Švýcarsko – Česko 6:0 (kon.)
konec
Švýcarsko
6:0 (3:0, 1:0, 2:0)
Česko
Neděle 26.04.2015, 15:00 • Sportpark Bergholz, Wil (Švýcarsko) • Euro Floorball Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
    Flurina MARTIOVÁ - 6:0
     
    48:50
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky z trestného střílení je FLURINA MARTIOVÁ. Švýcarská obránkyně šla s míčkem hodně pomalu a po několika náznacích pohybu vystřelila do pravého horního rohu. Míček zapadl Horňákové do brány.
    Michelle WIKIOVÁ - 5:0
     
    45:27
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Toto byla hodně velká chyba české útočnice. Ta totiž poslala z rohu hrací plochy, za bránou Schmidové, míček na půlící čáru, přesně na hůl Rüttimannové. Ta si v úniku 2 na 1 vyměnila několikrát míček s MICHELLE WIKIOVOU, která nakonec vzala celou akci na sebe, udělala kličku Horňákové a zakončovala do prázdné brány. Povedená akce v podání domácích hráček. Asistence: Corin Rüttimannová.
    Michelle WIKIOVÁ - 4:0
     
    39:05
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Míček se ještě odrazil zpět na hůl domácích hráček a tak Rüttimannová směřovala od levého matninelu přihrávku na roh brankoviště, kde se nacházela MICHELLE WIKIOVÁ. Ta se nijak nerozpakovala a míček trefila z prvního doteku k pravé tyči české brankářky. Asistence: Corin Rüttimannová.
    Sonja PUTZIOVÁ - 3:0
     
    18:27
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky už byly v úzkých a tak pouze míček nahodili směrem na bránu Kubíčkové. Míček zachytila Čapková, jenže od její hole se míček odrazil přesně na hůl SONJY PUTZIOVÉ, která se střelou z první při zakončení nemýlila. Bez asistence.
    Seraina ULBEROVÁ - 2:0
     
    14:41
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky předvedly od půlící čáry akci na jeden dotek, na jejíž konci byla SERAINA ULBEROVÁ, která nedala Kubíčkové šanci na zákrok. Asistence: Katrin Zwinggiová.
    Corin RÜTTIMANNOVÁ - 1:0
     
    12:20
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Domácí hráčky vyhrály souboj u mantinelu, kdy obě hráčky svádějící souboj skončili na zemi. Míček se odrazil na hůl jedné z hráček Švýcarska, která ho posunula před bránu na lépe postavou CORIN RÜTTIMANNOVOU a ta už dokázala usměrnit míček za záda české brankářky. Asistence: Flurina Martiová.

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 13. Rüttimannová (Martiová), 15. Ulberová (Zwinggiová), 19. Putziová, 40. Wikiová (Rüttimannová), 46. Wikiová (Rüttimannová), 49. Martiová (TS)


    Švýcarsko: Schmidová (Heineiová) – Martiová, von Rickenbachová, Sgierová, Wüthrichová, Mischlerová, Altweggová, Liechtiová – Wikiová, Rüttimannová, Ludwigová – Putziová, Ulberová, Zwinggiová – Stellaová, Scheideggerová, Baumgartnerová – Bartschiová, Spichigerová
    Trenér: Pius Truttmann

    Česko: Kubíčková (Horňáková) – Bachmaierová, Koníčková, Leierová, Ratajová, Halfarová, Čapková – Urbánková, Krupnová, Vojáčková – T. Pilíková, Jarolímová, Mlejnková – Sládečková, L. Pilíková, Enenkelová – Paulovičová, Hubáčková, Veselá
    Trenér: Miroslav Janovský

    Rozhodčí: Maris Kumerdanks, Kaspars Kristapsons (oba LAT)

    Diváci: 689