Slovensko – USA 0:10 (kon.) | Lotyšsko – Česko 1:4 (kon.) | Rusko – Německo 6:0 (kon.)
Finsko – Švýcarsko 3:1 (kon.)
konec
Rusko
6:0 (2:0, 3:0, 1:0)
Německo
Pátek 17.04.2015, 18:45 • Luzern • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jakovenko našel na vnitřním kraji pravého kruhu KIRILLA KAPRIZOVA, který z první po ledě prostřelil německého gólmana. Asistence: Alexander Jakovenko.
     
    31:50
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Pátý ruský úder. Žukenov rychlou přihrávkou do prostoru brankoviště našel hokejku kolegy z útočné formace a IVAN JEMETSEV přidává k jedné asistenci i gól. Asistence: Dmitrij Žukenov a Dmitrij Sokolov.
     
    24:58
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Berger neudržel střelu ze střední vzdálenosti a následný zmatek končí kotoučem v brance. Kotouč po Jemetsově pokusu totiž vyšťoural DANILA CHVARTALNOV a poslal své spoluhráče do čtyřbrankového vedení. Asistence: Ivan Jemets.
     
    20:33
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Německu se sice první akci podařilo ubránit, následná ofeniva už ale slavila úspěch. VLADIMIR BARABAROV překonal Bergera z pravého kruhu. Bez asistence.
     
    11:05
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To už ale neplatí. DENIS GURJANOV se blýskl individuální akcí pravého rohu, kdy se protáhl až před branku a zasunul kotouč mezi betony. Asistence: Michail Vorobojov.
     
    06:59
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už puk do branky zapadl. Nahození od modré mezi kruhy stáhl DANIL JURTAJKIN a Berger neměl šanci reagovat. Asistence: Michail Sidorov.
    Marken.cz

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 7. Jurtajkin (Sidorov), 12. Gurjanov (Vorobojov), 21. Barabarov, 25. Chvartalnov (Jemets), 32. Jemets (Žukenov, Sokolov), 55. Kaprizov (Jakovenko)


    Rusko: Krasotkin (Samsonov) – Rykov (C), Šemerov, Sergačjov, Sokolov, Kozjrev, Jakovenko, Sidorov, Volkov – Vorobojov, Gurjanov, Barabanov – Kaprizov, Žukenov, Beljajev – Ivanjuženkov, Chvartalnov, Jemets – Chebjkin, Jurtajkin, Rubcov.
    Německo: Berger (10.-13., od 25. Pantkowski) – Glassl, Schutz, Kalble, Halbauer, Fohrler, Schmitz, Horschel – Daubner, Korner, Mayenschein (C) – Drews, Napravnik, Spitzner – Bernhardt, Eder, Kiefersauer – Kirchhofer, Glemser, Kopp.

    Rozhodčí: Iverson (CAN), Pešina (CZE) – Espinoza (SUI), Korba (SVK)
    bahis siteleri