Salzburg – Třinec 1:4 (kon.) | Okanagan – Zürich 1:5 (kon.) | Limhamn/Malmö – Eisbären 1:7 (kon.)
Junosť Minsk – Sparta 0:5 (kon.) | Zürich – Sparta 6:5 (1:0 po s.n.) | Třinec – Eisbären 2:3 (kon.)
Limhamn/Malmö – Salzburg 1:7 (kon.) | Junosť Minsk – Okanagan 2:3 (kon.)
konec
Junosť Minsk
0:5 (0:3, 0:1, 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 10.04.2015, 12:00 • Malá hala • Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    48:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Michal Švarc nahodil kotouč od levého mantinelu před branku, kde dokázal tečovat puk mimo Pekarskiho dosah JAROSLAV CHLOUBA. Asistence: Michal Švarc.
     
    39:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zídek zachytil rozehrávku hostí a přihrál rychle na levou stranu PETROVI MARŠOUNOVI, který ještě křížem přihrával na Michnáče, ale jeden z vracejících se obránců Minsku si bruslí srazil kotouč do branky! Asistence: Václav Zídek.
     
    07:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    JAROSLAV CHLOUBA si sjel z levé strany na střed a nechytatelně poslal kotouč bekhendem pod horní víko. Asistence: Vojtěch Komárek.
     
    04:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Schwamberger si vybruslil nádherně z rohu kluziště a následně nabídl puk na druhou tyč úplně volnému TOMÁŠI VÍZNEROVI, který už neměl těžkou úlohu s uklizením puku do poloodkryté klece. Asistence: Tomáš Schwamberger a Radek Procházka.
     
    02:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po krátkých debatách branka přeci jen platí! Domácí se dožadovali, že branka byla v okamžik gólu posunuta, ale branka je uznána. Kotouč v pádu dostal za Pekarskiho záda MATOUŠ HORSKÝ. Asistence: Tomáš Schwamberger.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 3. Horský (Schwamberger), 5. Vízner (Schwamberger, Procházka), 8. Chlouba (Komárek), 40. Maršoun (Zídek), 49. Chlouba (Švarc)


    Junosť Minsk: Pekarskij (Šlykovič) – Kaminskij, Petrovskij, Gavrilovič, Svidevskij, Rabcevič, Bobrov, Šturma, Antoni, Klimovič – Charinovskij, Adaškevič, Podosetnikov, Kuragin, Severin, Lis, Žyljanin, Novosilnyj, Magerov, Černucho, Tatur, Mokjevec, Demjaškevič, Lukutin
    HC Sparta Praha: Hofmann (Škorpík) – Sedliský, Jeřábek, Vízner, Hanuš, Procházka, Vandas, Eliáš, Horský – Dubský, Michnáč, Maršoun, Komárek, Nacházel, Švarc, Šrámek, Kadlec, Chlouba, Zídek, Schwamberger, Kropáček, Kafka, Šišolák
    bahis siteleri