Rapid – Salzburg 3:3 (kon.)
konec
SK Rapid Vídeň
3:3 (0:3)
FC Red Bull Salzburg
Neděle 12.04.2015, 18:00 • Ernst Happel Stadion, Vídeň • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
    Philipp PROSENIK - 3:3
     
    90+2
    Rapid právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, domácím se v samém závěru utkání podařilo srovnat krok. Několik střel dokázali hosté v pokutovém území zblokovat a činil se i brankář Gulácsi, střídající žolík PHILLIP PROSENIK ale dokázal tvrdou ranou poslat míč do sítě.
    Philipp SCHOBESBERGER - 2:3
     
    59
    Rapid právě vstřelil branku!
    Zápletka je na světě, domácím fotbalistům se podařilo vstřelit kontaktní branku. Hráči Rapidu se dostali na hranici pokutového území do přečíslení a PHILIPP SCHOBESBERGER tvrdou ranou z pravé strany pokutového území rozvlnil síť za zády gólmana.
    Robert BERIČ - 1:3
     
    51
    Rapid právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci jásají, protože se jejich miláčkům podařilo snížit na 1:3. Po Kainzově výborné přihrávce do šestnáctky se ROBERT BERIČ ocitl zcela osamocen před gólmanem, kterého svou střelou dokázal prostřelit.
     
    32
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté si zatím dělají na hřišti, co se jim zlíbí, nyní se jim podařilo zvýšit už na 0:3. Soriano se sice k Ulmerově přízemní přihrávce z levé strany neprobojoval, míč ale získal jedenadvacetiletý Rakušan MARCEL SABITZER, který poslal střelou z otočky míč přesně k tyči.
    Marcel SABITZER - 0:3
     
    18
    Salzburg právě vstřelil branku!
    S akciemi domácího týmu to začíná už v první půli vypadat velmi špatně. Obránci Rapidu zazmatkovali při rozehrávce a nabídli balon soupeři, který okamžitě přešel do rychlého protiútoku. Španělský kapitán Salzburgu JONATAN SORIANO CASAS vnikl z pravé strany do pokutového území a tvrdou střelou zdvojnásobil vedení svého celku.
     
    3
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hosty úvod jako z říše snů, jejich v podstatě první útočná akce končí gólem. Fotbalisté Salzburgu předvedli na hranici pokutového území bleskurychlou kombinaci, na jejímž konci se ocitl norský talent VALON BERISHA, který přesnou ranou překonal brankáře Novotu.

    Jakub Holubec

    Branky: 51. Berič, 59. Schobesberger, 90+2. Prosenik – 3. Valon Berisha, 18. Soriano, 32. Sabitzer

    Karty:   42. Pavelic (RVI) – 67. Sabitzer (SLZ), 70. Lazaro (SLZ), 72. Keïta (SLZ), 90. Gulácsi (SLZ)   80. Pavelic (RVI)   44. Ulmer (SLZ)


    SK Rapid Vídeň: Novota – Pavelic, Sonnleitner, M. Hofmann, Schrammel – Behrendt, Wydra (46. Schobesberger) – S. Hofmann (C) (85. Prosenik), Schwab, Kainz (90+4. Alar) – Berič.
    Náhradníci: Marić – Dibon, Stangl, Grahovac, Schobesberger, Alar, Prosenik.

    FC Red Bull Salzburg: Gulácsi – Schmitz, Ilsanker (66. Gugganig), Ćaleta-Car, Ulmer – Lazaro, Leitgeb, Keïta, Sabitzer – Soriano (C) (76. Quaschner), Valon Berisha (73. Bruno).
    Náhradníci: Walke – Ankersen, Djuricin, Felipe Pires, Quaschner, Gugganig, Bruno.

    Rozhodčí: Eisner – Hübler, Steinacher
    bahis siteleri