Kanada – Švýcarsko 5:2 (kon.) | USA – Finsko 2:1 (po pr.)
konec
Kanada
5:2 (3:2, 2:0, 0:0)
Švýcarsko
Neděle 26.04.2015, 15:08Mistrovství světa do 18 let • O 3.–4. místo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:07
    Švýcaři si konec komplikují. Na ledě jich bylo hned sedm a přichází trest pro hráčskou lavici.
     
    57:15
    Švýcaři odvolávají gólmana.
     
    56:07
    V pěti ale dlouho zámořští hráči nevydrželi. Matt Spencer dostává dvě minuty za sekání.
     
    53:54
    Kanaďané budou tři vteřiny ve třech. Tyer Benson dostává dvě minuty za hákování.
     
    51:56
    Kanada jde do čtyř. Dvě minuty za sekání dostává Mitchell Stephens.
     
    51:51
    Série švýcarských gólovek. Holdener netrefil poloprázdnou branku z pravé strany a následně nepochodil ani Marchon, který pálil z druhé strany.
     
    49:44
    Makai Holdener svedl závod s kanadským bekem a nakonec zvítězil. Kotouč nahrnul do klečícího Sawchenka a všemi prostředky se snažil dostat puk za brankovou čáru. To se mu ale nepovedlo.
    Glenn GAWDIN - 5:2
     
    38:43
    Kanada právě vstřelila branku!
    Znovu. Křižná přihrávka, střela a dorážka. GLENN GAWDIN byl první u kotouče po Spencerově střele a z mezikruží vstřelil pátý gól Kanady. Asistence: Matt Spencer a Thomas Chabot.
    Brett HOWDEN - 4:2
     
    36:25
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tlak do branky a Kanada znovu vede o dva góly. Ve zmatku na branovišti se nejlépe zorientoval BRETT HOWDEN, jenž z pravé strany poslal kotouč za ležícího van Pottelbergha. Asistence: Nicolas Roy.
     
    30:32
    Švýcary čeká přesilová hra. Jansen Harkins dostává dvě minuty za sekání.
     
    30:15
    Stephens dostal puk na levý kruh a tlačil ho pod horní tyč. To se mu ale nepovedlo a právě o horní tyč se kotouč odrazil do ochranné sítě.
     
    21:29
    Sideroff se z pravé strany kličkou dostal až na brankoviště, ale svůj bekhend poslal vedle branky.
    Marco MIRANDA - 3:2
     
    18:55
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Sawchenko neměl sebemenší šanci. Pinanovu střelu od modré na brankovišti tečoval MARCO MIRANDA a poslal kotouč pod horní tyč. Asistence: Christian Pinana a Robin Fuchs.
    Damien RIAT - 3:1
     
    17:30
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita. Pinana dostal puk na modrou a dobře viděl volného DAMIENA RIATA na levé straně, jenž pálil takřka do prázdné branky. Asistence: Christian Pinana a Auguste Impose.
     
    15:46
    První vyloučení dnešního zápasu. Dvě minuty za vražení na hrazení dostává Nicolas Roy.
     
    15:19
    Impose se urval s Malginem a z druhé vlny je doplnil Riat. Právě on dostal od Imposeho kotouč a pálil z mezikruží. Sawchenko kotouč krotil na hrudníku.
     
    14:40
    Tentokrát už to ale bylo jiné. Malgin se protáhl mezi třemi hráči a dostal se až před Sawchenka. Ten ale mezeru mezi betony utěsnil.
     
    13:47
    Nathan Noel měl na hokejce čtvrtý gól. Obránce ho vyslal do samostatného úniku, ovšem jeho střelu na lapačku si van Pottelberghe pohlídal. Následně Švýcaři vyhazují.
    Deven SIDEROFF - 3:0
     
    11:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané znovu na dlouhé desítky vteřin nepustili soupeře z pásma a končí to gólem. Knott přistrčil kotouč na DEVENA SIDEROFF, který pokořil švýcarského gólmana. Asistence: Graham Knott a Kyle Capobianco.
    Jansen HARKINS - 2:0
     
    09:39
    Kanada právě vstřelila branku!
    Dalšímu zámku Švýcaři neodolali. Noel vybojoval kotouč v rohu a jeho nepovedená střela poslala puk na hokejku JANSENA HARKINSE, jenž poslal Kanadu do dvoubrankového vedení. Asistence: Nathan Noel.
    Glenn GAWDIN - 1:0
     
    07:09
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané se ujímají vedení. GLENN GADWIN přihrával z pravé strany, ale kotouč se o švýcarskou hůl odrazil za záda brankáře van Pottelbergheho. Asistence: Tyler Soy.
    Marken.cz

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 8. Gawdin (Soy), 10. Harkins (Noel), 12. Sideroff (Knott, Capobianco), 37. Howden (N. Roy), 39. Gawdin (Spencer, Chabot) – 18. Riat (Pinana, Impose), 19. Miranda (Pinana, Fuchs)


    Kanada: Sawchenko (Cormier) – Brisebois, J. Roy, Bear, Wotherspoon, Chabot, Spencer, Capobianco – Knott, Barzal, Stephens (C) – N. Roy, Sideroff, Howden – Noel, Harkins, Benson – Dubois, Beauvillier, Gawdin – Soy.
    Švýcarsko: van Pottelberghe (Muff) – Stadler, Siegenthaler, Suleski, Pinana, Bircher, Weber – Riat, Impose, Malgin (C) – Holdener, Hischier, Marchon – Volejnicek, Thurkauf, Forrer – Miranda, Fuchs, Prassl.

    Rozhodčí: Pešina (CZE), Pitoscia – Oliver (oba USA), Sormunen (FIN)
    bahis siteleri