USA – Německo 7:0 (kon.)
konec
USA
7:0 (4:0, 3:0, 0:0)
Německo
Úterý 28.04.2015, 02:00 • HarboCcenter, Buffalo • MS sledge hokej
Partner:
     
    25:31
    USA právě vstřelilo branku!
    Další gól domácích, celkově již sedmý, přichází krátce po vypršení všech trestů. McKee z levé strany poslal puk mezi kruhy, kam si sjel BRODY ROYBAL, jenž střelou pod břevno nedal Brzoskovi v německé brance šanci. Asistence: Kevin McKee a Adam Page.
     
    20:47
    USA právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují i při hře ve čtyřech na obou stranách, po vyhraném buly v útočném pásmu se k puku dostal SAMUEL MUMPER a zpoza pravého kruhu jej poslal přesně do pravé šibenice německé branky. Asistence: Joshua Misiewicz.
     
    16:24
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané zůstávají ve využití přesilových her stoprocentní, z pravého kruhu vyslal na Brzosku svižnou střelu PAUL SCHAUS a kotouč se zastavil až v síti. Asistence: Adam Page a Joshua Pauls.
     
    12:14
    USA právě vstřelilo branku!
    Podobná akce nyní předcházela i čtvrtému gólu Američanů, akorát s tím rozdílem, že přihrávka šla z pravé strany od Sweeneyho a puk do sítě poslal ADAM PAGE. Asistence: Joshua Sweeney.
     
    12:03
    USA právě vstřelilo branku!
    I druhou možnost přesilové hry domácí naplno využívají, když Roybalovu přihrávku z levé strany před branku z první posílá do sítě JOSHUA PAULS. Asistence: Brody Roybal.
     
    08:38
    USA právě vstřelilo branku!
    Tým USA využívá početní výhodu a vede již o dvě branky, jejímž autorem je ADAM PAGE. Asistence: Paul Schaus.
     
    06:32
    USA právě vstřelilo branku!
    Američanům se daří skórovat při vlastním oslabení, DECLAN FARMER nahodil kotouč na německou branku a ten k překvapení všech končí za Kunstovými zády!

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 7. Farmer, 9. Pager (Schaus), 13. Pauls (Roybal), 13. Page (Sweeney), 17. Schaus (Page, Pauls), 21. Mumper (Misiewicz), 26. Roybal (McKee, Page)


    USA: Cash (16. Huckaby) – Carron, Landeros (A), Hanning, Mumper, Misiewicz, Pauls – Farmer, McKee, Roybal, McDermott, Sweeney (C), McCoy, Douglas, McKee, Page, Schaus.
    Trenér: Jeff Sauer.

    Německo: Kunst (13. Brzoska) – Jaster, Pabst, Sklorz, Pilz – Disveld, Rennhack, Wolff, Kuhli-Lauenstein, Hering, Stumpe, Wedde, Schrader.
    Trenér: Andreas Pokorny.

    Rozhodčí: Robert Hallin (NOR) – Matt Clark (CAN), Mike Harrington (CAN)
    bahis siteleri