Kanada – Švýcarsko 5:2 (kon.) | USA – Finsko 2:1 (po pr.)
po prodl.
USA
2:1 (0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)
Finsko
Neděle 26.04.2015, 19:08 • Bossard Arena, Zug • Mistrovství světa do 18 let • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
    Colin WHITE - 2:1
     
    72:18
    USA právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! I na tuhle akci byl finský brankář Vehviläinen krátký. Bracco našel před bránou dobře postaveného COLINA WHITA, který se štěstím procedil puk za záda finského brankáře. Amerika tak zůstává dominantní na Všichni hráči klečí zkroušeně na ledě a nemohou uvěřit, jaký kousíček chyběl k tomu, aby favorizovanou Ameriku ve finále porazili. Asistence: Jeremy Bracco.
    Jack ROSLOVIC - 1:1
     
    48:41
    USA právě vstřelilo branku!
    Srovnáno! Amerika po velkém náporu dorovnává jednobrankovou ztrátu a finský čaroděj Vehviläinen poprvé kapituluje. Rána JACKA ROSLOVICE z bezprostřední blízkosti byla natolik důrazná, že brankář Finska nestačil včas sklapnout betony k sobě. Zápas tak může v 49. minutě začít prakticky od začátku. Asistence: Matthew Tkachuk, Chad Krys.
    Julius NATTINEN - 0:1
     
    00:17
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Úvod jako hrom! Již v desáté vteřině měl šanci americký útočník, zahřmělo ale na druhé straně z rychlého protiútoku! Do přečíslení dva na jednoho se dostali Finové, Aho přihrál na pravé křídlo spoluhráči JULIUSOVI NATTINEOVI, který z první procpal puk do americké brány. Asistence: Sebastien Aho.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 49. Roslovic (Tkachuk, Krys), 73. White (Bracco) – 1. Nattinen (Aho)


    USA: Sarthou (Oettinger) – Krys, McAvoy, Jones, Boka, Masonius, Fitzgerald, Ruggiero – Tkachuk, Matthews, Roslovic – Bracco, Keller, White – Kunin (C), Greenway, Fischer – Warren, Floodstrand, Thompson – Terry.
    Finsko: Vehviläinen (Heljanko) – Leskinen, Saarijarvi, Niemelainen, Vainio, Mattila, Valimaki, Salo – Aho, Tammela, Nattinen – Saarela, Puljujarvi, Laine – Bjorkqvist (C), Niemela, Mattila – Palmu, Ruotsalainen, Tavernier – Piipponen.

    Rozhodčí: Iverson (CAN), Rohatsch (GER) – Otmachov (RUS), Piche (CAN)
    bahis siteleri