Columbus – Toronto 5:0 (kon.) | Washington – Boston 3:0 (kon.) | Anaheim – Dallas 0:4 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
Dallas Stars
Čtvrtek 09.04.2015, 04:30 • Honda Center, Anaheim (kapacita 17252 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Patrick EAVES - 0:4
     
    51:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Beauchemin to ale nakonec nevymyslel vůbec dobře, špatnou rozehrávkou dostal Rakella pod tlak, puku se zmocnil Jamie Benn a rychlou přihrávkou našel v mezikruží volného PATRICKA EAVESE, který svižnou střelou prostřelil Andersena! Asistence: Jamie Benn.
    Patrick EAVES - 0:3
     
    31:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté dvojnásobnou přesilovou hru využívají! Po několika přihrávkách se puk od Spezzy dostal na Jamieho Benna, který chvíli hledal prostor na přihrávku na Seguina, nakonec ale v předbrankovém prostoru našel přesně PATRICKA EAVESE, který rychlou střelou prostřelil Enrotha! Asistence: Jamie Benn a Jason Spezza.
    Jordie BENN - 0:2
     
    28:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Prakticky ihned po vhazování se hosté prosazují podruhé v dnešním zápase! Jamie Benn vyhrál čisté vhazování na Seguina, ten rychlou přihrávkou posunul na JORDIEHO BENNA, který parádní střelou poslal puk přesně do šibenice! Skvělou práci předvedl před brankou také clonící Patrick Eaves! Asistence: Tyler Seguin a Jamie Benn.
    Vernon FIDDLER - 0:1
     
    22:04
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Po chybě Kačerů ve vlastním pásmu se k puku dostal Shawn Horcoff, po jeho střele zakončoval ještě Garbutt po objetí branky, Andersen nepříjemnou situaci ještě ustál, puk ale zůstal ležet volný v brankovišti, čehož si jako první ze všech všiml VERNON FIDDLER a poslal Stars do vedení! Asistence: Ryan Garbutt a Shawn Horcoff.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 23. Fiddler (Garbutt, Horcoff), 29. Jo. Benn (Seguin, Ja. Benn), 32. Eaves (Ja. Benn, Spezza), 52. Eaves (Ja. Benn)


    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Lindholm, Beauchemin, Fowler, Despres, Stoner, Vatanen – Sekáč, Rakell, Perry – Beleskey, Kesler, Palmieri – Cogliano, Thompson, Silfverberg – Maroon, Wagner, Jackman. Trenér: Bruce Boudreau.
    Dallas Stars: Enroth (Lehtonen) – Goligoski, Klingberg, Nemeth, Daley, Jo. Benn, Demers – Ja. Benn (C), Seguin, Ničuškin – Horcoff, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Garbutt – Eaves, Fiddler, Sceviour. Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodčí: Furlatt, Kimmerly – Pancich, Cameron

    Diváci: 17252 (vyprodáno)
    bahis siteleri