Rakousko – Lotyšsko 8:0 (kon.) | Česko – Norsko 4:2 (kon.) | Dánsko – Francie 2:3 (kon.)
konec
Česko
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
Norsko
Sobota 18.04.2015, 16:00 • Patinoire de l'Ile Lacroix, Rouen • Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zřejmě definitivní tečku za dnešním zápasem právě udělala KATEŘINA MRÁZOVÁ. Ta svedla s norskou obránkyní souboj o volný puk. Podařilo se jí nadzvednou hokejku soupeřce a následně trefit prázdnou bránku. Bez asistence.
     
    57:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Ve vlastním oslabení se vydala důrazně napadat TEREZA VANIŠOVÁ. Šikovná český útočnice perfektně vystihla rozehrávku Norek, dostala se do úniku a typickým blafákem do bekhendu překonala Sandvenovou. Bez asistence.
     
    49:31
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tak Norky se přece jenom dočkaly. Jedna z našich útočnic vyvezla puk před vlastní branku, kde o něj však nepochopitelně přišla. Přesnou střelou za záda Škodové její zaváhání potrestala MADELEN HAUG-HANSENOVÁ, která se trefuje podruhé v dnešním zápase. Asistence: Ingvild Farstadová, Mathea Fischerová.
     
    40:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nádhera! Blonďatá křídelnice TEREZA VANIŠOVÁ si vzala puk ve středním pásmu a prokličkovala se až do útočné třetiny, kde vypálila z poměrně špatného úhlu přesně pod horní tyčku! Střela šla Sandvenové na lapačku, ale stejně neměla šanci zareagovat. Asistence: Aneta Lédlová.
     
    29:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! VENDULA PŘIBYLOVÁ se dostala k puku ihned po buly v útočné třetině. Prokličkovala se až k levé tyčce, odkud překonala brankářku Sandvenovou. Asistence: Tereza Vanišová.
     
    22:17
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je šok. Česká děvčata poprvé na turnaji prohrávají. MADELEN HAUG-HANSENOVÁ vyjela s pukem z pravého rohu útočného pásma a překvapila Škodovou střelou na bližší tyčku. Asistence: Line Berntsenová.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 30. Přibylová (Vanišová), 41. Vanišová (Lédlová), 58. Vanišová, 60. Mrázová – 23. Haug-Hansenová (Berntsenová), 50. Haug-Hansenová (Farstadová, Fischerová)


    Česko: Škodová (Peslarová) – Zíková, Tejralová, Flachsová, Kolowratová, Horálková, Herzigová, Zedníková, Černá – Polenská, Mrázová, Křížová – Vanišová, Přibylová, Lédlová – Pejzlová, Manhartová, Hymlárová – Bucifalová, Bukolská, Studentová. Trenér: Jiří Vozák
    Norsko: Sandvenová (Nilsenová) – Guntherová, Gjerdeová, Morsetová, Tautraová, Olafsenová, Holosová, Tendenesová, Oisethová – Martinsenová, Dalenová, Hjelmová – Farstadová, Haug-Hansenová, Fischerová – Berntsenová, Henriksenová, Carlssonová – Lovdalová, Fjellvangová, Furulundová. Trenér: Arne Bilkvam

    Rozhodčí: Szkolová (USA) – Girardová (FRA), Toddová (CAN)

    Diváci: 806
    bahis siteleri