    Vincent TROCHECK - 5:0
     
    46:07
    Florida právě vstřelila branku!
    Začíná to být debakl. Pátou branku domácího týmu přidává střelou přes obránce VINCENT TROCHECK. Asistence: Tomáš Kopecký, Shawn Thornton.
    Aleksander BARKOV - 4:0
     
    36:27
    Florida právě vstřelila branku!
    ALEKSANDER BARKOV se dostal k dorážce vlastní střely, a tak posílá domácí do vedení o čtyři branky. Carolině se v zápase nedaří opravdu vůbec nic. Asistence: Jonathan Huberdeau, Erik Gudbranson.
    Jaromír JÁGR - 3:0
     
    33:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí vedou o tři branky. Střelou zápěstím se prosazuje JAROMÍR JÁGR, pro kterého je to druhý bod v dnešním zápase. Důležitou práci předvedli hráči, kteří se na gólu podíleli asistencí. Asistence: Aleksander Barkov a Johathan Huberdeau.
    Brandon PIRRI - 2:0
     
    25:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Jaromír Jágr znovu ukázal, jak je důležité ho v týmu míti. Chytrou přihrávkou našel volného BRANDONA PIRRIHO, který dokázal Khudobina překonat. Domácí vedou o dvě branky, byť aktivnější jsou hosté. Asistence: Jaromír Jágr, Ekblad.
    Willie MITCHELL - 1:0
     
    19:10
    Florida právě vstřelila branku!
    Vincent Trocheck vyhrál čistě buly na Jimmyho Hayese, který posunul na WILLIEHO MITCHELLA. Jeho rychlá rána zápěstím skončila v brance hostů. Puk prolétl mezi betony brankáře Khudobina. Pohledná a rychlá akce znamená vedení domácího celku. Asistence: Jimmy Hayes, Vincent Trocheck.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 20. Mitchell (Hayes, Trocheck), 26. Pirri (Jágr, Ekblad), 34. Jágr (Barkov, Huberdeau), 37. Barkov (Huberdeau, Gudbranson), 47. Trocheck (Kopecký, Thornton), 47. Trocheck (Hayes, Jokinen) – 59. Terry (Faulk, Lindholm)


    Florida Panthers: Luongo (Ellis) – Ekblad, Campbell, Gudbranson, Mitchell, Petrovic, Kulikov – Jágr, Barkov, Huberdeau – Boyes, Bolland, Pirri – Hayes, Trocheck, Jokinen – Thornton, MacKenzie, Kopecký
    Carolina Hurricanes: Khudobin (Ward) – Faulk, Hansey, Jordán, Murphy, Liles, Biega – Nestrašil, Staal E., Terry – Semin, Staal J. Gerbe – Lindholm, Rask, Skinner – Dwyer, McClement, Malone

    Rozhodčí: Hebert, Pollock – Grandt, Cherrey

    Diváci: 9,827
    bahis siteleri