Kazachstán – Japonsko 7:2 (kon.) | Itálie – Maďarsko 1:4 (kon.) | Polsko – Ukrajina 3:2 (kon.)
konec
Itálie
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
Maďarsko
Středa 22.04.2015, 16:30 • Krakow Arena • Mistrovství světa - I. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
    Marton VAS - 1:4
     
    59:16
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Italům v útočné třetině utekl puk, k němuž se dostal MARTON VAS, který přes celé hřiště trefuje prázdnou branku. Bez asistence.
    Alexander EGGER - 1:3
     
    45:16
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové rychle odpovídají! Zanatta našel přihrávkou Ihnacaka, který místo střely zvolil přihrávku na úplně volného ALEXANDERA EGGERA, pro něhož bylo snadnou úlohou dopravit kotouč do odkryté branky. Rajna se nestihl přemístit a neměl šanci zakročit. Asistence: Brian Ihnacak, Michael Angelo Zanatta.
    Ištván SOFRON - 0:3
     
    43:01
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    IŠTVÁN SOFRON zavezl puk do útočného pásma, kde si našel střeleckou pozici a následně propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Marton Vas, Daniel Kóger.
    Balint MAGOSI - 0:2
     
    17:52
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Nagy vyhrál buly v útočném pásmu přímo na BALINTA MAGOSIHO, který se opřel do kotouče a střelou nad pravý beton překonává Bernarda. Asistence: Krisztián Nagy.
    Daniel KÓGER - 0:1
     
    10:52
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Maďaři stihli přesilovku využít! Sarauer přihrál před modrou volnému Banhamovi, který vypálil na branku a jeho střele pomohl za Bernardova záda DANIEL KÓGER. Asistence: Frank Banham, Andrew Sarauer.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 46. Egger (Ihnacak, Zanatta) – 11. Kóger (Banham, Sarauer), 18. Magosi (Nagy), 44. Sofron (M. Vas, Kóger), 60. M. Vas


    Itálie: And. Bernard (Tragust) – Hofer, Helfer, Gander, Ant. Bernard, Ramoser – Sullivan, Marchetti, Insam, Ihnacak, Di Casimirro – M. A. Zanatta, Egger, Frigo, Morini, Kostner – Trivellato, L. Zanatta, Felicetti, Andergassen, Frei.
    Maďarsko: Rajna (Bálizs) – Metcalfe, Szirányi, Sarauer, Kóger, Sofron – Orbán, Pozsgai, Sebők, Banham Hári – Gőz, M. Vas, Kovács Cs., Erdély, J. Vas – Kiss D., Benk, Nagy, Vincze, Magosi.

    Rozhodčí: Andris Ansons (LAT), Marcus Linde (SWE) – Andrew Dalton (GBR), Tibor Rovenský (SVK)
    bahis siteleri