Kazachstán – Japonsko 7:2 (kon.) | Itálie – Maďarsko 1:4 (kon.) | Polsko – Ukrajina 3:2 (kon.)
konec
Kazachstán
7:2 (3:0, 0:0, 4:2)
Japonsko
Středa 22.04.2015, 13:00 • Krakow Arena • Mistrovství světa - I. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
    Go TANAKA - 7:2
     
    53:51
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Ve třetí třetině se s góly roztrhl pytel! Kudži poslal z levé strany puk před branku, kde holí zasáhl kotouč GO TANAKA a po odrazu od brusle kazašského obránce skončil puk v bráně Kazachstánu. Branku ještě kontroloval videorozhodčí, ale vše proběhlo v souladu s pravidly, takže gól je uznán. Asistence: Šuhej Kudži, Masahito Nišiwaki.
    Fjodor POLIŠUK - 7:1
     
    52:52
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazaši se dostali do přečíslení dva na jednoho a Ruděnko našel v ideální moment přihrávkou FJODORA POLIŠUKA, který už měl snadnou práci a zasadil Japoncům sedmý úder. Asistence: Konstantin Ruděnko.
    Jevgenij RYMAREV - 6:1
     
    48:09
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Začíná to vypadat hodně jednoznačně! Krasnoslobodcev našel zpětnou bekhendovou přihrávkou JEVGENIJE RYMAREVA, který propálil Ita a zvýšil už na 6:1 pro Kazachy. Asistence: Vadim Krasnoslobodcev.
    Konstantin RUDĚNKO - 5:1
     
    45:06
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Japonci byli v oslabení pod velkým tlakem, který sice do Ušuho návratu dokázali ustát, ale těsně po skončení přesilové hry přeci jen kapitulují. Po pěkné kombinaci se puk dostal před branku ke KONSTANTINU RUDĚNKOVI, který zblízka překonává Ita. Asistence: Roman Starčenko, Fjodor Polišuk.
    Roman STARČENKO - 4:1
     
    42:35
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Panšin získal útočné pásmo, v němž přenechal kotouč ROMANU STARČENKOVI, který dostal od japonské obrany hodně prostoru, najel si s kotoučem do mezikruží a přesnou střelou pod víko nedal Itovi šanci. Asistence: Michail Panšin, Vjačeslav Trjasunov.
    Šuhej KUDŽI - 3:1
     
    41:16
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonci dramatizují zápas! Tanaka zavezl puk do útočného pásma, kde vystřelil nepřesně a k puku se po odrazu od zadní mantinel dostal ŠUHEJ KUDŽI, který z velkého úhlu trefil miniaturní mezírku mezi Polujektovem a bližší tyči a kotouč zapadl do branky. Asistence: Go Tanaka, Masahito Nišiwaki.
    Roman STARČENKO - 3:0
     
    19:03
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Janadori udělal obrovskou chybu na útočné modré, kde přišel o kotouč a do samostatného úniku se vydal ROMAN STARČENKO, který si najel až před Fukufudžiho, jehož překonal střelou nad pravý beton. Bez asistence.
    Fjodor POLIŠUK - 2:0
     
    06:48
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazaši využívají přesilovou hru! Semjonovu střelu od modré šikovně tečoval před Fukufudžim FJODOR POLIŠUK a japonský brankář byl bez šance. Asistence: Maxim Semjonov, Kevin Dallman.
    Kevin DALLMAN - 1:0
     
    02:38
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazachům stačili dva střelecké pokusy na první branku! Přihrávku od Ruděnka zužitkoval KEVIN DALLMAN, který z levého kruhu propálil Fukufudžiho a Kazachstán jde už ve třetí minutě do vedení. Asistence: Konstantin Ruděnko, Roman Starčenko.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 3. Dallman (Ruděnko, Starčenko), 7. Polišuk (Semjonov, Dallman), 20. Starčenko, 43. Starčenko (Panšin, Trjasunov), 46. Ruděnko (Starčenko, Polišuk), 49. Rymarev (Krasnoslobodcev), 53. Polišuk (Ruděnko) – 42. Kudži (Tanaka, Nišiwaki), 54. Tanaka (Kudži, Nišiwaki)


    Kazachstán: Polujektov (Malgin) – Savčenko, Trjasunov, Dallman, Litviněnko, Semjonov, Lakiza, Lipin, Metalnikov – Polišuk, Starčenko, Ruděnko – Žajlauov, Puškarjov, Spiridonov – Savenkov, Rymarev, Krasnoslobodcev – Voroncov, Chudjakov, Panšin.
    Japonsko: Fukufudži (20. Ito) – Ušu, Janadori, Sasaki, Manošima, Hašiba, Kumagai, Jamada, Sato – R. Tanaka, Kudži, Hirano – Takahaši, Nišiwaki, Obara – G. Tanaka, Ueno, Jamašita – Takagi, Mitamura, Osawa.

    Rozhodčí: Viki Trilar, Marc Wiegand – Rene Jensen, Wojciech Moszczynski
    bahis siteleri