Liberec – Královské Vinohrady 1:2 (kon.)
konec
FBC Liberec
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Úterý 07.04.2015, 20:00 • SH ZŠ Dobiášova Liberec • Play-down Livesport Superligy florbalu
Předzápasové kurzy
     
    To je pro dnešek z florbalu vše. Jsem rád, že jste sledovali dnešní online přenos, a budu se na vás těšit někdy příště, na shledanou! (22:03:37)
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Liberec: 9 (21)
    Vinohrady: 7 (21)
     
    Na palubovce propukají oslavy. Nováček letošního ročníku z Královských Vinohrad alespoň částečně napravil mizernou základní část a ve druhém kole play-down opanoval sérii, v rámci které zaujal Liberec místo poraženého. Hosty tak ještě bude čekat baráž s druhým celkem 1. ligy, osud Severočechů už je však zpečetěn. FBC Liberec příští rok čeká účast v druhé nejvyšší mužské lize.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Hra se přemisťuje před Vaníčka, šance libereckého družstva na záchranu v nejvyšší soutěži mizí v dáli.
     
    58:47
    Domácí testují variantu hry bez brankáře a zatím se tahle možnost vyplácí. Žlutí jsou zatlačeni do rohu, odkud se nedá jen tak odejít.
     
    58:34
    Oddechový čas pro Sokol Královské Vinohrady.
     
    58:05
    Domácí strážce pohotově vyjel vpřed, ukázkově zmenšil střelecký úhel a ukončil nadějný postup protivníka. Vinohrady stále hlídají vedení.
     
    57:31
    Obraz hry se žádným razantním způsobem nemění. Domácí se snaží doléhat na obrannou fázi SKV, jenže pohyblivý blok kryje nebezpečné střely.
     
    57:00
    Dnešní utkání sleduje 272 diváků.
     
    56:36
    Oddechový čas pro FBC Liberec.
     
    55:38
    Hra se přitvrzuje. Hosté se musí vyrovnat s dosti nepohodlným herním stylem libereckých hráčů. Hostující vždy v potřebnou dobu vyhazují.
     
    54:26
    Liberecká řada motá hlavy obranně zaměřeným Pražanům. Po nedovoleném zákroku Sokolu oba výběry střídají.
     
    52:47
    Domácí opět o sobě dávají hlasitě vědět, což poznal Weissgärber. Když už Vinohrady vybojují míček pod svá ochranná křídla, většinou jej u půlicí čáry ztratí.
     
    50:14
    Hosté projevují snahu o zbavení se těžkého břemene v podobě dotírajících rivalů. Nakonec se jim to daří a aspoň na několik vteřin odsouvají severočeský tlak k vedlejší koleji.
     
    49:24
    Útočník Prahy si přehodil děrovaný předmět přes bránicího soupeře, ovšem práci nedokončil, protože míček v rohu nestihl včas doběhnout.
     
    48:33
    Nekompromisní odpověď Sokolu dává libereckému týmu značně zabrat. Jenom zásluhou Vaníčka nezůstala kasa odkrytá.
     
    47:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    V liberecké hale se schyluje k možnému dramatu. Nejtěsnější možný rozdíl zajistil MARTIN BLAŽEK, jenž postrčil míček pod nohou brankáře. Vinohradský val ztratil dnešní neprůstřelnost. Asistence: Pavel Hůza.
     
    46:17
    Dění na hrací ploše je hodně nestálé. Míček každou chvíli skáče na opačné straně hřiště, oba gólmani si užívají svůj díl nepříjemností.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 48. Blažek (Hůza) – 15. Svoboda (Dolejš), 17. Dolejš (Svoboda)


    FBC Liberec: Vaníček (Strýček, Svoboda) – Klucho, Láska, Nesměrák, Krupička, Strobach, Štěpánek, Valeš, Blažek, Tampier, Hůza, Marek, Studený, Böhm, B. Ferdan, P. Ferdan, Hiadlovský, Vážný
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Weissgärber (Mrkos) – Nigrin, Rossi, Š. Raiter, Záň, Houra, Beran, Mareš, Králík, Konečný, M. Raiter, Gregor, Bína, Svoboda, Dolejš, Zezulka, Z. Stuchlík, O. Stuchlík, Renčín

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek

    Diváci: 272
    bahis siteleri