Island – Belgie 3:0 (kon.) | Rumunsko – Austrálie 5:1 (kon.) | Belgie – Španělsko 6:2 (kon.)
Island – Srbsko 4:5 (kon.)
konec
Rumunsko
5:1 (2:0, 0:0, 3:1)
Austrálie
Úterý 14.04.2015, 15:00 • Laugardalur Arena, Reykjavik • Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:31
    5 minut a 29 sekund před koncem utkání bude k vidění ještě jedna přesilová hra. Za podražení je dvěma minutami potrestán Shannon McGregor (AUS).
     
    45:01
    Shannon McGregor (AUS) se provinil podražením a dostává dvě trestné minuty. Jen pro informaci. Za pět minut třetí třetiny vystřelili Rumuni 10x, Australané ani jednou!
     
    39:09
    Dnes již potřetí za držení protihráče míří na trestnou lavici rumunský hráč. Potrestán je Attila Imecs (ROM).
     
    35:13
    Hákováním se provinil David Huxley (AUS) a Rumunsko si tak zkusí přesilovou hru.
     
    27:52
    Za držení protihráče je vyloučen Attila Goga (ROM).
     
    22:59
    Přichází třetí přesilová hra Austrálie. Na lavici hanby usedá Szabolcs Papp (ROM), který se provinil držením protihráče.
     
    03:06
    Tak nakonec z toho příliš dlouhá přesilovka 5 na 3 nebude. Robert Malloy (AUS) hasil ošemetnou situaci před vlastní bránou hákováním a je rovněž potrestán.
     
    02:39
    Velká nepříjemnost pro Rumunsko! Levente zsok (ROM) vyloučen za nedovolené bránění a Austrálie tak bude hrát dvě minuty v pěti proti třem.
     
    01:05
    Levente Lorincz (ROM) se provinil vysokou holí a míří na trestnou lavici. Austrálie má tak velmi záhy po začátku zápasu výhodu čtyřminutové přesilové hry.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 7. Gliga (Goga), 8. Lorincz (Bors, Goga), 47. Attila Goga (Bors, Mihaly), 50. Mihaly (Zsok, Gliga), 58. Flinta (Timaru, Pysarenko) – 49. Humphries (McDowell, Todd)


    Rumunsko: Onodi (Catrinoi Cornea) – Goga, Bors, Pysarenko, Flinta, Papp (C), Sallo, Mastaleriu, Tapu – Zsok (A), Mihaly, Gliga (A) – Tranca, Imecs, Lorinz – Biro, Timaru, Molnar – Csergo, Munteanu, Irimia
    Austrálie: Carson (Broekman) – Harding (A), Malloy, McGregor, Baranzelli, Byers, Huxley, Sturrock – Geric, Darge, Todd – McDowell, McKenzie, Humphries – Funes, Powell, Webster (C) – Oddy (A), Kubara, Dunwoodie – Kyros

    Rozhodčí: Roystian Hansen (NOR) – Maksims Bogdanovs (LAT), Havar Dahl (NOR)
    bahis siteleri