Tango Brno – Zruč n/S 5:7 (kon.) | Chrudim – Helas Brno 9:0 (kon.)
konec
FK Chrudim
9:0 (4:0)
Helas Brno
Pátek 10.04.2015, 20:00 • Sportovní hala, Chrudm • Play off 1. futsal ligy
Předzápasové kurzy
     
    38:28
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Kombinace na jeden dotek při hře bez brankáře končí na noze FELIPEHO, jenž naprosto v poklidu doklepl míč do odkryté branky a prosazuje se podruhé v zápase – 9:0!
     
    37:09
    Dentinhova prudká rána od pravé postranní čáry končí na tyči hostující svatyně!
     
    35:36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Střela Havlíka z dobré pozice končí zákrokem Tona, jenž odrazil míč přímo na nohu CÉSARA PAULA, jenž přes celé hřiště dokázal trefit odkrytou brněnskou branku – 8:0!
     
    33:41
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Po delší době se skóre znovu mírně posunulo, Felipe totiž předvedl fantastický samostatný průnik, který končí efektivní střelou do horní poloviny Večeřovy svatyně. Jeho střela byla ještě tečována jedním z hostujících hráčů, jedná se tedy o vlastní gól – 7:0!
     
    30:23
    Rodrigo se z ničeho nic zjevil za hostující obranou, na brankáře Večeřu však vyzrát nedokázal!
     
    27:18
    Zatím největší příležitost Helasu v dnešním utkání měl Klimeš, který postupoval naprosto sám na brankáře Tona! Sice ho prostřelil, míč ale od tyče skončil mimo! K dorážce se ještě dostal Ovčačík, sám to ale nečekal, a tak nedokázal kloudně zakončit!
     
    21:46
    Oddychový čas chrudimského týmu přináší hru Helasu bez brankáře!
     
    21:46
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Máme tu hattrick! Domácí hráči předvedli rychlou kombinaci, kterou střelou po zemi do odkryté klece zakončil právě MAX – 6:0!
     
    20:18
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na pátou branku v dresu Helasu se příliš dlouho čekat nemuselo! Nutno však poznamenat, že tentokrát si jí hosté dali prakticky sami. Nepřesnost v rozehrávce končí zakončením MATĚJE SLOVÁČKA, který navýšil vedení na pět branek – 5:0!
     
    20:01
    Do druhé půle v chrudimské brance nenastoupil Jakub Žďánský, jeho místo mezi tyčemi přebral Ton.
     
    18:44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí již v prvním poločase potvrzují jistotu svého postupu! FELIPE dokázal vystihnout nepřesnou rozehrávku v brněnském týmu, udělal dva kroky dopředu a po zemi poprvé překonal brankáře Večeřu – 4:0!
     
    17:42
    Max se dnes vyspal opravdu dorůžova, což hodně jasně potvrzuje i na hrací ploše. Jeho další z řady pokusů ale zaplul těsně mimo!
     
    16:51
    Při time outu bylo vymyšleno, že na místo Davida Šimona se mezi tři tyče brněnské branky postaví Václav Večeřa!
     
    16:51
    Na třetí inkasovanou branku reaguje brněnský trenér oddechovým časem!
     
    16:51
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to byla lahůdková rána z nohy MAXE, který se tak prosazuje podruhé v dnešním utkání! Služebně nejstarší Brazilec v chrudimském týmu se napřáhl k prudkému pokusu, který se o břevno odrazil za záda gólmana Šimona – 3:0!
     
    13:40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Rázem se domácí futsalisté radují podruhé! RODRIGO si hodně šikovně narazil s Césarem Paulem a následně prudkou ranou umístil balon neomylně k levé tyči hostující klece – 2:0!
     
    13:10
    Nyní je Max hrdinou také před chrudimskou branku! Helas domácí tým dokonale vyšachoval, prakticky do poloprázdné klece zakončoval z dobré pozice Ivan Lacko! Z ničeho nic tam doklouzal právě Max, který zabránil srovnání!
     
    12:26
    Max je evidentně po vstřelené brance při chuti, jeho další lob sice přehodil vybíhajícího Šimona, bohužel pro domácí ale skončil mimo tři tyče!
     
    11:39
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Typická akce podle vzoru nedáš – dostaneš. Jakub Lidmila měl na své noze vedoucí branku, střelu Davida Cupáka ale nedokázal ve skluzu umístit mezi tři tyče, na což Helas krutě doplatil! Před brankou se na druhé straně nejlépe zorientoval MAX, který hlavičkou doklepl míč za ležícího brankáře Šimona – 1:0!
     
    06:45
    Centr Matěje Slováčka z pravé strany našel před brankou Michala Mareše, který z první zametl balon pod Šimona! Míč se odrazil od jeho zad do tyče a následně poskakoval po brankové čáře, její hranici ale nepřekročil!
     
    03:50
    Hosté se směrem dopředu dnes poprvé osmělili, z čehož ihned mohla pramenit vedoucí trefa! Nejlepší střelec Helasu ve čtvrtfinále Ivan Lacko napřáhl z velké dálky, Jakub Ždánský konečky prstů vytěsnil míč mimo branku!

    Petr Dejnožka

    Branky: 12. Max (Mareš R.), 14. Rodrigo (César Paulo), 17. Max, 19. Felipe, 21. Slováček (Mareš M.), 22. Max (Slováček), 34. vlastní, 36. César Paulo, 39. Felipe (Rešetár)


    FK Chrudim: Žďánský (21. Ton) – Koudelka, Chmelík, Mareš R., Mareš M., Max, Dentinho, César Paulo, Alvarito, Rodrigo, Rešetár, Slováček, Felipe
    Helas Brno: Šimon (17. Večeřa) – Cupák D., Havel, Ovčačík, Lidmila, Klimeš, Vlach, Cupák V., Hanuš, Sýkora, Lacko

    Rozhodčí: Milner – Šmíd
    bahis siteleri