Paderborn – W. Brémy 2:2 (kon.) | Mönchengladbach – Wolfsburg 1:0 (kon.)
konec
SC Paderborn 07
2:2 (2:1)
Werder Brémy
Neděle 26.04.2015, 15:30 • Benteler-Arena • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to to vše. Děkuji za pozornost a těším se na Vás při sledování dalších online přenosů. Hezký zbytek nedělního večera! (17:34:34)
     
    Utkání je u konce! Statistiky obdržených branek obou celků nám už před dnešním zápasem napověděly, že bychom se mohli dočkat většího počtu branek, což se potvrdilo. První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl, ale i přesto byli k vidění tři branky. Skóre otevřel parádním volejem Mario Vrančić, o malou chvíli později zdvojnásobil vedení domácích Moritz Stoppelkamp. Těsně před koncem první půle domácí snížili zásluhou přesné hlavičky Davie Selkeho.

    V úvodu druhého poločasu byl jasně lepším týmem Paderborn, který hrozil především ze standartních situací. Ovšem ani jedna z nich brankou neskončila a přišel trest v podobě vyrovnání. Po nějaké minutě strávené na hřišti se do míče opřel Izet Hajrović a přesnou ranou k tyči stanovil konečné skóre dnešního utkání. Posledních deset minut dohrávali domácí v deseti, ale hráči Werderu si s nabídnutou početní převahou nedokázali poradit a oba soupeři se tak dnes o body podělí.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí poctivě brání a když se jim podaří získat míč do svého držená, tak velice zkušeně šetří čas a získávají cenné vteřinky.
     
    90+2
    Ke konci utkání začali z nebe padat dlouhé provazce deště.
     
    90+1
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Elias Kachunga, přichází Christian Strohdiek.
     
    90
    Čtvrtý sudí bude nastavovat tři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Mario Vrančić, přichází Patrick Ziegler.
     
    89
    Hosté sice kombinují v bezprostřední blízkosti velkého vápna Paderbornu, ale jejich akcím chybí nějaký nápad.
     
    88
    Werder měl nyní k dispozici dva rohy za sebou, avšak ani z jednoho nedokázal vytěžit byť jen vážnější ohrožení branky domácích.
     
    87
    Hosté si zahrávají s ohněm. Nyní po pravé straně nechali uniknout Stoppelkampa, který se z úhlu řítil téměř sám na Casteelse, ale do jeho rány včas vložil nohu Prödl.
     
    86
    Koç se nyní blýskl překrásnou individuální akcí! Na půlce hřiště získal balón, rozkmital své rychlé nohy, položil si jednoho a poté i druhého protihráče. Jeho krásné sóloakci však jistým zákrokem vystavil stopku Casteels.
     
    85
    Domácí se nyní na delší chvíli dostali k míči a rozhodně nikam spěchat nebudou.
     
    83
    Stoppelkamp vybojoval pro své spoluhráče příležitost v podobě kopu od rohového praporku, ale tentokráte se mu centr vůbec nepovedl.
     
    82
    Hosté se teď velmi zlobí. Fritz byl faulován na hranici malého vápna, jenže píšťalka hlavního sudího zůstala němá. O malou chvíli později si Junuzović vyšlápl na Bakalorze, což už podle rozhodčího faul byl.
     
    81
    Ayçiçekův centr nenašel nikoho ze spoluhráčů, Kruse bude odkopávat od své branky.
     
    80
    Hostům se teď naskýtá obrovská šance na otočení vývoje utkání. Brémy teď trpělivě kombinují a čekají na nějakou mezírku v obraně svého oponenta.
     
    78
    Domácí budou ve zbývajícím hracím čase dohrávat o deseti. Heinloth po zbytečném zákroku vidí druhou žlutou a následně červenou kartu!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 25. Vrančić (Stoppelkamp), 27. Stoppelkamp (Koç) – 45. Selke (Prödl), 75. Hajrović (Lukimya-Mulongoti)

    Karty:   33. Heinloth (PDN), 72. Vrančić (PDN) – 35. Bargfrede (BRM)   78. Heinloth (PDN)


    SC Paderborn 07: Kruse – Brückner, Hünemeier (C), Rafa, Heinloth – Stoppelkamp, Vrančić (90. Ziegler), Bakalorz, Koç – Kachunga (90+1. Strohdiek), Lakić (74. Kutschke).
    Náhradníci: Lueck – Rupp, Ziegler, Kutschke, Sağlık, Strohdiek, Vucinovic.

    Werder Brémy: Casteels – Gebre Selassie, Lukimya-Mulongoti, Gálvez (74. Hajrović), Prödl – Bargfrede (46. Ayçiçek), Fritz (C), Junuzović, Öztunali (46. Kroos) – Selke, Di Santo.
    Náhradníci: R. Wolf – Makiadi, Hajrović, Yıldırım, Kroos, Ayçiçek, Sternberg.

    Rozhodčí: Florian Meyer – Frank Willenborg, Christoph Bornhorst
    bahis siteleri