New Jersey – NY Rangers 2:4 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 5:4 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 4:3 (po pr.)
Detroit – Carolina 3:2 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 0:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 1:2 (kon.)
Colorado – Nashville 3:2 (kon.) | Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 4:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:2 (0:0, 1:2, 2:0)
Carolina Hurricanes
Středa 08.04.2015, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Pavel DACJUK - 3:2
     
    51:25
    Detroit právě vstřelil branku!
    Parádní práce Henrika Zetterberga, který povozil Justina Faulka na svých zádech. Puk udržel na hokejce a po obkroužení Chudobinovy klece jej nabídl PAVLU DATSYUKOVI, který si věděl rady. Krásná kombinace dvou borců. Detroit si bere zpět vedení. Asistence: Henrik Zetterberg, Marek Židlický.
    Gustav NYQUIST - 2:2
     
    41:56
    Detroit právě vstřelil branku!
    Kouči Babcockovi tento taktický manévr vyšel. Pavel Datsyuk zavezl puk do pásma, počkal až si mezi kruhy najede vystřídavší GUSTAV NYQUIST, který propálil Chudobina střelou po ledě. Je vyrovnáno. Asistence: Pavel Datsyuk, Dan DeKeyser.
    Chris TERRY - 1:2
     
    37:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nu podívejme. Katastrofální obrana dvojice Židlický – Smith, která dovolila hostům v klidu najet do pásma, vystřelit a ještě dorážet. Chudák Jimmy Howard dělal, co mohl, ale na přesnou dorážku z hole CHRISE TERRYHO neměl nárok. Hosté se ujímají vedení 2:1. Asistence: Justin Faulk, Victor Rask.
    Nathan GERBE - 1:1
     
    34:08
    Carolina právě vstřelila branku!
    Zmatky v obraně domácích způsobil prapodivný odraz od mantinelu a ztráta puku Danym DeKeyserem. Pro volný kotouč si mezi kruhy sjel NATHAN GERBE a propálil Jimmyho Howarda, který měl v tu chvíli zakrytý výhled českým obráncem Markem Židlickým. Asistence: Victor Rask, Chris Terry.
    Henrik ZETTERBERG - 1:0
     
    21:29
    Detroit právě vstřelil branku!
    A nabídnutou početní výhodu domácí proměňují. Kapitán HENRIK ZETTERBERG se rozpomněl, jak chutná pocit skórování. Druhý gól za posledních 28 zápasů není statistika, již by se mohl švédský útočník chlubit široko daleko, ale to je to poslední, co ho v tuto chvíli zajímá. Luxusní vykoupání Chudobina svižnou kličkou do bekhendu a zakončením pod víko dává zapomenout na pusté časy. Asistence: Stephen Weiss, Darren Helm.

    Pavel Zeman

    Branky a nahrávky: 22. Zetterberg (Weiss, Helm), 42. Nyquist (Datsyuk, DeKeyser), 52. Datsyuk (Zetterberg) – 35. Gerbe (Rask, Terry), 38. Terry (Faulk, Rask)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall, Ericsson, DeKeyser, Quincey, Smith, Židlický – Helm, Datsyuk, Zetterberg – Nyquist, Sheahan, Tatar – Weiss, Andersson, Pulkkinen – Miller, Glendening, Ferraro. Trenér: Mike Babcock.
    Carolina Hurricanes: Chudobin (Ward) – Hainsey, Faulk, Bellemore, Liles, Jordán, Murphy – E. Staal, J. Staal, Lindholm – Skinner, Nestrašil, Semin – Terry, Rask, Gerbe – Malone, McClement, Dwyer. Trenér: Bill Peters.

    Rozhodčí: Lee, O’Rourke – Amell, Gibbs
    bahis siteleri