TK k utkání CZ hokejové legendy vs. Gazprom Team (kon.)
konec
TK k utkání České hokejové legendy vs. Gazprom Export Team

Čtvrtek 30.04.2015, 15:00Tiskové konference
     
    Oficiální část tiskové konference skončila. (15:20:10)
     
    Tisková konference v hodně uvolněném duchu spěje ke svému konci, nezapomeňte, v pátek 15. května 2015 od 18:00 na Kladně souboj mezi Českou republikou a výběrem Gazprom Export.
     
    Řezníček: Někdy ta pravidla jsou hodně specifická. Ten zápas, o němž teď byla řeč, si pamatuju. Přestali jsme ihned hrát a oni nám na oplátku oznámili, že na těch pravidlech se dohodli ráno před zápasem. Odjet jsme ale samozřejmě nemohli, ani jinak sabotovat.
     
    Jan Havel: Sehráli jsme s nimi výborné zápasy, dvakrát jsme je porazili. Soupiska, kterou jsme dali dohromady na tento zápas je asi nejlepší, kterou jsme kdy měli k dispozici. Často je žhavá diskuze v otázce pravidel. V Bělorusku jsme vedli 2:0 a prohráli jsme 2:3. Hráčům něco říkám, oni pak jdou na led a najednou jsou pravidla úplně jiná, než na jakých jsme byli původně dohodnuti. Byl jsem tehdy hodně rozčilený.
     
    Milan Nový: Jsme rádi za nové posily, které máme v týmu. Jsme rádi, že nás doplnili Čajánek a Peterek. Nechceme se toho jenom zúčastnit, naším cílem je také vítězství. Často se s protistranou předháníme v tom, kdo jako první zveřejní soupisku.
     
    O přestávkách by měl být k dispozici doprovodný program v podobě krasobruslařských vystoupení. Měli by se tam sejít špičkoví čeští reprezentanti.
     
    Radim Paiger: Led u nás na hale na Kladně skutečně je, byli jsme se tam podívat. Ten zápas se určitě uskuteční. Milan Nový: Gazprom Export mají spoustu nabídek, a proto jsme rádi, že se s nimi střetneme. Vedení tady bude na semifinále a finále MS a je tu možnost vzájemného setkání.
     
    Milan Nový: Mohu nastínit některá ruská jména jako například: Michajlovskij, Malkov, Sjomin, Ignatov, Jašin, Titov, Bělov, Charitonov, Merkulov, Agarkov.

    Chodí hodně trénovat, hrají ligu, čeká nás souboj s výborným mužtvem. Koučem je zde Sergej Makarov. Budeme mít autogramiádu a na to se setkání se moc těšíme. Odezva na Kladně je velmi pozitivní, takže si zahrajeme konečně před solidní návštěvou, což dříve nebývalo.
     
    Jan Havel: Naše sestava bude vypadat takto: Altricher, Kučera – Štěrban, Řezníček – F. Kaberle, L. Procházka – Nedvěd, Hanzlík – Dvořák, Posmyk – Malík – Moravec, Čajánek, Peterek – Žemlička, Kucharčík, Zelenka – Ťoupal, Turek, Král – Válek, Vlasák, Eichmann. Pavel Švarc jako vedoucí týmu to dává dohromady společně s Milanem Novým. Já jsem trenér, asistentem právě Milan.
     
    Radim Paiger: Jsme za pana Řezníčka rádi, že podporuje naši akci i prostřednictvím Českého svazu ledního hokeje.
     
    Josef Řezníček: Myslím si, že načasování této akce je ideální. Na Kladně to navíc může mít velmi dobrou atmosféru. Uvidíme, co předvedou Rusové a především také náš tým. K sestavě je potřeba přistoupit s plnou vážností tak, abychom nepropadli. Možná by tento náš výběr ještě mohl hrát extraligu (smích).
     
    Je dobré, že se to hraje v době mistrovství světa, kdy zemi pohltí hokejová horečka.
     
    Radim Paiger (společnost Poldi): Jsme rádi, že jsme se společně s Milanem Novým a Janem Havlem dohodli, že toto utkání budeme mít možnost uspořádat. Cítíme s městem Kladno, že je potřeba podpořit tyto akce.
     
    Jan Havel: Máme radost, že podobné zápasy můžeme hrát. Náš tým doplnil také Petr Čajánek, který letos ukončil kariéru a hned přijal nabídku do našeho týmu. Hraje se klasicky 3x20 minut, nebodyčekuje se, nehraje se příklepem. Jsme rádi, když v tom městě, kde se to koná, přijde ta omladina, dorostenci, junioři. Mohou si z toho hodně vzít. Trochu mě zklamalo, že zatím nemohou Hamrlíci. Naopak už hrají Vlasák, Čajánek nebo Peterek, což zvedne kvalitu mužstva.
     
    Milan Nový: Těšíme se na ten zápas, protože za Gazprom hrají hráči, co působili v NHL a jsou to všechno hráči, kteří to umí. Stejné je to i z české strany.
     
    Tiskové konference by se měl účastnit trenér veteránské reprezentace Jan Havel nebo bývalý reprezentant Milan Nový. V týmu Gazpromu by pak 15. května 2015 od 18:00 měli hrát mimo jiné také Alexej Jašin, A. Charitonov, M. Michajlovskij, S. Makarov nebo O. Bělov.
     
    V pražském Harfa Office Parku nedaleko O2 Areny začne za malý okamžik tisková konference k hokejovému zápasu legend mezi Českou republikou a Gazprom Export.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 15:00.

    Radek Barkman

    bahis siteleri