Česko – Švýcarsko 9:16 (kon.)
konec
Česko
9:16 (2:3, 3:5, 4:8)
Švýcarsko
Neděle 26.04.2015, 11:00 • Göransson Aréna, Sandviken • Euro Floorball Tour (muži)
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00 a budeme z něj přinášet jen důležité informace.
     
    Vážení florbaloví příznivci. vítám vás u posledního zápasu české reprezentace na turnaji Eurofloorball tour, konaném ve švédském Sandvikenu.
     
    Tým trenéra Cepka oba duely na turnaji prohrál. V pátek nestačil na domácí Švédsko (7:3) a včera podlehl i Finsku (2:5). Podobně dopadli i Švýcaři, kteří rovněž s oběma soupeři prohráli, navíc v obou zápasech inkasovali deset a více gólů. Švédsku podlehli 10:2 a Finsku dokonce 11:4. Menším favoritem je tudíž česká reprezentace.
     
    Z českého týmu nevyniká žádná osobnost. O pět gólů se postaralo pět českých hráčů. V zápase se Švédskem prostřelili domácího gólmana Bagin, Sladký a Suchánek a včera proti Finsku uspěli Jendrišák s Curneym.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Binder (Bauer) – Jelínek, Sýkora, Veltšmíd, Suchánek, Ullmann, Podhráský, Šešulka – Curney, Jendrišák, Šebek – Tokoš, Tomašík, Valeš – Chroust, Bagin, Šimek – Šebek, Sladký.

    Švýcarsko: Meier (Hitz) – Bischofberger, Bolliger, Schmoker, Friolet, Graf, Berry – Maurer, Engel, Scalvinoni – Fluehmann, Riedi, Schaub – Buchli, Braillard, Laely – Ruegger, Camenisch, Mendelin.

    Rozhodčí: Vilkii, Alakare.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    02:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Matěj Jendrišák nahrál do volné pozice TOMÁŠOVI SÝKOROVI a ten rychlou střelou do horní poloviny brány otevírá skóre zápasu. Asistence: Matěj Jendrišák.
    Tomáš SÝKORA - 1:0
     
    04:03
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Braillard našel při přečíslení dva na jednoho v ještě lepší pozici REMA BUCHLIHO, který nedal Binderovi šanci. Asistence: Tim Braillard.
    Remo BUCHLI - 1:1
     
    04:28
    Matěj Jendrišák (CZE) si počínal nedovoleně a poslal k zemi jednoho ze švýcarských hráčů, za což dostává dvě minuty.
     
    06:30
    Češi úvodní oslabení přežili bez gólové újmy.
     
    09:58
    Laely se u levé tyče tlačil do zakončení, ale přihrávku vzduchem netrefil ideálně z první a přestřelil českou bránu.
     
    10:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce Čechů! Bagin přihrál za bránu Chroustovi, ten rychlou nahrávkou našel zcela volného MARTINA ŠIMKA, pro kterého nebyl problém uklidit míček po zemi k levé tyči. Asistence: Tomáš Chroust.
    Martin ŠIMEK - 2:1
     
    14:59
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Bischofberger si vyběhl z levé strany na pravou a rychlou přihrávkou našel před bránou nehlídaného MANUELA MAURERA, který přesnou střelou dostal míček za záda brankáře Bindera. Asistence: Nicola Bischofberger.
    Manuel MAURER - 2:2
     
    16:43
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Curney přihrávku na Jendrišáka před vlastní brankoviště vystihl MANUEL MAURER a pohotovou střelou poslal Švýcary poprvé v utkání do vedení. Bez asistence.
    Manuel MAURER - 2:3
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Suchánek se rozběhl po levé straně, vystřelil od mantinelu, brankář Meier míček pouze vyrazil před sebe a dobíhající MILAN TOMAŠÍK neskutečným důrazem vrátil balónek do švýcarské brány. Asistence: Patrik Suchánek.
    Milan TOMAŠÍK - 3:3
     
    24:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi opět vedou. Jendrišák našel křížnou přihrávkou PATRIKA DÓŽU, brankáři dobře zaclonil Curney a Dóža rychlou střelou z první vrací vedení na českou stranu. Asistence: Matěj Jendrišák.
    Patrik DÓŽA - 4:3
     
    26:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    VOJTĚCH BAGIN si seběhl od pravého mantinelu před brankáře Meiera a střelou do horní poloviny brány zvyšuje na 5:3. Asistence: Filip Ullmann.
    Vojtěch BAGIN - 5:3
     
    27:21
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři snižují. NICO SCALVINONI si zaběhl za branku a střelou do brankáře Bindera poslal míček do české svatyně. Asistence: Manuel Maurer.
    Nico SCALVINONI - 5:4
     
    27:27
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A máme zde opět vyrovnáno! Švýcaři se znovu prosazují po šesti sekundách, když Češi špatně vyhodili, míček se odrazil od Buchliho ke CLAUDIOVI LAELYMU, který už věděl, co s míčkem udělat. Asistence: Remo Buchli.
    Claudio LAELY - 5:5
     
    29:32
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Máme to tady jako na houpačce a Švýcaři jsou znovu ve vedení. Od levého mantinelu našel Buchli před bránou volného CLAUDIA LAELYHO a ten pohotovou střelou upravuje skóre na 6:5 pro Švýcary. Asistence: Remo Buchli.
    Claudio LAELY - 5:6
     
    31:26
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři se dostali do rychlého brejku, Maurer našel z druhé strany nabíhajícího MANUELA ENGELA, který přízemní střelou zvyšuje na 7:5 pro Švýcary. Asistence: Manuel Maurer.
    Manuel ENGEL - 5:7
     
    35:34
    Druhé vyloučení českého týmu. Na dvě minuty si šel odpočinout Milan Tomašík.
     
    37:26
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři využívají přesilovku. Bischofberger našel dlouhým křížným pasem na pravé straně MANUELA MAURERA, švýcarský útočník si zpracoval míček a přesnou střelou přes bránící hráče završil hattrick. Asistence: Nicola Bischofberger.
    Manuel MAURER - 5:8
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 12:24.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    42:57
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Rychlou kombinaci Švýcarů po téměř celé polovině soupeře zakončil přesnou střelou NICO SCALVINONI. Asistence: Tim Braillard.
    Nico SCALVINONI - 5:9
     
    47:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kombinaci po ose Tokoš – Tomašík – LUKÁŠ VELTŠMÍD zakončil posledně jmenovaný rychlou střelou do horní poloviny brány. Asistence: Milan Tomašík.
    Lukáš VELTŠMÍD - 6:9
     
    48:28
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři se dočkali vytoužené desáté branky. Rychlý protiútok zakončil po přihrávce Engela od pravého mantinelu zakončující MANUEL MAURER. Asistence: Manuel Engel.
    Manuel MAURER - 6:10
     
    48:57
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři dnes kombinačně září. Další akci zakončil po křížném pasu Buchliho do odkryté brány střílející CLAUDIO LAELY. Asistence: Remo Buchli.
    Claudio LAELY - 6:11
     
    48:57
    Český trenér Radim Cepek si vybral oddechový čas.
     
    50:06
    První komplikace pro švýcarský tým. Za sekání si šel na dvě minuty odpočinout Remo Buchli.
     
    50:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají přesilovku. Jendrišák našel rychlým pasem od mantinelu u vzdálenější tyče číhajícího TOMÁŠE SÝKORU a českému obránci stačilo jen nastavit hokejku, aby míček usměrnil do branky. Asistence: Matěj Jendrišák.
    Tomáš SÝKORA - 7:11
     
    50:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další branka českého týmu. MARTIN TOKOŠ si ze středu vyběhl na levou stranu, natáhl ke střele a poslal míček do švýcarské brány. Asistence: Tomáš Sladký.
    Martin TOKOŠ - 8:11
     
    51:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři se znovu zapojují do rozjetého gólostroje. Po přihrávce Laelyho zvyšuje na 12:8 ve prospěch helvétského kříže REMO BUCHLI. Asistence: Claudio Laely.
    Remo BUCHLI - 8:12
     
    52:57
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Aktéři předchozí branky si role vyměnili. Buchli našel zpoza brány před velkým brankovištěm CLAUDIA LAELYHO a ten bekhendovou střelou překvapil brankáře Bindera. Asistence: Remo Buchli.
    Claudio LAELY - 8:13
     
    53:28
    Maurer ukázal Jelínkovi záda a byl při úniku faulován. Čeká nás trestné střílení. Pokud ho Švýcaři nepromění, bude následovat pro českého obránce dvouminutový trest.
     
    53:28
    Manuel Maurer zvolil rychlý rozběh a rychlou kličku, ale na Bindera nevyzrál. Trestné střílení tak zůstalo neproměněno a bude následovat přesilovka pro Švýcary.
    Manuel Maurer nevyzrál na Bindera.
     
    54:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    MARTIN TOKOŠ vystihl rozehrávku Švýcarů, utekl po pravé straně, kde se trochu zbrzdil, ale poté se obtáhl kolem dvou soupeřů a přesnou střelou snižuje v oslabení na 9:13. Bez asistence.
    Martin TOKOŠ - 9:13
     
    54:56
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    V české obraně na chvíli zavládl chaos, čehož Švýcaři gólově využili. Bischofberger našel před brankou MANUELA ENGELA a ten počtrnácté donutil lovit Bindera míček ze sítě.
    Manuel ENGEL - 9:14
     
    56:56
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Další akce Švýcarů končí gólem. Po pravé straně se protáhl REMO BUCHLI a nedal Binderovi šanci – 9:15. Asistence: Tim Braillard.
    Remo BUCHLI - 9:15
     
    59:05
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A další krásná kombinace Švýcarů na jeden dotek, kterou zakončil prvním gólem v utkání po přihrávce Maurera FLORIAN BOLLIGER. Asistence: Manuel Maurer.
    Florian BOLLIGER - 9:16
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Viděli jsme divoké utkání, které vyvrcholilo ve třetí třetině dvanácti góly. Nejlepšími hráči byli vyhlášeni Čech Vojtěch Bagin (1+0) a Švýcar Manuel Maurer, který zaznamenal osm kanadských bodů za pět gólů a tři asistence.
     
    Loučím se s vámi s konstatováním, že Švýcaři si dnes vybojovali bronzovou příčku a Češi končí na turnaji čtvrtí. O vítězi rozhodne odpolední duel mezi Švédskem a Finskem. (13:09:30)

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 3. Sýkora (Jendrišák), 11. Šimek (Chroust), 21. Tomašík (Suchánek), 25. Dóža (Jendrišák), 27. Bagin (Ullmann), 48. Veltšmíd (Tomašík), 51. Sýkora (Jendrišák), 51. Tokoš (Sladký), 55. Tokoš – 5. Buchli (Braillard), 15. Maurer (Bischofberger), 17. Maurer, 28. Scalvinoni (Maurer), 28. Laely (Buchli), 30. Laely (Buchli), 32. Engel (Maurer), 38. Maurer (Bischofberger), 43. Scalvinoni (Braillard), 49. Maurer (Engel), 49. Laely (Buchli), 52. Buchli (Laely), 53. Laely (Buchli), 55. Engel (Bischofberger), 57. Buchli (Braillard), 60. Bolliger (Maurer)


    Česko: Binder (Bauer) – Jelínek, Sýkora, Veltšmíd, Suchánek, Ullmann, Podhráský, Šešulka – Curney, Jendrišák, Šebek – Tokoš, Tomašík, Valeš – Chroust, Bagin, Šimek – Šebek, Sladký.
    Švýcarsko: Meier (Hitz) – Bischofberger, Bolliger, Schmoker, Friolet, Graf, Berry – Maurer, Engel, Scalvinoni – Fluehmann, Riedi, Schaub – Buchli, Braillard, Laely – Ruegger, Camenisch, Mendelin.

    Rozhodčí: Vilkii, Alakare

    Diváci: 203
    bahis siteleri