J. Korea – Chorvatsko 9:4 (kon.) | Litva – Velká Británie 3:2 (kon.) | Nizozemsko – Estonsko 1:3 (kon.)
konec
Nizozemsko
1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
Estonsko
Neděle 19.04.2015, 20:30 • IJssportcentrum Eindhoven • Mistrovství světa - I. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemsku se power play nevydařila a domácí ihned inkasují z hole ANDREJE MAKROVA, který tak završil svůj dnešní hattrick a poslal svou trefou Nizozemce do nižší divize. Bez asistence.
     
    28:55
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Mezi střelce dnešního utkání se zapisuje také ERIK TUMMERS, který v důležitém utkání o sestup do nižší divize snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Dax van de Velden, Diederick Hagemeijer.
     
    18:49
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Estonsko využívá i klasickou početní výhodu. Přesnou ranou se prezentoval hostující ANDREJ MAKROV, který tak v krátkém časovém sledu podruhé skóruje. Bez asistence.
     
    17:27
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Po čtrnácti vteřinách Estonci nabídnutou šanci využívají. Hosty poslal do vedení ANDREJ MAKROV. Asistence: Lauri Lahesalu, Robert Rooba.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 29. Tummers (van de Velden, Hagemeijer) – 18. Makrov (Lahesalu, Rooba), 19. Makrov, 60. Makrov


    Nizozemsko: Meierdres (Oosterwijk) – Vogelaar, de Jong, van Oorschot, van de Velden, Tummers, van Iersel, van Gestel – van den Heuvel, Kevin Bruijsten, Nagtzaam, Mitch Bruijsten, Mason, Wurm, van Biezen, Houkes, van Lijden, Demelinne, Brekelmans, Hagemeijer
    Estonsko: Šumichin (Koitmaa) – Anohhin, Urušev, Auksi, Kerna, Levkovic, Švarogin, Lahesalu – Vorang, Fedoruk, Rooba, Titarenko, Sibircev, Sorokin, Andrejev, Karik, Kuzněcov, Parras, Embrich, Makrov, Jastrebov
    bahis siteleri