Srbsko – Španělsko 4:3 (1:0 po s.n.) | Austrálie – Belgie 4:10 (kon.) | Rumunsko – Island 3:2 (po pr.)
po prodl.
Rumunsko
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
Island
Neděle 19.04.2015, 22:00 • Skautahöllin Laugardal, Reykjavík • Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:45
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! V čase 62:45 se po přihrávce od Zsoka prosazuje ROBERTO GLIGA a Rumunsko vítězí i ve svém posledním zápase na tomto turnaji. Asistence: Levente Zsok, Attila Goga.
     
    55:25
    Velký závar před islandskou brankou! Rumunsko bylo blízko třetí brance, ale Sigurbergsson nakonec dokázal zalehnout kotouč a přerušit hru.
    Robin HEDSTRÖM - 2:2
     
    53:58
    Island právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Helgason přiťukl kotouč ROBINU HEDSTRÖMOVI, který se z levého kruhu trefil přesně ke vzdálenější tyči a Onodi se za jeho střelou jenom ohlédl. Asistence: Andri Helgason, Emil Alengard.
     
    50:55
    Johann Leifsson dostává menší trest za podražení.
     
    43:29
    Adrian Irimia dostává dvě minuty za vražení na hrazení. Přesilovka pro Island.
     
    29:58
    Rumunsko sahá k výměně brankářů. Těžko říct, co za tímto krokem stojí, nicméně branku Rumunů od teď bude hájit Otto Onodi.
    Alexandru MUNTEANU - 2:1
     
    29:11
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Rumuni se vrací do vedení! ALEXANDRU MUNTEANU propálil z velkého úhlu Sigurbergssona dobře mířenou střelou pod břevno. Islandský gólman mávl lapačkou naprázdno a poté se mohl jen ohlédnout za sebe. Asistence: Jevgenij Pysarenko.
    Emil ALENGARD - 1:1
     
    24:36
    Island právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Robin Hedström ujel obraně soupeře a uháněl s pukem sám na branku. Catrinoi Cornea mu chtěl vypíchnout kotouč, ale Hedström se mu dokázal vyhnout a nechal puk volně před brankou, kde ho nakonec dorazil EMIL ALENGARD. Asistence: Robin Hedström.
     
    17:12
    Na druhé straně riskantně vyjel z branky brankář Rumunska, který nedostal puk pod kontrolu a Islanďané málem potrestali jeho zaváhání.
     
    16:32
    Mihaly se dostal s pukem až před Sigurbergssona, který ho však ve velké šanci vychytal!
     
    10:16
    Alexandru Munteanu dostává menší trest za podražení a první přesilovku si zahraje Island.
    Hunor CSERGO - 1:0
     
    09:55
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Rumunsko otevírá v desáté minutě skóre! HUNOR CSERGO dostal přihrávku do mezikruží, kde se otočil s pukem a střelou k tyči překonal Sigurbergssona. Asistence: Ciprian Tapu, Adrian Irimia.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 10. Csergo (Tapu, Irimia), 30. Munteanu (Pysarenko), 63. Gliga (Zsok, Goga) – 25. Alengard (R. Hedström), 54. R. Hedström (Helgason, Alengard)


    Rumunsko: Catrinoi Cornea (30. Onodi) – Goga, Bors, Pysarenko, Flinta, Papp, Sallo, Mastaleriu, Tapu – Zsok, Mihaly, Gliga – Tranca, Imecs, Lorincz – Biro, Timaru, Molnar – Csergo, Munteanu, Irimia.
    Island: Sigurbergsson – (D. Hedström) – B. Árnason, I. Árnason, Blondal, Ingason, Helgason, Jonsson, Eliasson, Andresson – Andresson, Mikaelsson, Leifsson – R. Hedström, Alengard, Gíslason – Maack, Bjarnason, Thormodsson – Magnússon, Bergmann, Sigurdarson.

    Rozhodčí: Liam Sewell – Michael Johnstone, Marko Saković
    bahis siteleri