USA – Finsko 5:1 (kon.) | Kanada – Lotyšsko 6:1 (kon.) | Rusko – Norsko 6:2 (kon.)
Česko – Švédsko 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
USA
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
Finsko
Pátek 01.05.2015, 16:15 • ČEZ arena Ostrava, kapacita 9 000 diváků • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    Matt HENDRICKS - 5:1




     
    57:22
    USA právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, MATT HENDRICKS dostal puk ve středním pásmu, odkud trefuje prázdnou branku soupeře. Asistence: Dylan Larkin.
    Nick BONINO - 4:1




     
    46:19
    USA právě vstřelilo branku!
    Toto už je tragické z pohledu Finů! Pekka Rinne nyní může zpytovat svědomí, Steve Moses pálí z mezikruží, finský gólman měl parádní výhled, střelu viděl, ovšem i tak mu puk propadl pod pravou rukou a za jeho zády ještě puk do branky "dotlačil" NICK BONINO. Asistence: Steve Moses a Brock Nelson.
    Dan SEXTON - 3:1






     
    34:47
    USA právě vstřelilo branku!
    A je to další gól Američanů! Matt Hendricks stínil Rinnemu, nikdo z obránců ho neodstavil a při střele DANA SEXTONA z levé strany, od mantinelu, nemohl gólman Finů zakročit podle představ, puk končí v levém horním růžku. Asistence: Torey Krug a Matt Hendricks.
    Matt HENDRICKS - 2:1




     
    31:57
    USA právě vstřelilo branku!
    Velká chyba Finů na útočné modré, do brejku se dostal Dan Sexton, který byl sám před Rinnem, kterého ještě sice nepřekonal, ale dorážka MATTA HENDRICKSE již v brance Finů skončila. Asistence: Dan Sexton.
    Jyrki JOKIPAKKA - 1:1




     
    25:40
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové vybojovali puk za brankou soupeře, ten se dostal na modrou, odkud pálí JYRKI JOKIPAKKA a puk propadl Hellebuyckovi do branky, první zápas na MS, první gól pro Jokipakku! Asistence: Janne Pesonen a Joonas Kemppainen.
    Steve MOSES - 1:0







     
    19:36
    USA právě vstřelilo branku!
    Parádní přihrávka Brocka Nelsona na STEVE MOSESE, který si z levé strany nabruslil ve velké rychlosti před Rinneho, jehož překonal parádním bekhendem pod víko. Asistence: Torey Krug a Brock Nelson.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 20. Moses (Krug, Nelson), 32. Hendricks (Sexton), 35. Sexton (Krug, Hendricks), 47. Bonino (Moses, Nelson), 58. Hendricks (Larkin) – 26. Jokipakka (Pesonen, Kemppainen)


    USA: Hellebuyck (Campbell) – Faulk "A", Krug, Jones, Reilly, Murphy, Moore, Gardiner, Smith – Bonino, Moses, Nelson – Morin, Arcobello, Lee – Eichel, Vesey, Lewis "A" – Larkin, Hendricks "C", Sexton
    Finsko: Rinne (Saros) – Lepistö "A", Hietanen, Lindell, Salmela, Othamaa, Jaakola, Jokupakka, Mantylä – T. Ruutu "A", Kontiola, Aaltonen – Barkov, J. Jokinen "C", Donskoi – Immonen, Pihlström, Hartikainen – Pesonen, Louhivaara, Kemppainen

    Rozhodčí: Björk (SWE), Bulanov (RUS) – Lederer (CZE), Tošenovjan (CZE)

    Diváci: 8812
    bahis siteleri