J. Korea – Chorvatsko 9:4 (kon.) | Litva – Velká Británie 3:2 (kon.) | Nizozemsko – Estonsko 1:3 (kon.)
konec
Litva
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Velká Británie
Neděle 19.04.2015, 17:00 • IJssportcentrum Eindhoven • Mistrovství světa - I. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Šance Británie opět trochu klesly. Bude se totiž vylučovat na jejich straně. Robert Dowd podržel svého protihráče a vyfasoval dvě trestné minuty. Hrát se bude se čtyřmi hráči na obou stranách.
     
    56:02
    Donatas Kumeliauskas (LTV) je vyloučen za faul na jednoho z hostujících hráčů na pět minut plus do konce utkání. Hosté tak mají velikou šanci na vyrovnání.
     
    50:49
    Bude se vylučovat také na druhé straně. Mark Garside (GBR) podrazil při útočné snaze svého soupeře a jde si odsedět dvě minuty na trestnou lavici.
     
    45:01
    A toto již bude opravdu veliká šance Velké Británie. Litva jde do tří. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Nerijus Alisauskas (LTV).
     
    44:38
    Nyní k tomu bude mít dobrou příležitost. Na trestnou lavici putuje Arturas Visockas (LTV) na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    36:24
    Tak pozor. Mark Garside (GBR) dostává dvě minuty za sekání a Litva bude hrát v početní výhodě o dva hráče minutu a třiadvacet vteřin.
     
    35:47
    Tlak Litvy vyvrcholil ve vyloučení Paula Swindlehursta (GBR), který je potrestán dvouminutovým trestem za držení.
     
    25:12
    Britové mají k dispozici další přesilovou hru. Za vražení je vyloučen Donatas Kumeliauskas (LTV).
     
    22:27
    Dovydas Kulevicius (LTV) usedá na dvě minuty na trestnou lavici za sekání. Velká Británie si tak zkusí první přesilovou hru v dnešním utkání.
     
    09:36
    Domácí půjdou opět do čtyř. Za vražení na mantinel je vyloučen David Phillips (GBR), který tak oslabuje své mužstvo.
     
    04:50
    Ben O´Connor (GBR) vyhodil kotouč mezi diváky a je za to potrestán dvěma minutami.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 30. Nomanovas (Rybakov, Visockas), 38. Alisauskas (Kumeliauskas), 54. Gintautas (Kieras, Alisauskas) – 15. Garside (Thomas, Lachowicz), 44. Cowley (Weaver, Prince)


    Litva: Armalis (Baltrunas) – Jasinevicius, Kieras, Alisauskas, Vezelis, Kubilius, Aliukonis – Visockas, Nomanovas, Bauba, Bendzius, Pliskauskas, Cizas, Rybakov, Bosas, Gintautas, Bogdziul, Zidkovas, Kumeliauskas, Baltrukonis, Kulevicius,
    Velká Británie: Bowns (Lyle) – Thomas, David Phillips, Weaver, Richardson, Swindlehurst, Cowley, O´Connor – Haywood, Lachowicz, Myers, Peacock, Farmer, Garside, Dowd, Blight, Boxill, Shields, Jonathan Phillips, Batch, Prince
    bahis siteleri