Německo – Švédsko 1:7 (kon.) | Švýcarsko – Kanada 1:4 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Kanada
Sobota 18.04.2015, 18:45 • Zug • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Gadwin poslal k ledu jednoho ze švýcarských hráčů a dostává dvě minuty za hákování.
     
    57:40
    Ovšem to už neplatí. Dvouminutový trest dostává Livio Stadler, ač se to divákům vůbec nelíbí. Pykat jde za podražení.
     
    55:31
    Přesilovou hru si navíc vyzkouší i oni. Calvin Thurkauf si jde sednout za podražení.
     
    53:11
    Hlavní sudí znovu sahá po píšťalce. Dvouminutový trest míří odpykat Dubouis, jenž zahákoval soupeře. Švýcaři mohou složit reparát.
     
    50:17
    Během souboje u mantinelu si Ethan Bear pomohl až příliš hokejkou a dostává dvě minuty za krosček. Švýcary čeká výhoda čtyři na tři a poté pět na tři.
     
    50:05
    Další švýcarský úprk v oslabení, tentokrát situaci hasil Jeremy Roy, jenž podrazil unikajícího protihráče. Tribuny by rády viděly trestné střílení.
     
    49:18
    Raphael Prassl se ve vlastním oslabení utrhl obraně soupeře a jel sám na Cormiera. Ten si ale jeho kličku po ruce pohlídal a zasáhl betonem.
     
    48:40
    Poměrně přísné vyloučení na straně Švýcarů. Thurkauf šel za kanadskou brankou po kotouči a lehce zavadil o Cormiera, jenž také zamířil za kotoučem a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    45:48
    Máme tu další dvouminutový trest. Za nedovolené bránění si jde sednout domácí Damien Riat.
     
    40:42
    Přesilovku si zahrají i domácí. Deven Sideroff dostává dvě minuty za sekání.
     
    40:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanadští hráči vstoupili do třetiny v početní převaze a výhodu rychle využívají. ANTHONY BEAUVILLIER se dostal ke kotouči pravém kruhu a střelou na bližší tyč pokořil domácí. Asistence: Mitchell Stephens a Matt Barzal.
     
    39:39
    Kanada si může vzít třibrankový náskok zpět. Jonas Siegenthaler si dvě minuty posedí za sekání.
     
    38:21
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát přihrávka napříč pásmem vyšla a domácí snižují. DOMINIK DIEM si počíhal na pravé straně, kam mu poslal kotouč Malgin a Diem poslal kotouč z první pod horní tyč. Asistence: Denis Malgin a Jonas Siegenthaler.
     
    37:19
    Kanada jde znovu do čtyř. Wotherspoon poslal za brankou soupeře na mantinel a dostává dvě minuty za držení.
     
    32:47
    Domácí pálí další vyloženou šanci. Sám před branou se ocitl Riat, ovšem nedokázal nasměrovat přihrávku do zcela odkryté klece. Švýcaři mají v zakončení zatím velkou smůlu.
     
    30:47
    Další vyloučení na straně domácích. Impose poslal k ledu nebezpečně rozjetého protihráče a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    29:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Početní výhoda je využita. Po kombinaci z pravé strany na osu hřiště se ke kotouči dostal NICOLAS ROY, jenž dorazil Harkinsovu střelu. Asistence: Jansen Harkins a Parker Wotherspoon.
     
    28:26
    Počet sil na ledě se vyrovná. Švýcar Nathan Marchon dostává dvě minuty za podražení.
     
    27:05
    Švýcarské snažení je umocněno přesilovou hrou. Jansen Harkins dostává dvě minuty za hákování.
     
    27:00
    Další tyč. Tentokrát na kanadskou branku zazvonila střela Calvina Thurkaufa z pravého kruhu.
     
    24:10
    Švýcaři šli ve čtyřech na dva obránce a s šancí naložili povedeně. Střela Augusta Imposeho z levého kruhu však pouze zazvonila o spojnici branky.
     
    22:58
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hodně nepříjemný zásah obránce Jonase Siegenthalera. Ten si ve snaze zastavit přihrávku MATTA BARZALA srazil kotouč do vlastná branky. Kanadskému útočníkovi je tak připsána druhá trefa v zápase. Bez asistence.
     
    13:24
    Tutovku spálil Impose. Dostal kotouč přímo mezi kruhy a bez přípravy vypálil. Cormier ale puk vytěsnil vedle branky.
     
    13:03
    Ovšem to se může změnit. Stephens dostává dvě minuty za sekání a Kanada jde do tří.
     
    12:20
    Důrazné napadání v útočné třetině, zisk kotouče a další přesilovka. Glenn Gadwin za vlastní brankou poslal krosčekem protihráče k zemi a kanadští hráči se budou znovu bránit.
     
    09:29
    Anthony Beauvillier nepříjemně zasáhl nohou protihráče a dostává dvě minuty za podražení. Naštěstí pro domácího hráče nešel zásah na koleno.
     
    06:07
    A znovu horko před Cormierem. Kanadský brankář střelu z levé strany pouze vyrazil do prostoru mezi kruhy, kam si sjížděl Volejnicek a nebýt kanadské hole, posílal kotouč do prázdné branky.
     
    04:00
    Kanada právě vstřelila branku!
    Početní výhodu hosté bleskově využívají. Stephens přistrčil kotouč na MATTA BARZALA, který se dostal až před branku a blafákem do bekhendu pokořil van Pottelbergha. Asistence: Mitchell Stephens a Thomas Chabot.
     
    03:47
    První přesilovku zápasu si zahrají Kanaďané. Rychlý pohyb za brankou donutil k faulu Jonase Siegenthalera, jenž dostává dvě minuty za podražení.
    Marken.cz

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 39. Diem (Malgin, Siegenthaler) – 4. Barzal (Stephens, Chabot), 23. Barzal, 30. N. Roy (Harkins, Wotherspoon), 41. Beauvillier (Stephens, Barzal)


    Švýcarsko: van Pottelberghe (Muff) – Standler, Siegenthaler, Pinana, Karrer (C), Weber, Suleski, Bircher – Impose, Malgin, Hischier – Riat, Hodener, Marchon – Miranda, Diem, Prassl – Volejnicek, Thurkauf, Fuchs – Forrer.
    Kanada: Cormier (Sawchenko) – Brisebois, J. Roy, Bear, Wotherspoon, Chabot, Spencer, Capobianco – Beauvillier, Barzal, Stephens (C) – Dubois, Harkins, Sideroff – N. Roy, Gadwin, Benson – Noel.

    Rozhodčí: Bergamelli (FRA), Oskirko (RUS) – Buese (FIN), Lundgren (SWE)

    Diváci: 5 277
    bahis siteleri