Bosna a Hercegovina – SAE 2:5 (kon.) | Lucembursko – Turecko 5:7 (kon.) | Hongkong – KLDR 0:9 (kon.)
konec
Lucembursko
5:7 (2:0, 2:3, 1:4)
Turecko
Pátek 10.04.2015, 15:00 • İzmir BB Buz Sporları Salonu • Mistrovství světa - III. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Turecko má díky dnešní výhře postup ve svých rukách. Rozhodující zápas domácí čeká v neděli, kdy se utkají s také neporaženou Severní Koreou. Lucembursko už ze hry o první místo definitivně vypadlo. To je z mé strany již vše. Děkuji za pozornost a u dalších on-line přenosů se opět těším napočtenou! (17:19:52)
     
    Hokejisté Lucemburska většinu zápasu nad favorizovaným Tureckem vedli, přesto jim nakonec body proklouzly mezi prsty a domácí výběr si tak připisuje vítězství 5:7. Celek z Beneluxu v utkání vedl už 3:0, poté ještě 4:2 a v čase 53:01 jej poslal do vedení 5:4 Thierry Beran. Turecko se ale nevzdalo. O dvě minuty později nejprve srovnal Erdogan Coskun a 68 sekund využil přesilovou hru Serdan Semiz, který tak vstřelil rozhodující gól zápasu. Stejný hokejista pak skóre zápasu v čase 59:14 i uzavřel.

    Střely na branku ve 3. třetině – 11:12, celkem – 25:36.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:14
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Těžce vydřené vítězství pořadatelské země ještě potvrzuje SERDAN SEMIZ. Lucembursko dnes bojovalo, ale už je jasné, že na body nedosáhne. Asistence: Emrah Ozmen.
     
    58:52
    Oddechový čas Lucemburska.
     
    58:52
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Turecký tým nabídnutou přesilovku využívá a 68 sekund před koncem jde poprvé v zápase do vedení! Po nahrávce Gumuse rozpoutal vlnu eufórie v hledišti SERDAN SEMIZ. Asistence: Serkan Gumus a Alec Kocoglu.
     
    57:19
    Turecko si vzalo oddechový čas. Kouč Deniz Ince cítí šanci!
     
    57:19
    Tohle může Lucembursko mrzet! Bruslařů v bílých dresech totiž bylo na hřišti šest a tak přichází trest za příliš mnoho hráčů na ledě!
     
    Jednou z největších hvězd lucemburského výběru je naturalizovaný Švéd Marcus Ericsson. Ten odehrál šest sezón v nejvyšší švédské soutěži za Leksands a Moru. Navíc jeho starší bratr Niklas je držitelem zlaté olympijské medaile z Lillehammeru, kde byl spoluhráčem legendárního Petera Forsberga.
     
    55:04
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Turci se ale nevzdávají! Na 5:5 srovnává ERDOGAN COSKUN. Asistence: Yusuf Halil.
     
    53:01
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Podle zápisu domácí celek si bere vedení zpět! Sedm minut před koncem třetí třetiny svůj tým nasměroval blíže k výhře THIERRY BERAN. Asistence: Sacha Backes a Colm Cannon.
     
    Před námi je necelých deset minut, které zbývají do konce řádné hrací doby. Aktivnější jsou nyní Turci, kteří se před svými diváky snaží zápas rozhodnout.
     
    49:36
    Turecko pomalu dorovnává poměr střel na branku ve třetí třetině. Lucembursko 6 – Turecko 4.
     
    Nejlepší Lucemburský klub Tornado Luxemburg je v současnosti účastníkem čtvrté nejvyšší soutěže ve Francii. V minulosti hrál také nižší německé soutěže a je osminásobným vítězem domácího šampionátu a držitelem stejného počtu trofejí v Lucemburském poháru.
     
    46:39
    Turecko v plném počtu. Turci vstřelili vyrovnávací gól ze své vůbec první střely mezi tyče ve třetí dvacetiminutovce.
     
    46:27
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Jenže pořádající tým skóruje ve vlastním oslabení! Ozmen poslal do šance YUSUFA HALILA, jenž svým druhým zásahem v utkání srovnává stav na 4:4. Stadion v Izmiru je na nohou! Asistence: Emrah Ozmen.
     
    44:38
    Temperamentní Turci si to komplikují sami. Erdogan Coskun zvedl hůl moc vysoko a dvě minuty bude odpočívat na trestné lavici. Tedy může doufat, že to budou dvě minuty.
     
    42:01
    Také Turecko v plném počtu. V úvodu této části jsme zatím viděli jedinou střelu, kterou na Kahramana vyslali hráči z Beneluxu.
     
    41:13
    Lucembursko v plném počtu a bude hrát ještě 47 sekund přesilové hry.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Backes (Scheier, Cannon), 19. Welter (T. Beran, R. Beran), 22. Eriksson (Biver, Sinner), 31. Cannon (Backes, Schon), 54. T. Beran (Backes, Cannon) – 23. Gumus (Erdogan Coskun), 30. Halil (Alec Kocoglu, Gokhun), 38. Andy Kocoglu, 47. Halil (Ozmen), 56. Erdogan Coskun (Halil), 59. Semiz (Gumus, Alec Kocoglu), 60. Semiz (Ozmen)


    Lucembursko: Mangen (M. Welter) – Thiry, Linster, Gronlund, Scheier (C), Milano, Sinner – B. Welter (A), R. Beran, T. Beran – Cannon, Schon (A), Backes – G. Biver, Eriksson, Wambach – Mosr, O. Biver. Trenér: Vladimir Kuzněcov.
    Turecko: Ozbaydugan (od 21. min. Kahraman) – Oztürk, Gokalp Solak, Fatih Faner, Aktürk, Baris Coskun, Islam, Secer – Alec Kocoglu, Ozmen (C), Semiz – Gumus, Erdogan Coskun, Halil – Emre Faner, Karakoc, Andy Kocoglu – Alper Solak, Bagcilar. Trenér: Deniz Ince

    Rozhodčí: Kincses (HUN) – Jefremov (KAZ), Gladčenko (UKR)

    Diváci: 653
    bahis siteleri