USA – Německo 13:1 (kon.) | Kanada – Finsko 3:2 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:7 (kon.)
Česko – Švýcarsko 5:0 (kon.)
konec
Česko
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Švýcarsko
Úterý 21.04.2015, 19:45 • Zug • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě jedna česká trefa v dnešním zápase! FILIP SUCHÝ si najel mezi kruhy a se štěstím procedil puk mezi betony švýcarského brankáře. Ten sice touš přibrzdil, ale touš si i tak našel cestu do brány. Asistence: Filip Hronek.
     
    33:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým přidává čtvrtou branku! Na pravém kruhu dostal více prostoru JAKUB ZBOŘIL, napřáhl a puk nakonec zaplul do sítě švýcarského brankáře. Ten na puk zrovna moc dobře neviděl, protože mu před očima projel Suchý. Bez asistence.
     
    28:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    První formace přidává i třetí branku v dnešním duelu! PAVEL ZACHA oklamal po delším tlaku soupeřovy obránce, najel si mezi kruhy a přesně umístěnou střelou k tyči překonal švýcarského brankáře. Asistence: Michael Špaček.
     
    17:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým přidává druhý přesný zářez v utkání. Kaše zatáhl další puk do útočného pásma, individuálně se zbavil svého strážce a puk následně předložil na druhou stranu volnému MICHAELU ŠPAČKOVI. Ten již neměl složitý úkol a posílá svůj tým do dvoubrankového náskoku. Asistence: David Kaše.
     
    15:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi otevírají skóre dnešního zápasu! Po Zbořilově útočném výletu se k odraženém puku dostal uzdravený kapitán DAVID KAŠE, který pohotově vrátil puk do sítě. Asistence: Jakub Zbořil.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 16. Kaše (Zbořil), 18. Špaček (Kaše), 29. Zacha (Špaček), 34. Zbořil, 60. Suchý (Hronek)


    Česko: Vladař (Stezka) – Hájek, Zbořil, Hronek, Krenželok, Kalina, Budík, Adámek – Zacha, Špaček, Kaše (C) – Chlapík, Koblížek, Jašek – Stránský, Suchý, Dufek – Anděl, Furch, Svoboda – Procházka.
    Švýcarsko: van Pottelberghe (Muff) – Stadler, Siegenthaler, Suleski, Pinana, Bircher, Weber – Impose, Malgin (C), Thurkauf – Riat, Holdener, Fuchs – Volejníček, Miranda, Prassl – Forrer.

    Rozhodčí: Iverson (CAN), Solem (NOR) – Buese (FIN), Piche (CAN)

    Diváci: 2468
    bahis siteleri